Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv mivel a tük kicsit elfogytak gondolom cserélni kéne
Nagy csodák nincsenek,mivel eléggé korlátozottak a lehetőségek..A H1 és H2 karbi között a különbség,hogy 36ról 38mm-re nőtt a torokátmérő.Egyéb karbi nem megy rá,mert "beleesne" a gumi szívótorokba,máshova megy a gázbowden illetve nem stimmel rá a légszűrőnek a háza.Szerintem a H1 és H2 karbi fúvókái és tűi között nagy különbségek ninncsenek.
Miből gondolod,hogy a tűkkel van gond?Mekkora fúvókák vannak benne?Membránok jók?Nem te "hekkelted" házilag a karbisorod?
Ha esetleg tévednék a fentieket illetően,akkor javítsatok ki.
Sajna nem
ami a karbi oldalán van szám az nem segít ebben az esetben?
Igy csak saját felelöségre merem rendelni!
ezt nem tudom hogy eredeti került ha cserélték valaha
4000ft/db Ha bontottban is az eredeti karbisor kerult fel rá szma N524
zx75h-011069 és ha cserés volt már a karbisor?
Szia!

Vázszám kellene!
üdv!tudnál ehhez a karbihoz tüt: v496 dc14 89es zxr
Aki megveszi, annak mondjad, hogy a végét ne így, hanem befelé fordíjja, hogy a motort körüláramló áer összezáruló részei közé daloljon. Meg mert nekem így nem tetszik .
Hát igen ez egy kamu 900 RR jól látod
ez egy kamu RR
ez az
Wileyco carbon .....
wileyco-racing.com-on tudod megnézni
ha érdekel akkor esetleg eladnám....
cső ! a mostani dobod milyen?nagyon tetszett a hangja!
Ok INtézem!
köszönöm a gyors reakciót.
igen, légyszi rendeld meg a dolgokat, én meg küldöm vissza ezeket a tartókat
a különbözetet meg kiszámolod és akkor úgy fizetem majd a szállítónak
és valóban, legközelebb már egyből képpel illusztrálva rendelek majd
Szia!

A baj a netten lévö rendszerrel van nem követi a cikkszám változásokat. Jelen esetben nem ez a baj amit megadtál számot azt rendeltem le viszont a te általad kinézett programban más számmal jelölik az aklkatrészt! Ha máskor rendelsz küld át a képet és nincs tévedés! Ez a két tétel nem jelentös de ha pl egy idomot félrerendelünk az gáz azt már nem tudom benyelni! Az uj alaktrész ára tartó 3000ft a hötönél lévö 12150ft. Ha kell szólj vissza hogy rendeljem!

Üdv:zsolt
na gyerekek kösz
ennél jobban nem tudott volna senki se kirázni a gödörből a mai reggel , most már tudom,miért is olyan jó zöldségesnek lenni
Legalább meglesz az élményed, ha együtt gurultok, hogy ezüstpáncélban vadászol a zöld űrszörnyekre.
Majd a magyar foss Űrgolyhókból szerzek egyet és én leszek az Orbizolg kapitány.....
ezt el is fogadom, mert sajna tényleg nincs víz a garinál