Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Végre tesztelhetek H-s ZXR-t ?
Veszprém Mcdonalds 11 óra. Nagyon nem tudod eltéveszteni, mert a legbelebb belvárosban van
hello!akkor gyere keszthelyre. 10re
Holnap meló úgyhogy én a 7-es "talira" nem tudok elmenni sajnos
Akár elmehetek Veszprémig is! Csak kéne tudnom, hogy hol stb! Mondjuk Veszprém belvárosában nem igen vagyok ismerős! Tehát tuti eltévedek!
11-kor Veszprémben találkozunk. Utána megindulunk abba az irányba, de pontosan nem tudom mikor érünk oda. Guro száma ottvan valahol a topicban, max csörögd meg 11 után kicsivel, aztán addigra biztos megvan merre fogunk haladni.
Én szívesen csatlakoznék, mondjuk Siófokon! De szívesen venném ha valaki leírná az összes tudnivalót!
sorry, de ha lesz felesleges "nevem", akkor személyabroncsban szívesen segítek, vagy ha érdeklődsz, véleményt tudok mondani egyes termékeinkről
aaa tudom, csak viccelodok , majd szerzek itt valamit
csak neked TBR abroncs kell, mi meg csak PCR, UHPT és LTR abroncsokat gyártunk
szal már itt bukik a dolog
ez olyan mint ha a kocsimra 190/55 R 17-es BT003 RS-t akarnék tenni
Csak van valakinek 17-es felnije, ott mar csak fel coll kell, siman ramegy egy audira pl egy ilyen abroncs. Ha hitetlenkednek, meg kell mondani, hogy igy lehetetlen lejardazni
a gumivásárlási procedúra amúgy a következő:
van egy listánk, amiből lehet választani, kell egy dolgozó, aki legalább 6 hónapja itt van és vagy neki vagy a családban van kocsi
a kocsi forgalmija alapján a gyári plussz max 1 collmérettel nagyobb abroncs rendelhető
szal ha gyártunk is majd TBR abroncsot, nem hinném, hogy abból tudunk majd vásárolni..
Veszek is addig valami hasznaltat, mert 50-60 darabja ujonnan, azert kosz
11 óra Veszprém meki
mi csak PCR, UHPT és LTR abroncsokat gyártunk szal ez még egyenlőre nem megy, de elvileg 2 év múlva már a 2. gyárban termelünk majd ilyeneket
Mikor ,hol lesz a tali?:)
teherauto hatso tengelyere kellene
ilyen méretet sajnos nem gyártunk, de mire kell 17,5 colos guma?
Pontosan igy Guro cimbi. Te ott vagy a tuz korul, nem tudsz szerezni valami olcso huzogumit 235/75R17.5 meretben? Kene vagy 4 db
ez még mindig jobb, mint ha kenyérdagasztás közben oda bele
ÁÁááá nincs időm semmire. Még pisilni is alvás közben szoktam
Szasz, gyere holnap Balcsira .... motorolni meg eszünk pizzát is ....
erre mondják, hogy kirajzanak a motorosok mint méhek a repcére , ugye Janav
amúgy mi is sütünk, csak ez itt egy kicsit kellemetlenebb szagokkal jár
Vagyok én is, csak sütünk vazzee
ÁÁÁ milyen frankó napos idő van