Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is pont ez volt a bajom
a hátsó gátló már egyáltalán nem dolgozott, így fel kellett újítani, azóta meg állítani kellett rajta mind húzó, mind nyomó fokozati téren.
most meg talán még majd az elejét kell nekem birizgálni, mert Tom is tesztelte meg hát én is és talán most onnan indul el a bizonytalanság, főleg nagy tempójú rosszabb útfelületű szakaszon ( pedig ilyen nincs is Mo-on )
a lényeg hogy totál jóra be kell lőni mindenhol, persze a csapágyazásokat sem szabad figyelmen kívül hagyni!, a gátlóba meg elvileg évenként kellene friss olaj és gáz is
Srácok!
Ki tud vmi okosat mondani.?
Szóval,az esés óta gondolkozom. Ez a kúszós hátsó nem hagy nyugodni és szerintem van rá orvosság csak én nem értek hozzá
A kúszás,mocorgás,minden minek nevezzük csak 1 személlyel volt tapasztalható. Ha a párom mögöttem volt,tökéletes volt a futómű és jobban dönthető Mi lehet,ha egyedül megyek? Könnyű lesz a hátulja.Netán elől alacsony és kemény,hátul magas és puha a futómű? elől le van engedve teljesen és vissza 2 karika,a csavart nem tudom,hátul még talán lehet tekerni.De fogalmam sincs hátul hogyan,még nem csináltam.Érti vki mit mondok?
E-mail elment
Szia! Van egy kpl idom szettem hozzá makulátlan! Árakat beszéljük meg privátban.
Szia !
Érdeklődnék,hogy zxr750L1 -hez fejidom és oldalidom mennyibe kerülne?Létezik-e? Ezek fényezve vannak,vagy színek nélkül? ű
Cikkszámot nem tudok Ha sok keresgélés kell hozzá,akkor majd én utána nézek a cikkszámnak és ne keresd
Köszi
Kawasaki.com-on megtalálod az owner infón belül a robbantott ábrás cikkszámos alkatrész-adatbázist. Ha összehasonlítod a sima 7R és a 7RR telóját, akkor az utóbbiban fogsz találni 1 db alkatrészt, amivel több van benne - és amitől azon tényleg előfeszítést állít. Emlékezetem szerint ez egy távtartó-féleség, amit ki tudott váltani a nemtudomki (webzxr.co.uk, ha még létezik és azon belül valahol) egy darab pvc csővel és onnantól neki is előfeszítés volt/volt előfeszítés.
Tomika,
megnéztem merre is van Csesznek, és hát mindösszesen 35 Km Veszprémtől!
szerintem egy kis kanyarvadászat oda-vissza és utána tudunk menni tovább Siófokra
persze ez mind rugalmasan kezelendő és majd a többség szavaz
Tom,
végigstíröltem a szerelési manual-t és a húzó fokozatnál 1-4 ig keményedik, nyomónál 22-1 ig keményedik a teljes becsavarthoz képest, szal én majd még 2-t tekerek befelé rajta
az elejére meg tényleg rugó előfeszítésnek írja a barázdált rész tekergetését
ne gorcsolj rajta, majd meghivsz egy sorre, feladom persze. Csak nem a heten
Tom,
a kupak ügyben mondj valamit PLEASE
mindenképpen megyek kakucsolni, de oda már leginkább csak a MITO-val megyek, ha esetleg 7-eskével, akkor előtte visszateszem a sérült idomokat
de biztos meg tudod majd nézni élőben is
Jani, ha nem tudsz jönni szombaton, akkor fel tudod dobni valamikor postára az irányjelzőket? Postát állom természetesen!
naon szep, aztan vigyazni ra! Majd megnezem eloben, ugyis jottok palyazni valamikor nem?
egy oldallal visszább Tomika feltette a 10690-es hozzászólásnál látszik a legjobban
milyen lett az idomod? Nem lattam a kepeket
még szép hogy kevesebbet fogyaszt hiszen hiányzik egy hengere
ja elobb a munnka, aztan a szorakozas. remelem lesz meg idom a megmaradt fel oramat lemotorozni valamikor az ojroringen. Barkasz meg kiraly, majdnem a felet fogyasztja
Jelentem sikerült beszélnem Orbival, és tiszteletét teszi a talira , a részleteket még megbeszélem vele, de elvileg Fváron futunk majd össze...
csak óvatosan, mert a végén annyi megszúr, hogy túlságosan is bedagadsz
de legalább ennyi nőstény vesz körül, ez is értékelendő a mai világban
kulonleges bulira megyek mostanaban, 4.000.000 csaj van kb, mindegyik azonnal szurni akar es megorulnek a repceert. Pihenni csak munkaidoben lehet
bezzeg barkasz talira elmennél, mi ?
Jo motorozast nektek hetvegen! En legfeljebb jun kozepen johetek ilyenre, addig ejjel nappal melo
Tom,
segíts már abban, hogy te honnan szerezted be a hűtő kupakját , mert k..ra kellene és itt a városban nem igazán találtam
engem is lenyelezhetne egy bombázó
Pffff... lenyelezem a bombázót, oszt csoki nektek