Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

végre egy őszinte vallomás
meg most gondolj bele 7eseket kergetni kanyarokban nem tudom,h mit érne az erő a kezesség ellen
Ebbe mondjuk igazat, adok, nem olyan élvezetes a túra, ha folyton az jár a fejedben, hogy "ne legyen semmi baj".
kölcsöngéppel nem megyek jaszkarizni ,elég egyet fizetni
Még akár az is lehet hogy lessz mivel
mennék én ha lenne mivel a gépem még nem alkalmas önálló helyváltoztatásra
van még pár napod, de ha esetleg mégsem lesz menetkész, jössz az egyik nehézbombázóval
legalább eksönke se lóg majd ki a sorból
Mit hekkelnek rajta?
Akkor csatlakozz, lesz más is, nem csak 7R.
Az már fél győzelem!
7-esem még sehol
Az nincs, de van büfé.
Nekem jóóóó, még soha nem jártam arra. Meki van a várnál?
AAAZZZ nagyon bejön hely a Cseszdneki kanyarok jók
Mi a véleményetek Tihany helyett egy Cseszneki kanyargáshoz?
Vazzze Jimmy! Annak örülök, hogy egyben vagy! A gépet meg újjá kell varázsolni és lehet hasítani
Köszi!
Még nem mondtam le róla. Holnapután hegesztik a konzolt.A fejidomot ragasztom,az oldalát leveszem és mehetek is. ...remélem
bakkerkulcs
nekem meg balos lábtartókonzolom van csak
mihamarabb gyere rendbe és akkor majd legközelebb
Vigyázzatok magatokra!
Mindenképpen!
Sajnálom, remélem minél hamarabb rendbe jössz és a kis gép is. Májusban megyünk Keszthelyre, egy kávéra összeülhetünk, ha lesz majd időd.
Sziasztok!
Sajnos ma délután offoltam magam a hétvégi taliról
Egy balos kanyarban bebicskáztam és jobb oldalára tettem a ninjat!
Lábán haza hoztam Jobb lábtartó,tükör,index,idom(fej is) repedt,tört, és ennyi Hihetetlen mázli volt a kanyar melletti füves,aránylag sík terep.Itt szerencsére nem csinálták azt az ismerős 1.5-2 méteres árkot. Nekem apró zúzódásaim vannak,csuklóm,más nem Életem első karcolása volt.erről ennyit.. Nektek jó szórakozást kívánok!
u.i.: aki nem vette volna észre ,az utak ég hidegek
Nem fix még semmi. Egyébként én Győr felé megyek tovább, ha oszolj van, mert megyek Szlovákiába, szóval mehetünk akár Csesznek felé is, arra fasza kanyarok vannak, meg ott van az út mellett valami vendéglátóipari egység. Veszprém 11 a fix.
Szia!

50 pénz
hát ha megmutatod, hogy a 7-es hogy megy vízen, akkor még meggondolhatjuk a dolgot
a komp csak egy kis plussz élvezet lenne, de majd a helyszínen megszavazzuk