akkor én feladom neked ezt , amit küldtél, te meg nekem az enyémet, mert most vagy 2 hétig nem lesz időm még beindítani sem a gépet, csak amikor a műszakira viszem.
ja, a címem az Szilágyi E. 6. 4/1, mert sikerült neked 46-ot írni ( tiszta Rossinak éreztem magam ) még jó, hogy ismerem a kiszállítókat és azonnal hívtak
ha megtalálom az igazit, szívesen megosztom mindenkivel, de nekem először a kóválygást kell megszüntetnem, mert így lehetetlen menni a géppel, minden kanyar előtt
amint van eredményem megosztom
Kawazsolti,
a motyót megkaptam, köszönöm, de egy kis félreértés volt közöttünk.
idézem a 396.oldali beírásomat:
"nekem meg vki szerezhetne egy hátsófék kart, és hozzá egy nagy fejű belső kulcsnyílású csavart is, ami a lábtartóhoz rögzíti, mert sajnos a jelenlegi csavart asszem csak barmolás árán tudom már csak eltávolítani , a műszakira meg nem ártana, ha nem törött fékkarral vinném a kicsikét"
szal a lényeg, hogy nekem az a nagyfejű, belső kulcsnyílású csavar
kellett volna, ami magát a fékpedált rögzíti a lábtartó taposójához.
persze én is elk..tam, mert megadhattam volna a cikkszámot (92150)
kérlek ennek a csavarnak az árát is mond már meg, mert ez kell nekem
a csomagban szereplő plusszokért meg
Hi,
a meló miatt írok, gondolom szóltak már a csajok, de egy kicsit később indul a tanfolyamod, de már kurvára várom, hogy itt legyél, mert szar fajtárs nélkül gurulni a városban
mérd már le nekem, hogy a rugó fölött a felső körmös összeszorító felett mennyi a kilátszó menetek száma illetve ez jobb lenne nekem mm-ben
Addig szerelgetek hogy ne ott kelljen,mert a műhelyt nem tudom vinni!
addig is minden jót!
és amcsi, nem félszemű
Dobok egy sárgát
akkor én holnap du feladom neked te meg majd ha megérkezett
ja, a címem az Szilágyi E. 6. 4/1, mert sikerült neked 46-ot írni ( tiszta Rossinak éreztem magam ) még jó, hogy ismerem a kiszállítókat és azonnal hívtak
a cserét hogy oldjuk meg? simán levélként eljön
Már alig várom, hogy jövő héten kerüljek egyet a család legújabb tagjával.
Mr. Hines
csak azért nem, mert te ezeket már próbáltad és neked sem jött be
- Kevesebbet vagy éppenséggel semmit sem inni
- Hátsó kitámasztót tenni a gépre, mint a dragoknál
amint van eredményem megosztom
Azok a beállitások engem, is érdekelnének.
a motyót megkaptam, köszönöm, de egy kis félreértés volt közöttünk.
idézem a 396.oldali beírásomat:
"nekem meg vki szerezhetne egy hátsófék kart, és hozzá egy nagy fejű belső kulcsnyílású csavart is, ami a lábtartóhoz rögzíti, mert sajnos a jelenlegi csavart asszem csak barmolás árán tudom már csak eltávolítani , a műszakira meg nem ártana, ha nem törött fékkarral vinném a kicsikét"
szal a lényeg, hogy nekem az a nagyfejű, belső kulcsnyílású csavar
kellett volna, ami magát a fékpedált rögzíti a lábtartó taposójához.
persze én is elk..tam, mert megadhattam volna a cikkszámot (92150)
kérlek ennek a csavarnak az árát is mond már meg, mert ez kell nekem
a csomagban szereplő plusszokért meg
a meló miatt írok, gondolom szóltak már a csajok, de egy kicsit később indul a tanfolyamod, de már kurvára várom, hogy itt legyél, mert szar fajtárs nélkül gurulni a városban