Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem a szutyuki sradnak van ilyen segge?
Milyen hátsó idom van ezen
Ezt figyeld!
Retek
Mifajta segge van ennek? Fejidomtartó sovány, de a fejidom fel van hányva, meg a műszerfal. Kuplungfőhengernél a benzincső azért befigyel... 375+papír
Képesmotort nézegetem, van egy csomó hetes most. Mikor megyünk má kakucsra, vagy valahova?
szalon állapot vs. új gyöngyház fényezés
csak akkor miért nem úgy fújták le a pofáját ahogy azt kell
Szalon állapot Az abrószminta azért ott figyel az oldalidomon.
eladó
köszönöm a tanácsot,átgondolva a dolgot tényleg így célszerű bejáratni!
főtengely,hajtókarcsapágysor csere volt+kuplung csere,váltóba fogaskerék,csapágyak,összes tömítés,szimeringek.
Az első lánckeréknél a kivezető tengelyen szétment a csapágy és a forgácsa szétb...ott egy pár dolgot!
Széles utat!
Egyetértek azzal, hogy mérsékelt terhelés mellett szélesebb fordulattartományt használni.
Nem tartanám célszerűnek úgy bejáratni az adott motort, hogy az üzemi fordulattartományát se érje el közben. Inkább forgatnám 8-10000-ig, de nem ahogy csak bír forogni, hanem valamivel lassabban felpörgetve. A járatásnak az egyenletes fordulat elkerülése az egyik lényeges eleme. Ezt 3-4-5-6000-nyi fordulatra szűkítve nehéz lesz elkerülni, illetve, ha van egy 100 LE-s motorom, akkor 30-50 LE-t leadatva vele szvsz nem sokkal nagyobb járatás, mintha üresben rángatnám a gázt, vagy nem is járatnám.
Persze a magáé a motor, az enyém meg egy szubjektív vélemény.
Mi történt a géppel, hogy be kell járatni?
oks
Ok ok meg majd addig úgyis összefutunk,a gyárban!
Most indulok vissza itthon voltam c napozni
pár beírással ezelőtt ecseteltem Tomikának, hogy menni szeretnék, csak az államvizsga 20-án lesz
de meg akarom oldani, nem hinném, hogy az az 1-2 nap számítana a tanulásban
A Bodajk témához mit szólsz GURO?
Majd nem teszem rá a tempomatot+állítok ébresztőt 5 perces időközökre!
kibírod csak el ne
Hogy viselkedik az új kuplungod?
Gondoltam már erre én is,5000 fordulaton 120 al oda lesz a csuklóm Dunaújvárosig,nem beszélve az itthoni 100al 250-ről!
szép, szép csak nehéz megállni hogy ne húzd, nekem is minden bajom volt hogy nem húzhatom
Ha rajtam múlik 250km et 4000,250-et 5000,250 et 6000,250 7000-fordulatig,aztán olajcsere!
jó egy ilyen testvér
azt elhiszem hogy mellbe vágott!
Nem tudom nem mondta még Laci,de szerintem úgy1000km!
A legszebb az egészben,hogy Tomi este bejelentette h ajándéknak szánta a jav.költséget ami nem 2ft! mikor elmondta olyan érzés volt mintha nyertem volna a lottón
meddig tart majd a bejáratás?