kapott 1 szinkront meg visszavettünk az alapjáratiból. alul a luk kisebb lett középen és fent is normálisan viselkedik,városi ésországúti közlekedésre is alkalmaslett viszont még mindig kormol, modjuk nem anyira mint a múltkor előbb utóbb jó lesz, de az biztos, hogy ilyen jó még sose volt!
már csak a hidegindítással kéne valamit kezdeni:elkapja-leál 4x-5x mire megál az alapjárat, és csak szivatóval indul
mindenesetre nagyon köszönöm a membránokat hálám örökké üldözni fog
Hát lehet nem jó számot írtál föl! Mert én mindenkit visszahívok! A te számod meg el is van mentve! Jártam már azóta többször is Pécsett de el is feltettem, hogy rendeltem! Most jutott eszembe, hogy itt láttalak! Legközelebb arra járok beugrok érte!
Helló 7-ek társasága! Gratula a képekhez ,legközelebb +1 hetes biztosan lesz köztük,addigra fullos lesz a zöldségem!
GURO látom tényleg megmártóztál , télen mehetsz majd Schirilla Györggyel a jeges Dunába,te leszel a felvezető jégtörő
Mi is ezért kaptunk rendőri felvezetést a meki parkolóig, de sógim vissza nyomta a rendszámot így megúszta!
Hazafelé kaptam 1 autós faszfejtől pleximosást, meg is kapta a nemzetközi jelzést
szevasztok remélem legközelebb nem lesz semmi probléma a motorral.szétszedtem,kicseréltem a gyertyát és jó lett.hazafele veszprém elött megállitotak a rend éber őrei,5000 helyszini a rendszámtábla tartóért.jó hétvégét mindenkinek.
10 ig biztos elérhető vagyok, de utána szerintem lépek haza