Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ideje ám 40napja ott van!
ideje volt!
Helló 7r-esek! GURO jövőhéten kész a gépem végre vasárnap hazajövök érte jun 5-én ,pont jó lenne Bodajkra legurulni 10-én,ha jó idő lesz+belefér az idődbe!
mi megyünk Bird-vel, de csak a futamokra vasárnapra
persze addig még találkozunk és egyeztetünk
GUROka-pitány időszerű volt már a mosás igazán...

Brno superbike futam érdekelne valakit esetleg? júli.08-10
köszi GUrO tesó!
RR még múlt héten 80%os volt és így is teljesen más érzést nyújtott....
de már a héten talán össze áll a bicikli és utána mehet a csapatás.
úgy néz ki érkezik a garóba valami csak még nem árulhatom el...

Boldog névnapot Orbi testvér!
csak sikerüljön
Köszi a gyors választ.Persze hogy nem érted,mert nekem fordítva van.Ami Neked a rajzon a 32037-es,az nekem nincs,meg a fölötte lévő anyák se,hanem fentről van egy csavar lefele,és alulról -amit bekarikáztam-egy anya,amivel állítani lehet.Így ha lefele tekerem akkor,a csavar feje elemelkedik.Mivel a 92015b anya helyett van a csavar feje,így nem tudok utánaállítani felülröl,hacsak be nem teszek egy anyát a csavarfej alá,és akkor utána tudok menni közrefogva a 11049c-t.Hú ez megint elég bonyolult,de szerintem érteni fogjátok.A lényeg,köszi a képet,így már meg tudom oldani.Azt hittem komolyabban alakították át,de úgy néz ki csak a teló felső villáját a 32037-est cserélték ki egy sima csavar nélküli villára.
Persze amikor meglesz akkor meglesz.Annyira nem sürgős úgyis jövőre lesz kicserélve az idom.Akkor már nem akar a párom velem jönni motorral
Jó, majd elküldöm, de lehet, hogy csak a hét vége felé, mert a szülői házat boldogítja mindkettő.
Hy.Kérhetnék mind a kettőröl képet meg árat a citromailre?
fodorzolii@citromail.hu
Én Xnview -t használok ilyen célokra - meg szervmanuált. Bár megelőztél, de azért is beszúrok én is egy pikcsört.
nem elbasztam, hanem vmi miatt nem illeszti be
sajnos csak ppt-ből tudtam visszamenteni jpg-re, mert a paint-em szarakszik itt a cégnél
sajnos nem tom miért, de nem tudom beilleszteni így bekarikázva, de talán a karikázás nélkül igen
Megint elbaxtad
remélem most meg is jelenik a kép
Felül kellene lennie egy sasszeggel biztosított, gumikupakkal fedett kontra-anyának.
Szerintem ránézésre is túl van emelve, gazdagon, olyan 1 cm szabad menet körülre emlékszem mint a gyárihoz képest már emelt... (de nem kizárt, hogy rosszul).
Hello,
ezt a kitekerem és eltávolodik dolgot nem értem, de a képen a pirossal jelzett rész van neked teljesen kitekerve, a kékkel bekarikázott meg a felső oldalon van, ezzel rögzíted ezt a kis egységet a vázhoz
érthető volt
Sziasztok

Lenne egy kérdésem,kérésem.Valaki le tudná fényképezni a mociján azt a részt amit bekereteztem pirossal?Nekem ott biztos,hogy nem a gyári megoldás van.Meg van emelve a csavarral az egész hátulja,de szeretném visszaengedni,mert túl magas.Viszont ha csak az anyán tekerve leengedem akkor felül nem fogja semmi mert a csavar feje eltávolodik a lengőkartól.Remélem nem túl zavaros amit írtam.
Köszi előre is.
Hali.
Igen ezt keresem már egy ideje.Nekem nagyon bejön.
Arra vágysz? Asszem nekem van 2 db utángyártott, egy zöld, egy nyers.
Hali.
Esetleg az együléses idomot külön nem adod el
hát jó lenne, de lehet csak egy legurulós hazajövős lesz belőle a kurva suli miatt...
Oksa rendben köszönöm szépen még egyszer oda figyelek nagyon rá akkor.
HO HO HO a Bodajki találkozót nem hagyom ki, végre újra lesz és ráadásul itt a faluban , hááttt még jó hogy kint leszek!