Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy picit jobban fest mint a régi, gondolom úgy is megy!
Halo! Beoperáltam az új betéteket, szóval a gyáriak kint vannak. EBC gyári vastagság 3.2mm, az én gyárim 3mm-en áll jelenleg.
ennyi
jelentem üszök komoly lesz az RR !
Yoshimura bácsi rajta muzsikál
Lojzi nagymester új motort varázsolt .....
szerelmes vagyok
jelentem reggel 8 kor 7 oldal, jelenleg 15 oldal
aki meg motorozik az
Ok Jelzem!
De azért érzed, hogy itt gy villanyakról beszélünk, életveszély, belemész egy kátyúba, azt eltűnik alólad a motor, és itt egy "világmárkáról" beszélünk. Nevetséges, hogy engedhet meg magának ilyet egy japán gyár. Imádom amikor istenítik a suzukit a sok hozzáértő okostóni, meg aki szerint csak a hayabusa a motor... Aztán nézd meg, a hayabusának 10 éven keresztül nem tudták megoldani a vezérlési gondokat, a gixerek meg szétesnek. Nem hiába gúnyolják szétesikszernek. Nem tudom a motorrevüs ezres cikket láttátok e, amikor végsebességen akartam az összes nagy géppel egy tankot kimotorozni, aztán a 9 csúcsmotorból a kawa, meg a bmw bírta ki, a hondát már meg sem merték próbálni. A legjobb a Yamaha, ami hengerfejes lett, meg a Sutyuki, ami 3 kilónál beállt és kifigyelt a hajtókar. Kellemes lehetett...
Természetesen nem gond!

Ha valami fejlemény van az ügyben a fórumon vagy mail-ba informálj és annyi!

Köszönöm a gyors választ!

u.i. Hajrá Bitter/Kawasaki
tegyuk hozza, a GSR hatso lengovillaja, ha mar volt a kezedben erthetove valik miert is reped el egy komolyabb uthiban athajtva. 2-3kg-os az egesz
Fél 3 körül indulunk Bicskéről, sztem 3 fél 4re ott vagyunk.
Holnapi mókázásra a Citadellához mehetnénk együtt.Előtte egy találka valahol?
Szia!

Megrendeltem anno most lecsekkoltam még mindig hiány van belöle a kawa eu-nál! Tudsz egy picit még várni?Most még egyszer rányomok a rendelésre!
Szia Zsolti!

Mikorra várhatom a 2db fékbetéttartó stiftemet kb?
ez a szám meg van nekem is, olvastam és röhögtem is rajta
nem hinném, hogy citadella belefér, max motorral gurulok be reggel és nap közben ha érzem kell egy kis fejtisztítás kimegyek kerülök egyet
Akkor gyere citadellára. Ezt meg csekkold!
reggel 7 től 17 ig megy a sportmotor
amikor épp nem az embereket baszogatom vagy nem engem baszogatnak a koreszok, akkor fel-fel nézek
szerencsére eddig egész nyugodt a napom, szal haladok a dolival, a végén még szombaton tudok kerülni egyet
De jó helyen vagy itt fent nem?
Én meg csak most tudtam gép elé ülni eddig nem értem rá.
én meg remélem nem, legalábbis itt nálunk mert ezt a szar szakdolit be kell fejeznem , de valahogy minden 5. percben itt lyukadok ki a sportmotor.hu-n
Cső Guro.
Örülök én is hogy összefutottunk zsír a hangja a gépednek
Mi madarasról hazafelé áztunk szarrá de remélem hogy most vasárnap jobb idő lesz.
mit nekem plussz 30-40 paci
de a szín az tényleg sokat számít
majd jól nem mondjuk el neki ezt a dolgot , és nem szólunk neki, hogy ide is olvasson be néha
Lazáé gyengébb vagy 30-40 lóval és az fekete Tudod, a zöldek érettebbek és erősebbek
Mit kapok én most ezért Lazától

a pelusról meg csak annyit , hát még mindig nem fogtad fel , hogy GYÚROKWAZZEG
ha lazacsavar 12-esével elbírtam, tán csak meg ülöm a tiédet is
GURO! Írok ma emberünknek Brno jegy és szállás ügyben. Ha kapok infót jelentkezem
Te meg vegyél pelust, mert a 12-es nem gyerekjáték
Gyere citadellára, balázskáékkal felnézünk.
Amúgy pont mint a többieknek: meló ezerrel, hétvégén remélem tudok gurulni, + melókeresés, kiszállok a zoknibizniszből!