Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fenébe mégis.
Hát én miattad tuti nem írok egy szót sem!
nem ez az, ami kurva jól esett, hanem , hogy csak rábírtátok magatokat a beírásokra meg a kedves kis megjegyzésekre
ez az igazi zöldséges társadalom
Csak megsajnáltunk
Bird testvér,
annyira megható dolog ez, hogy egy kis fenyítés és mindenki jelentkezik
asszem mégis csak jó vezető vagyok
sajnos nem láttam feltéve Fferis gyorsulási vidit és nem tudtam röhögni a commenteken
amit a kawa estekről hallani, igen
nekem most asszem júni 20 ig kézifék, mert csak be kéne fejezni ezt a szart, de utána motor motor motor
és hát Brno
Most meg sehogy, de majd egy jo masfel honap mulva, ha ilyen marad az ido akkor csak lesz mez is. Majd akkor el lehet kezdeni lazulni es johet egy gurulas. Julius - augusztus elokerul a kek wartex, irany a hegyek. Ket het mulvatol viszont egy kis euroring kene legyen.
Tenyleg, a kawa esti motorozasnak lottek?
Fehérporügynök jelentkezik
Már nekem is tele volt a tököm, hogy állandóan a Te hülye hozzászólásaidat kellett olvasnom
De mi a tökömet szóljak hozzá ahhoz, hogy tanulsz, meg szakdoli meg tököm tudja még milyen dolgok....

akkor most kezdhettek sajnálni, mert én meg el vagyok havazva és a diplomamunkámhoz még épp hogy csak hozzá kezdtem
Csoki!

Még élek!Épp most zabáltam,a vérnyomásom is rendben,a nap jelenleg süt enyhe szél,csajomnak most szereztem sisakot,délutánosba megyek melózni a péntekem pihenős.....

Megnyugodtál?
de legalább tudom, hogy még megy a barkas
és legalább méz ügyileg hogy állsz?
nesze Guro!
3 hete motoroztam egy orat azota csak a robot.
üdv mindenkinek!

jó lenne, ha adnátok magatokról vmi életjelet, mert k... szar, hogy mindig csak a saját beírásaimat olvashatom
olyan nincs, hogy mindenki ennyire elfoglalt és hogy senkivel semmi nem történik

ennek örülök, én meg várom az én cuccaimat
Igen!
Zsolti,
te megkaptad már a visszaküldött idomrögzítőket?
erre még nem is gondoltam
kösz a tippet, de ez most kimarad, mert a tanulás a ZH-kra ezen felül azért még meg van, de csak azok miatt nem nyafognék
Nem ertem hol itt a problema!
Nappal motorozol ejjel tanulsz. A fennmarado idoben aludhatsz
Hello ifjúság,

csak jelezném, hogy a holnapi kakucsolásom elmarad
idén még ki fogjuk nyírni a MITO-t, csak az a baj, hogy elfelejtettem, hogy meg kell írnom a héten a diplomamunkámat
tudtam, hogy merről fúj a szél
Én soha nem mondtam, hogy az liszt Csak hallgattam
kösz
munka meg már egy ideje
üdv discovery most!
ezek nem motorszerető emberek a lényeg, hogy mi itt megvagyunk magunknak és egymást soha nem hagyjuk cserben , szarban stb
a TV ben meg szerintem nem is mutattál volna olyan jól

pedig a jobban belegondolok, mégis csak azt kell hinnem, hogy az a fehér por az nem lisz rajtad
fizeted a kötelezőjét, takarítgatod, tankolod én meg használom