Bird testvér,
annyira megható dolog ez, hogy egy kis fenyítés és mindenki jelentkezik
asszem mégis csak jó vezető vagyok
sajnos nem láttam feltéve Fferis gyorsulási vidit és nem tudtam röhögni a commenteken
Most meg sehogy, de majd egy jo masfel honap mulva, ha ilyen marad az ido akkor csak lesz mez is. Majd akkor el lehet kezdeni lazulni es johet egy gurulas. Julius - augusztus elokerul a kek wartex, irany a hegyek. Ket het mulvatol viszont egy kis euroring kene legyen.
Tenyleg, a kawa esti motorozasnak lottek?
Fehérporügynök jelentkezik
Már nekem is tele volt a tököm, hogy állandóan a Te hülye hozzászólásaidat kellett olvasnom
De mi a tökömet szóljak hozzá ahhoz, hogy tanulsz, meg szakdoli meg tököm tudja még milyen dolgok....
Még élek!Épp most zabáltam,a vérnyomásom is rendben,a nap jelenleg süt enyhe szél,csajomnak most szereztem sisakot,délutánosba megyek melózni a péntekem pihenős.....
jó lenne, ha adnátok magatokról vmi életjelet, mert k... szar, hogy mindig csak a saját beírásaimat olvashatom
olyan nincs, hogy mindenki ennyire elfoglalt és hogy senkivel semmi nem történik
csak jelezném, hogy a holnapi kakucsolásom elmarad
idén még ki fogjuk nyírni a MITO-t, csak az a baj, hogy elfelejtettem, hogy meg kell írnom a héten a diplomamunkámat
ezek nem motorszerető emberek a lényeg, hogy mi itt megvagyunk magunknak és egymást soha nem hagyjuk cserben , szarban stb
a TV ben meg szerintem nem is mutattál volna olyan jól
pedig a jobban belegondolok, mégis csak azt kell hinnem, hogy az a fehér por az nem lisz rajtad
ez az igazi zöldséges társadalom
annyira megható dolog ez, hogy egy kis fenyítés és mindenki jelentkezik
asszem mégis csak jó vezető vagyok
sajnos nem láttam feltéve Fferis gyorsulási vidit és nem tudtam röhögni a commenteken
nekem most asszem júni 20 ig kézifék, mert csak be kéne fejezni ezt a szart, de utána motor motor motor
és hát Brno
Tenyleg, a kawa esti motorozasnak lottek?
Már nekem is tele volt a tököm, hogy állandóan a Te hülye hozzászólásaidat kellett olvasnom
De mi a tökömet szóljak hozzá ahhoz, hogy tanulsz, meg szakdoli meg tököm tudja még milyen dolgok....
akkor most kezdhettek sajnálni, mert én meg el vagyok havazva és a diplomamunkámhoz még épp hogy csak hozzá kezdtem
Még élek!Épp most zabáltam,a vérnyomásom is rendben,a nap jelenleg süt enyhe szél,csajomnak most szereztem sisakot,délutánosba megyek melózni a péntekem pihenős.....
Megnyugodtál?
és legalább méz ügyileg hogy állsz?
3 hete motoroztam egy orat azota csak a robot.
jó lenne, ha adnátok magatokról vmi életjelet, mert k... szar, hogy mindig csak a saját beírásaimat olvashatom
olyan nincs, hogy mindenki ennyire elfoglalt és hogy senkivel semmi nem történik
ennek örülök, én meg várom az én cuccaimat
te megkaptad már a visszaküldött idomrögzítőket?
kösz a tippet, de ez most kimarad, mert a tanulás a ZH-kra ezen felül azért még meg van, de csak azok miatt nem nyafognék
Nappal motorozol ejjel tanulsz. A fennmarado idoben aludhatsz
csak jelezném, hogy a holnapi kakucsolásom elmarad
idén még ki fogjuk nyírni a MITO-t, csak az a baj, hogy elfelejtettem, hogy meg kell írnom a héten a diplomamunkámat
munka meg már egy ideje
a TV ben meg szerintem nem is mutattál volna olyan jól
pedig a jobban belegondolok, mégis csak azt kell hinnem, hogy az a fehér por az nem lisz rajtad