emlékszem, erről már beszéltünk és nem is vetem el az ötletet, de a gyári jó lesz idegenbe, idehaza meg elmegy ez a szezonban már én azt hiszem
ősszel úgy is ott köt ki Szfv-on a szerelődnél, mert ideje lesz rendbe rakni a kicsikét
Én most vittem, 4360 huf-ért. DB killer benne van a kéményben, totál gyári hangja van, minden ok volt. Gumi meg amúgy is kell, mert kopott gumival motorozni sem nagyon lehet.
nekem csak a kipu miatt kellett az ismeretség, amúgy minden rendben van a géppel és mondom még fékhatást is mértünk.
de írtak már ide srácok, asszem Pápa környékéről, hogy arra felé még vmi prizmákat is kérnek
Jaja meg egy "E" normás dobot is meg valami faxa gumit is
Amúgy mennyi most egy legális műszaki?
Nem de tényleg egyszer már olyan jó lenne legálisan elvinni műszakiztatni,hogy minden ok vele.Faxa gumival,gyári kipuval
van vmi híred a cserélt alkatrészeimről?
amint lesz szabad hétvégém mennék is hozzád, de most szopóág van a szakdoga meg a hétvégi 3 ZH miatt
ősszel úgy is ott köt ki Szfv-on a szerelődnél, mert ideje lesz rendbe rakni a kicsikét
na a lényeg, hogy nyárra lehet kell majd a gyári dobod, mert nem biztos, hogy ezzel kellene mennem idegenbe
és, közöd
Mindegy inkább meg sem próbálom legálisan.
de írtak már ide srácok, asszem Pápa környékéről, hogy arra felé még vmi prizmákat is kérnek
Amúgy mennyi most egy legális műszaki?
Nem de tényleg egyszer már olyan jó lenne legálisan elvinni műszakiztatni,hogy minden ok vele.Faxa gumival,gyári kipuval