rengeteg extraval: muzzy titanium rendszer mivv gp dobbal, factory pro dynojet, factory pro shift kit, zx10r hatso telo, az elso telokba is ohlins rugok stb, fem fekslagok, zx14r elso fekrendszer, brembo radialis pompa, ebc kuplung szett, vortex fogaskerekek es lanc, bmc sportlegszuro, sport labtartok, utcai+palyaidom, most volt olaj,olajszuro es gyertya cserelve. 570ezer forintot kerek erte az osszes extraval egyutt...mar csak ezeknek az ara uti azt az osszeget.
Hát már most összefele rakódik de még nincs kész. Ennek idő és anyagi probléma miatt elcsúsztam a tervezett idővel de amint kész lesz nyomok róla képet :):):)
Remélem valóság lesz minden édes remény, mely ott él a szívem rejtekén. Az élet és a remény tárt karokkal vár, s, hogy szép lesz-e, az csak Rajtad (rajtunk) áll.
Potosabban megnevezve a dolgokat:Túlfolyó tartály,majrévasak,kuplunghoz olajtartály, első fékcsövek ,km.óra spirál,Farokidom összekötő+ Komplett hátsófutómű (Képet később dobok fel. :):):)
Na srácok zx-7r cuccok Eladók. Most ezek kerülnek lecserélésre, Ha valakit érdekel írjon e-mailt mert azt mindíg megnézem sajna a fórumot nem nincs semmi időm mióta átalakul a vasam. Nincs még fotó de rakok fel a hátsó futóműről is mivel az is eladó sorba került. Kompletten adom mindennel teleszkóp, féknyereg stb.
Elhagytál, ezt már belül is érzem. De, hogy miért azt még mindig nem értem.
"Téged a szívembe zárt, Egy álom mely örökre Rám talált.
Minden éjjel vissza várlak, s így lesz majd egy életen át"
..Eső a betonra, könny az arcomra, emléked örökre szívembe karcolva..."
Akit igazán szeretsz, az hiányzik. Megbocsájtod, ha hibázik. Elnézed, ha olykor bánt, és hazudik neked. Ha mindezt elviseled, igazán szereted.
szeretem ... még annak ellenére is hogy becsapott... nem volt egyenes... szépet, jót ígért nekem de becsapott és úgy tesz mintha nem is léteznék.. tudom hogy direkt csinálja... de én még mindig töretlenül ugyanúgy szeretem.. és igen.. ez szerelem
Érdekes mikor annyira szeretsz valakit, hogy mindent megteszel érte. Elhagyod a büszkeséged, mert futsz utána. Az önbizalmad, mert úgy érzed sose tetszel neki. Az önbecsülésed, mert hagyod magad porig alázni. És mikor kinyílik a szemed, észreveszed, hogy ez így nem jó. Nehéz helyzet!Mert akármit csinál, vagy nem csinál teljesen mindegy, Szereted... "
"Lehet, hogy hisztis vagyok,néha bunkó,sőt akad,hogy féltékeny is,de csakis azért,mert félek,hogy elveszíthetem,viszont ezekkel az apró hibákkal együtt is én tudom a legjobban szeretni!"♥
Hihetetlen, hogy mennyi fájdalmat okoztál már nekem, de az még inkább hihetetlen, hogy még így is szeretlek téged…
Tudom hogy nem ide való!Elnézést kérek mindenkitől,de akinek szól itt tudja majd olvasni!
s.o.s. laci-nak
Köszönöm Neked az együtt töltött csodálatos éveket.Soha nem gondoltam volna hogy ezt a kapcsolatot egy sms-el zárod majd le!
Köszönök minden együtt töltött percet.Emléked szívemben örökre megőrzöm.Te vagy nekem az élet,de ez Téged már nem érdekel!
Emlékszem mikor a 7es először begurult az udvarba.Köszönöm Neked hogy megszeretteted velem a motorozást.Nem értem hogy egy hét alatt hogyan változtak meg benned így a dolgok hogy múlt héten még szerettél,tegnapra nyoma sem volt ebből az érzésből semminek!Azt hittem a szerelmünk megér annyit hogy mégegyszer találkozzunk és megbeszéljük a történteket.Sajnálom hogy ettől mereven elzárkózol!Ha gyűlölsz is én akkor is SZERETLEK! Nem tudok ellene mit tenni.Az életemet adtam volna Érted.Senki nem tűrt volna ennyit Neked mint én!Senki nem tűrt volna nekem ennyit mint Te.Én hiszem hogy ez egy örök életre szóló szerelem.Sajnálom hogy Te már nem!A szívem és a lelkem egy meghatározó része vagy,voltál és leszel is míg világ a világ!
Zárom soraim,és remélem a csodát,hogy valami angyali sugallat miatt átgondolod még ezt a dolgot!Várok Rád...örökkön-örökké Édes!
Ha azt mondod elhagysz,
én megyek utánad,
ha azt mondod gyűlölsz,
én azt mondom imádlak
ha többet már nem láthatsz ,
magadban találhatsz!
Én gyáriban és Brembo márkában tudok segitenóni ill. ajánlani!