Tibi! Sajna nem megyek ki. Egyébként nem is szoktam a Nyugatihoz járni, pedig ott sok okos dogot lehet hallani
A bácsizás bármikor mehet
Mondjuk ahogy Te nyomod, úgy még Meklau is sírva fakadna
Bird!Este jössz a Nyugatihoz?A Citadellán is a sok kawás nem bírta a tempót és elvesztek a Mányi fagyizóig Te ott voltál?Nagyom kerestelek.A Kislánnyal voltam és meséltem neki,lehet,hogy kijössz és bácsizhatja majd a nagy madarat .Hazafelé a 150-es robival két személlyel lenyomtam egy R6-ost.A Dórika csak annyit mondott:lúzer .
Ha frankó, hogy beleszarsz a versenyzésbe, akkor azt mondom, hogy végre, nagyon örülök, remélem, így nyílik majd alkalmunk együtt motorozni.
Sosem tudtam elképzelni, miként jelenthet nagyobb élményt egy magyarországi jó helyezés ebben a csodálatos miliőben, mint egy alpesi/mediterrán/felvidéki motoros túra :)
Guro, azért én arra is gondoltam ám, hogy az ajánlatod azért nem fogadta el Bird, mert managger létedre erősen megkopott a meggyőző képességed: ideje kommunikációs tréningre menned. (vagy az említett Szávás-volgás metódust alkalmaznod? )
Bird: úgy tűnik ez a magyar "motorsport" ilyen más téren is. Néztem a MAMS-ot, szinte több a pozíció benne, mint amennyi profi versenyzőt saccolok az összes szakágban...
Ami a gyűjteményt illeti, hát részemről örvendetes a hír, feltéve, hogy még ebben az életben meglátogatom a tárlatot: elmehetnék ingyen a cimborámmal röppenni, innen a helyi reptérről, na, ez is ötéves terv nálam...
Te csak örüljél, hogy azon beszélgetés után nem kopogtak be Száva bácsiék egy kis látogatásra
Egészen Moszkváig autókáztatok volna egy fekete lefüggönyözött Volgával
Leslie! GURO ajánlata nagylelkű volt, de inkább eladom, mivel csalódtam az itthoni motorsportban és nem fogok dragot építeni. Inkább veszek az árából a sorozatomból még hiányzó számokat
Haggyad mán'! Tőled senki nem venne motort, GURO, bár nagylelkű, szintén legfeljebb annyit tudott felajánlani, hogy üzemben tartod és tankolod a 12-esed, ő meg használja.
Minden rendben,köszönöm szépen!
A bácsizás bármikor mehet
Mondjuk ahogy Te nyomod, úgy még Meklau is sírva fakadna
Most akciós a pipa a grid girls nél....hát hogyne lepődtem volna meg....
Tamáska a tankot töcskölve teker tova távoli tájakra túrázva.
Más: a grides csajok mellett, hová lehet így a távolba révedbe nézni?
Sosem tudtam elképzelni, miként jelenthet nagyobb élményt egy magyarországi jó helyezés ebben a csodálatos miliőben, mint egy alpesi/mediterrán/felvidéki motoros túra :)
Bird: úgy tűnik ez a magyar "motorsport" ilyen más téren is. Néztem a MAMS-ot, szinte több a pozíció benne, mint amennyi profi versenyzőt saccolok az összes szakágban...
Ami a gyűjteményt illeti, hát részemről örvendetes a hír, feltéve, hogy még ebben az életben meglátogatom a tárlatot: elmehetnék ingyen a cimborámmal röppenni, innen a helyi reptérről, na, ez is ötéves terv nálam...
tegnap nem bírtam ki, kerültem egyet, hát már nagyon rám fért úgy vélem , de vmi akkor se 100as a géppel futómű ügyileg
Egészen Moszkváig autókáztatok volna egy fekete lefüggönyözött Volgával
Leslie! GURO ajánlata nagylelkű volt, de inkább eladom, mivel csalódtam az itthoni motorsportban és nem fogok dragot építeni. Inkább veszek az árából a sorozatomból még hiányzó számokat
tegnap épp beszéltem Bird bácsival és ajánlottam neki egy összeget a 12-esre, de nem értem miért, nem fogatta el , szerintem sokallta