Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végre már...hozom haza a heteskét :))
Szóljál, aztán lehet egy kakucs helyett bevállalok egy ilyet!
Szeva Tom!
Sajnos a hetvegen nem lesz jo ido, de erik a fapados osztrak tura.
Talan jovo hetvege, vagy azutan 2 hettel
rendben komám, várom
Köszönöm szépen!
Ma délután majd csörgök, mert változott a "sorozat" projekt.
Boldog névnapot Bird tetvír
Szia!

Tudok segiteni. Adatlapomon elérsz!
Szevasztok! Kéne nekem egy nem agyonkopott jól működő karburátor sor, ami jó a 750 es zxr re! Ha esetleg valakinek akad ilyen felesleges értesítsen róla!
Tom,
ha elérhető vagy, csörgess meg visszahívlak!
valaki holnap nem akar WTTC-t nézni
ingyenes és szerintem érdemes megtekinteni, szerintem az F1.nél jobb és izgalmasabb
Szia! Én próbáltalak napközben hívni a 20/5590-541es számról! Mikor tudnánk összefutni?

Köszi!
Az igaz, hogy elég egy szíj is.
KPM nél 4360,magán arcoknál változó....Nállunk az autóklubbnál 9000.- pl de akkor odaviszed és ha ráérnek meg is csinálják.kpm nél én kb 3 hétre kaptam időpontot...
Majrévas minek? A ZXR-n sincs,mégis simán vizsgázik.Ha a ZXR rendszámtartója jó a tiedre is akkor tudok kölcsönözni egyet neked.(a cicapislancs is rajta van)Adatlapon a hirdetésnél az utolérhetőségem.
Kérdés a többieknek:vizsgát mennyiért mérik mostanság?alapár,általános ár,minden érdekel...előre is köszi
Baromira ráérsz megnézni
meglesem én ha lesz időm, de ez biztos júni 20.a után lesz , mert államvizsga...
Guro,ha majd egyszer nagyon ráérsz,megnéznéd,hogy milyen izzó van az első lámpádban?
Na kire gondolsz

a mailben írd meg akkor az összeget is, mert itt a sok kis kíváncsi ember megöl engem, ha 7.000 ért tudok venni gyári betétet
ja, per darab. Szóval szorozd be 4el
email-ben küld a bankszámlaszámod és akkor utalom
6.000 ben állapodtunk meg, igaz
El is utalhatod, már most Amúgy tényleg ha van ilyen ebankod, akkor inkább utald.
na most lépek, ezt a bodajk témát meg kivesézzük, de mi SOSLacival mindenképpen csak szombaton tudunk menni és hát menni is akarunk
kérdés hogy akkor ott leszel-e amikor mi megérkezünk vagy sem
amúgy meg úgy is nálad cseréljük, szal ne cipeld, de a zsetont ha gondolod vihetem