Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oks
10 ig biztos elérhető vagyok, de utána szerintem lépek haza
Ez olyan fáksuis idézet?
Gondolkodóba estem, de majd elmesélem
ami nem öl meg, az erősebbé tesz
Kemény az élet
hát most én épp az irodában ülök és elmélkedek az "eredet" című film segítségével
Mi meg csak sütünk és sütünk és soha nem állunk le
Bird,
mi meg most kezdjük ismét fűteni a gépeket aztán belendül a termelés
majdnem!

kapott 1 szinkront meg visszavettünk az alapjáratiból. alul a luk kisebb lett középen és fent is normálisan viselkedik,városi ésországúti közlekedésre is alkalmaslett viszont még mindig kormol, modjuk nem anyira mint a múltkor előbb utóbb jó lesz, de az biztos, hogy ilyen jó még sose volt!
már csak a hidegindítással kéne valamit kezdeni:elkapja-leál 4x-5x mire megál az alapjárat, és csak szivatóval indul
mindenesetre nagyon köszönöm a membránokat hálám örökké üldözni fog
Na, megváltottad?
Hát lehet nem jó számot írtál föl! Mert én mindenkit visszahívok! A te számod meg el is van mentve! Jártam már azóta többször is Pécsett de el is feltettem, hogy rendeltem! Most jutott eszembe, hogy itt láttalak! Legközelebb arra járok beugrok érte!
Köszönöm a gyors választ,mail ment!

max ha megfagyok kisütsz az egyik géppel oszt jól van
FMGURO leszek
Helló 7-ek társasága! Gratula a képekhez ,legközelebb +1 hetes biztosan lesz köztük,addigra fullos lesz a zöldségem!
GURO látom tényleg megmártóztál , télen mehetsz majd Schirilla Györggyel a jeges Dunába,te leszel a felvezető jégtörő
Szia!

750ft
Megjött vagy 1 hónapja hivtalak csak nem vetted fel!
Mi is ezért kaptunk rendőri felvezetést a meki parkolóig, de sógim vissza nyomta a rendszámot így megúszta!
Hazafelé kaptam 1 autós faszfejtől pleximosást, meg is kapta a nemzetközi jelzést
szevasztok remélem legközelebb nem lesz semmi probléma a motorral.szétszedtem,kicseréltem a gyertyát és jó lett.hazafele veszprém elött megállitotak a rend éber őrei,5000 helyszini a rendszámtábla tartóért.jó hétvégét mindenkinek.
persze vannak fázósabbak is
mondjuk ez a barom aki nem bírt magával a hőségben
de legalább nem volt zavaros a víz
ennél azért több látnivaló volt
made by F2Tom
Niki!
kezdj valamit Tomikával, mert most már ilyenekre izgul
és most ez 14 fokos vízből kifelé jövet ekkora
de NO para, zöldségesekre nem vagyok veszélyes

próbáltuk egy kicsit tartani a kronológiai sorrendet
Helló Zsolti!

Mondasz nekem erre árat?

43045-007 1991 es zxr 750 első fékbetét tartó stift.

Köszöntem előre is ÜDV!
Öcsém te gyúrsz?
Jó nézni a képeken a legendákat!
Érdeklődnék, hogy a ZXR emhez, amit rendeltem csavart az megjött e? Mert azt ígérted ha megjön felhívsz de még nem hívtál!