Arai RX-7 GP-m van, csak ajánlani tudom. Egyetlen negatívuma, hogy kissé hangos, de annyira nem vészes (pl. a korábbi HJC FG-15 Ben Spies sisakom sokkal zajosabb és huzatosabb volt ).
Az igaz, hogy kint jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, viszont ha megcsípnek a vámon… akkor oda a haszon. Próbálj meg elsősorban eu-s országokban nézelődni.
Az előzetes próbát mindenképpen javaslom, én meglepődtem a méretezésen.
Szeva Bird ! Én időközben csak szerelgettem. Volt egy próbautam egy Yamaha R1-el. Persze, hogy letéptek a motoros rezsimbérencek egy 5-ös-re . Rendszám felhajtás miatt. Rákérdeztem a bohoctüntetésen való esetleges hiányukra , de nem tünt enyhitő körülménynek. Ez az összeg valamiféle lélektani alsó határnak tünt számukra ez esetben.
Arai RX-7 GP-m van, csak ajánlani tudom. Egyetlen negatívuma, hogy kissé hangos, de annyira nem vészes (pl. a korábbi HJC FG-15 Ben Spies sisakom sokkal zajosabb és huzatosabb volt ).
Az igaz, hogy kint jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, viszont ha megcsípnek a vámon… akkor oda a haszon. Próbálj meg elsősorban eu-s országokban nézelődni.
Az előzetes próbát mindenképpen javaslom, én meglepődtem a méretezésen.