Szerintem a Ringen tuti nem lesz. Azt nem vágom, miért nem bérlik ki pl az Euroringet, nem egy Hring, de szerintem töredékárért, több időre lehetne kibérelni, akár fél napra, többen beférnének, elosztva.
Sziasztok!
A Kawa nyilt napokról hallotatok valamit?Néztem a hungaroring oldalát,és nem látom hogy lenne.Motoros napok lesznek ugyan,de nekünk ez ingyé lenne
Bocs benéztem,vasárnap 12. én érek haza éjszakásból,szóval zsír a cucc.bejelentkeznék én és a tesóm (zxr 750 , zx-7), erre az euroringes okosságra!Amint lesz pontos infó arról hogy mi hogy merre, akkor légyszi a kawabazsi@gmail.com címre írd meg nekem!
ha megyek is, akkor is csak módjával
a vasat már nem szeretném többször megfektetni, eleget kapott szegény, ráadásul a futómű még mindig gatya, mert időm nincs vele foglalkozni
arról már nem is regélek, hogy a műtött térdem mostanság kattog mint a kawa váltó
utoljára pedig ha előtte bodajkolunk, akkor mikor tanulok az államvizsgára
természetesen be van vésve a naptárba és szeretnék veletek ott lenni
Sziasztok Urak!
Megsasoltam a gépet, kipróbáltam... igazából minden rendben vele... a csúszásnyomok rajta vannak, de csak az veszi észre, aki keresi is...
szépen jár a gép, szépen is indult! és jól is megy... nincs sem füst, sem rángatás, tehát jó a gép viszont a lepapírozott árából akár VFR-t is vehetek, így most felsorolom az érveket mindkét félről, és hamarosan döntök :) Köszönöm a segítséget, amennyiben aktuális (és a zöldség mellett döntök) azonnal jelentkezem!
Huhh, van egy két hozzászólás tegnap óta Bandi hozta be a motort (3 szett idomra cserélte ) Tényleg más színű az eleje, ezt Bandi tette rá, kapott új lámpákat is, a többi maradt. Kicsit tényleg elüt a színe, össze kell polírozni. Sokat állt a motor, mikor meg lett törve letették, és nem használták. Bandi cserélt benne olajon kívül szinte mindent.. betéteket, fék és hűtőfolyadékot, megcsinálta az elejét, makolatokat, tankpadot kapott... a lánc és a gumik is kiváló állapotban vannak. Ennyi amit Bandi elmondott róla tegnap a telefonban, de majd ma megyek délután, és megnézem a két szép szememmel...
A VFR után biztosan erősebb lesz, ez nem kérdés. Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy kényelmesebb e egy fokkal. Ha igen, akkor már megéri a csere és aztán később majd jöhet a mégtúrásabb VFR800.
A Kawa nyilt napokról hallotatok valamit?Néztem a hungaroring oldalát,és nem látom hogy lenne.Motoros napok lesznek ugyan,de nekünk ez ingyé lenne
Zsír lehet az a 7-es. A 7-es egy ikon erről csak ennyit!
Öröm hallani, hogy egyre többen jöttök! Még a végén el sem fogunk férni a pályán, se a boxban...
Bocs benéztem,vasárnap 12. én érek haza éjszakásból,szóval zsír a cucc.bejelentkeznék én és a tesóm (zxr 750 , zx-7), erre az euroringes okosságra!Amint lesz pontos infó arról hogy mi hogy merre, akkor légyszi a kawabazsi@gmail.com címre írd meg nekem!
Előre is köszi!
Sok sikert az államvizsgádhoz!
a vasat már nem szeretném többször megfektetni, eleget kapott szegény, ráadásul a futómű még mindig gatya, mert időm nincs vele foglalkozni
arról már nem is regélek, hogy a műtött térdem mostanság kattog mint a kawa váltó
utoljára pedig ha előtte bodajkolunk, akkor mikor tanulok az államvizsgára
természetesen be van vésve a naptárba és szeretnék veletek ott lenni
Megsasoltam a gépet, kipróbáltam... igazából minden rendben vele... a csúszásnyomok rajta vannak, de csak az veszi észre, aki keresi is...
szépen jár a gép, szépen is indult! és jól is megy... nincs sem füst, sem rángatás, tehát jó a gép viszont a lepapírozott árából akár VFR-t is vehetek, így most felsorolom az érveket mindkét félről, és hamarosan döntök :) Köszönöm a segítséget, amennyiben aktuális (és a zöldség mellett döntök) azonnal jelentkezem!
Kegyelmed eljön elverni a népséget Június 12.-én?
Eredeti menetrend szerint Június 11.-én lett volna, de eltoltuk egy nappal, tehát Pünkösdvasárnap lesz a menés, Június 12.-én!
Várunk szerettel!
ha bezöldülsz te is elvakult fun leszel
A VFR után biztosan erősebb lesz, ez nem kérdés. Igazából arra vagyok kíváncsi, hogy kényelmesebb e egy fokkal. Ha igen, akkor már megéri a csere és aztán később majd jöhet a mégtúrásabb VFR800.
De ez már a 20-ik határidő, kezdek zabos lenni
Kawazoli! Lehet, hogy a marketnél van a motor, de az előélete miatt inkább Bandit kérdezném