Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az első teleszkó beállitása érdekelne,melyik csavar mit állit,fent van 2 lent 1.ELőre is köszi
Hmmm a színe hogy megdobja az árát!
Tom,

mérd már le nekem, hogy a rugó fölött a felső körmös összeszorító felett mennyi a kilátszó menetek száma illetve ez jobb lenne nekem mm-ben
Helló! Tudok róla beszéltem Sch. Zsuzsával!
Addig szerelgetek hogy ne ott kelljen,mert a műhelyt nem tudom vinni!
addig is minden jót!
A félszemű az igazi
aztabüdöskurvaéletbedeegybenvan
és amcsi, nem félszemű
csak mert azért nincs Ducati-m, bár szívesen használnék egyet így a 7-eske mellett
akkor én holnap du feladom neked te meg majd ha megérkezett
Ok! bocsi elirtam! javitottam!
akkor én feladom neked ezt , amit küldtél, te meg nekem az enyémet, mert most vagy 2 hétig nem lesz időm még beindítani sem a gépet, csak amikor a műszakira viszem.
ja, a címem az Szilágyi E. 6. 4/1, mert sikerült neked 46-ot írni ( tiszta Rossinak éreztem magam ) még jó, hogy ismerem a kiszállítókat és azonnal hívtak
Ahogy neked jó levélként itt van 40ft-ból vagy leforgatod a 7-est pécsig
KELL!
a cserét hogy oldjuk meg? simán levélként eljön
akkor elérstttük egymást semmi gond csréljük 700ft ajó csvar rendelni tudom ha kell szólj!
hát nagyon remélem el tudsz jönni a talira és akkor mindenki megcsodálhatja a legújabb szerelmedet , no meg hogy hogyan is élvez magasabb fordulaton

Már alig várom, hogy jövő héten kerüljek egyet a család legújabb tagjával.
Mr. Hines
ebben nem is volt semmi kétségem
Öcsisajt! Én leterhelem annyira gépet, hogy jobban leül, mint egy superstreet!

csak azért nem, mert te ezeket már próbáltad és neked sem jött be
Kóválygás megszüntetésére két tipp:
- Kevesebbet vagy éppenséggel semmit sem inni
- Hátsó kitámasztót tenni a gépre, mint a dragoknál
ha megtalálom az igazit, szívesen megosztom mindenkivel, de nekem először a kóválygást kell megszüntetnem, mert így lehetetlen menni a géppel, minden kanyar előtt
amint van eredményem megosztom
Szia Guro!
Azok a beállitások engem, is érdekelnének.
Kawazsolti,
a motyót megkaptam, köszönöm, de egy kis félreértés volt közöttünk.
idézem a 396.oldali beírásomat:

"nekem meg vki szerezhetne egy hátsófék kart, és hozzá egy nagy fejű belső kulcsnyílású csavart is, ami a lábtartóhoz rögzíti, mert sajnos a jelenlegi csavart asszem csak barmolás árán tudom már csak eltávolítani , a műszakira meg nem ártana, ha nem törött fékkarral vinném a kicsikét"

szal a lényeg, hogy nekem az a nagyfejű, belső kulcsnyílású csavar
kellett volna, ami magát a fékpedált rögzíti a lábtartó taposójához.
persze én is elk..tam, mert megadhattam volna a cikkszámot (92150)
kérlek ennek a csavarnak az árát is mond már meg, mert ez kell nekem
a csomagban szereplő plusszokért meg
Hi,
a meló miatt írok, gondolom szóltak már a csajok, de egy kicsit később indul a tanfolyamod, de már kurvára várom, hogy itt legyél, mert szar fajtárs nélkül gurulni a városban