Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én Muzzym is hasonló lehet. :)
Mindenképpen kompozni akar a nép?
fain
Hadne mondjaksemmit
Megérdemüli!
Majd a Bozsót jól seggbe billentem hogy nem csörgött rám.
van it is két kép!
ez csak úgy jött, az évadnyitó hetes tali szombat 23.-a Veszprém-Siófok stb, persze ha van kedved csatlakozni nem fogunk elkergetni
drágaszágom
Nem én vagyok illetékes a témában.
eeeee miért nem szóltatok?
E
Nem jutottam el az SX-ig, fél 3kor kerültem volna sorra, addigra mennem kellett.
de csudi szépek

aki lemaradt a mai találkozóról,az bepótolhatja 23-án szombaton
Mai felhozatal.
Cső Tom.
Na milyen volt az 1000-es?
Hallottad mostanában a Guro gépét? Multkor levettem a léményt összekötőstül, de nem volt akkora hangja mint a Muzzynak.

nem sok esélyetek van
Kíváncsi vagyok
Idén csinálhatnánk egy hangzavar videót is Hm?
hát ugye bár a bal oldali idom már a gépátvételnél sérült volt és aztán még megnéztem mennyire bírja a kalocsai reptér érdes betonját , ezek után egy utángyártott került rá, csak abban meg sajnos az eke idom rögzítési pontjai nem voltak benne
a jobbos gyári idom meg a kecskeméti pálya aszfaltjával ismerkedett meg így rávettem magam, hogy egy új ruhát vegyek a kicsikének.
THX Bird
a találkozón majd meg is lesheti mindenki, szerintem illik is hozzám
Zsolti,
92150-1760
ez a teljes száma annak a csavarnak, ami jött, de ez a konzolt rögzíti a vázhoz és csak M8-as, nekem meg M10 -es kell nem normál menetemelkedéssel
szia Zsolti!
mennyibe kerül a zöld dainese k bőrruha,amit nálad láttam?
Roland!

Amit küldtem csavart mi a száma?
*gúnya
Képet azért lökhetnél! Vagy meglepetés lesz 23-ra?
Azt sem tudom mi történt veletek,hogy új gúny kellett.
hát csak süssetek,mert én meg k.. éhes vagyok , ráadásul most indulok a suliba és csak este 8 kor végzek , persze 4 különböző óra más más tanárokkal szal még összevonni se lehet a dolgokat
holnap azért megmutatom zöld sárkányom új gúnyáját a népnek