Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól van Guro.... kösziii....
te meg ha itt jársz a környéken kapsz töllem egy moci mosást .....
mert hát Dunaújvárosban nincs víz....
A hűtőre két rétegben javaslom legalább!
De akkor valami Pirx kapitány-szerű (a tököm tudja, melyik régi amcsi sorozatban volt olyan alufólia-szerűen csillogó szkafandere a hősnek) motorosruhát is szerezz hozzá!
ez utóbbit megnézném és ki is nézem belőled
Majd hozzápolírozom a mocit is vagy betekerem alufóliába...
Most akkor motort is pucolni, mert ilyen csillogó holmira nem lehet csak úgy rászerelni egy szutykos motort!

ha felszögelted akkor is tegyél fel képeket
Yoshi-tosi ....szerintem polír lett ... dobom fel az RR-re
na ugye hogy ez relatív
na én elteszem magam House-ozni, aztán ,mert holnapra kell az energy, vhogy le kell majd este nyomni azt a 60 dkg-os steak-et
green power gyerekek green power
na jó elfelejtem a fórumot mert a Drágám leveszi a fejem hogy itt kommunikálok a pasik közt olyan fórumon amihez nem is értek jó8 neked...talán egyszer talizunk élőben ha egyszer eljutok odáig Lacival itt nem leszek többet
bárcsak az én ablakomból látszana...és 3 perc alatt odaérhetnék...én nem is vagyok messze Ti vagytok igen távol
az egy éve volt, és a MITO-val , de jövő héten széthajtom kakucson ismét
a távolság relatív, mert nekem meg te vagy messze , a Hankook meg látszik az egyik ablakomból és kocsival 3 perc
én is csekkoltalak iwiw-en...jól elintézted magam vmikor
remélem a Drágám nem manőverezik így...jó hogy dolgozik csak kár hogy olyan messze
csekkoltalak
meg sem fordult fejemben ez a dolog személyedet illetően
a lényeg, hogy a pasid végre itt van és dolgozik, no meg persze nem utolsó sorban, hogy hozza a motorját is
hát csak képen láttalak...de az alapján nem tudom h úgy nézel-e ki hát hogy neked nem kell motor ahoz hogy elvigyél egy lányt egy körre azt elhiszem...de én nem egykörös vagyok
Zsolti,

ment egy private mail
hát nekem nem kell hozzá motor, hogy elvigyek egy lányt egy körre
az átadást pedig szó szerint értettem , hát úgy nézek én ki
ja és remélem nem szó szerint értetted az átadást
Tudom mondta...nagyon örült neki...én is örülnék már ha kész lenne az övé és végre elvinne egy körre
erről sajnos már lemaradtam , de legközelebb át is adom neki , amúgy meg akasztották a hóhért, mert vittem neki sisakot és kerültünk egyet a városban
Passzolom, de majd utánajárok. Lévánál fordultunk vissza, ennyit tudok.
Az a szerpentin-téma hányas út?
--
Buczy: ha valami rövidebb hétvégi gurulásod lesz és gondolod, értesíts! Ha érdekel a szlovák kiskör, akkor meg majd én szólok, ha megint megyek.
akkor mondd neki légyszi hogy csókoltatom!Amúgy Mariannak hívnak
akkor szia,
most megyek a motorért aztán meg a koleszhoz dumálni Lacival
Szijja GURO!Az én nagy szerelmem a kedves új kollégád:) ha megnézed a nickem,rájössz hogy ki is Ő!