Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

polgárdi? oda benéztek?
A 8 szívó, ami megszivatott
Áprilisban találkoztam a Csülökkel, ő mondta, hogy idén lecsó, aszonta 10-et megcsinálták, most pihenés van...
Helyette Bodajkra megyünk, júni 10-én, belépő lófasz lesz, sör olcsó, gyere, azt iszunk!
Kenese mindig van, de idén találkozó nem lesz...
kenese mikor van?
Eldumáltam az időt, biztos lesz még rá alkalom. Azért kösz a felajánlást
üdv nem probáltad ki a vasam igaz nem voltam még toppon sérvem miatt
fajintosak csak hát nincs rajta túl sok
majd legközelebb talán én is ott lehetek
...
Egy két zöld a Citadelláról
Holnap megyek műszakira én is, megyek is és betömködöm a műpimplivel a fosókáját...
Adjak kölcsön egy E-st?
én meg megveszem és akkor nem kell sietnem , csak az ár legyen nagyon nagyon baráti
de most komolyan, addig el ne add, mert ki akarom próbálni mind a kettőt
már vasárnap délre 35 lett, most állok neki és a végére még biggyesztek pár oldalt, meg egy kis összegzést azt jóccakát
azt nem nézték, de ha elmondom, hogy a Muzzy volt fent, akkor gondolhatod
amúgy a világítást is végignézték, pedig nekem ugye bár be kell indítani és nincs is helyzetjelzőm, sőt még fékhatást is mértünk elöl-hátul, csak a hangját nem kritizálták, mert "oda lett szólva"
Na, ha bukod is, novellának jó lesz...
Cső Guro.
Te nemrég voltál műszakin és arra lennék kíváncsi hogy mit szóltak ahhoz hogy nem volt az első lámpádban az a bizonyos "E" betű?
Mi tavaly kb fél 7-7 körül indultunk. Majd meg kell nézni a tervezett időbeosztást és ahhoz kell terveznünk.
Aztán siessél, mert lehet h eladom az egyik 12-est.
nekem OK a dolog, a lényeg hogy ott lehessek és kipróbálhassam a pelusost
ezek szerint én elég korán kelek majd itthon, de megéri
GURO! Emberünk már nem foglalkozik a szállások szervezésével és le is álltam a szombatról, mivel aznap melózom. Így mi vasárnap reggel kizúzunk és délután meg vissza. És így még olcsóbb is lesz
Naaaaa?
Mindenkepp igenyt tartanek egy tesztvezetesre. Hianyzik a hangja
Ez nagyon komoly vagy inkább nagyon beteg?!
http://likegyanus.blog.hu/2011...
Te is oda tennéd?
22 oldal