A hűtőre két rétegben javaslom legalább!
De akkor valami Pirx kapitány-szerű (a tököm tudja, melyik régi amcsi sorozatban volt olyan alufólia-szerűen csillogó szkafandere a hősnek) motorosruhát is szerezz hozzá!
na ugye hogy ez relatív
na én elteszem magam House-ozni, aztán ,mert holnapra kell az energy, vhogy le kell majd este nyomni azt a 60 dkg-os steak-et
green power gyerekek green power
na jó elfelejtem a fórumot mert a Drágám leveszi a fejem hogy itt kommunikálok a pasik közt olyan fórumon amihez nem is értek jó8 neked...talán egyszer talizunk élőben ha egyszer eljutok odáig Lacival itt nem leszek többet
az egy éve volt, és a MITO-val , de jövő héten széthajtom kakucson ismét
a távolság relatív, mert nekem meg te vagy messze , a Hankook meg látszik az egyik ablakomból és kocsival 3 perc
csekkoltalak
meg sem fordult fejemben ez a dolog személyedet illetően
a lényeg, hogy a pasid végre itt van és dolgozik, no meg persze nem utolsó sorban, hogy hozza a motorját is
hát csak képen láttalak...de az alapján nem tudom h úgy nézel-e ki hát hogy neked nem kell motor ahoz hogy elvigyél egy lányt egy körre azt elhiszem...de én nem egykörös vagyok
Az a szerpentin-téma hányas út?
--
Buczy: ha valami rövidebb hétvégi gurulásod lesz és gondolod, értesíts! Ha érdekel a szlovák kiskör, akkor meg majd én szólok, ha megint megyek.
te meg ha itt jársz a környéken kapsz töllem egy moci mosást .....
mert hát Dunaújvárosban nincs víz....