Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dévaványa, hmm Volt egy kis kötődésem oda Vagy nem az a ványa?
De máj 2 től Dunaújvárosban fogok tanyázni!
Helló Battonya, Békéscsabától lefele a Ro határ mellett!
Hali.
Most olvasom hogy te békés megyei vagy.
Meg kérdezhetem hogy pontosan merre?
Mert én meg ványai voltam(vagyok)
Addigra túl leszek a motor szereltetésen is !
Már nem sokára itt lesz az ideje
majd jól meg is tanulod, csak gyere már
Úgy látom Te meg sütteted a gumikat!
ja, bocs, akkor csak simán napot lopsz
Ki mondta hogy tanulok?
hát látom kurvára tanulsz, ha ráérsz itt írogatni
Komparátor bocs
Na és mi az a hiszterézises komparáció? Megyek, beépítek egy két FET-et egy PLC-be
VFK mint víz felvevő képesség
és a lineáris interpolációval mi lesz ?
na én meg megyek sütni egy pár ezer gumit csak NEKTEK
Na és mennyi vizet tud felvenni?
Látom a retektől,mert ezen nincs retek !Csak nem voltam benne biztos,igy nem nyultam hozzá.Pék a szakmám,igy inkább ilyenről tudakolózok,és csak utána nyúlok hozzá.Hálistennek sokat legóztam gyerek koromban,igy nem vagyok teljesen gyökér a szereléshez.Ha keneret akartok sütni,abban tudok segiteni,de majd mondom hogy leirtam hogy mennyi a VFK-ja,mit nem lehet ezen érteni !
Leírtam elöl is hátul is mi mit állít. Hátul fent van a nyomófokozat, alul a pörgettyű az egy 4 fokozatú állító, rá is vannak írva a számok, csak lehet a retektől nem látod.
Hát elég halott!A hátsó rugóstagon alul találtam egy köralakú műanyagot,amit lehet tekergetni.Na ez mit állit,mert fent is van egy,amit csavarhúzóval lehet állitani.Na most melyik mit állit.Az elejét sikerült belőni,70kg vagyok,a gyári meg 68 ra van belőve,még picit finomitok rajta,de előbb a hátsót is szeretném belőni,jelenleg elég kemén a hátulja,alattam pattog kicsit.Gurultam ma egyet,kár hogy hideg volt.Az aszfalt is elég hideg volt még,de bemelegiteni jó volt.Kawa napokról tud valaki valamit?
inkább most szedjenek szét mint nyáron
helló faterom rendelt tőled bubis flexit és aszt kérdezi hogy most érdemes e várni rá vagy mivan most mer már lassan 1 hónapja hogy nincs meg.
üdv
Jól mondod barátom
Bird meg vesz majd magának egy RR-t szülinapjára
Jaa,sajnálom,pedig utána dumálhattunk volna.Ezért van az enyémen ventilátor kapcsoló
Remélem összejön a 23.
Ma kipróbáltam a ninját és mondhatom,most kurvafasza lett. Állat a hangja is.Már csak a gyári áttétel hiányzik. Na majd talán meglátjátok
Elmentek ti a picsába
Szülinapi torta:)