Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://fekezzrovidebbet.blog.h...
Na erre varrjatok gombot!
Beállunk a kompon sorba, húzunk 1 kövéret s be sem kell indítani a komp motorját.
komp van, megnéztem
Majd beindítjuk!
lehet most se fogsz, mert nem tom elindult -e már a kompforgalom
hívlak vazzeg, vedd már fel !
Nekem ok, még nem kompoztam a Balcsin!
Akkor szerintem Veszprém. Guroék úgyis Fehérváron keresztül jönnek, aztán többiekkel Veszprém. Ott meg megdumáljuk, de ez a Tihanyból kompozás nekem tetszik. Vélemény?
A veszprémi tali nekem ok, onnan meg mind1 csak együtt menjünk!
hát nekem is ez tűnt fel , de azért kösz a korrekt összefoglalást
Szevasz.
A hirdetéssel kapcsolatban... 1-2 hete volt fent ugyanez a használtautó.hu-n 550e-ért 48000km-rel. Most újra felkerült a hirdetés más telefonszámmal 590-ért 38000km-rel (itt 581e).
A korábbi hirdetéshez tartozó számon utánaérdeklődtem, azt mondták banki lefoglalt, blokkcserés motor.
A mostani telefonszámmal pedig 1 HETE még akra dobbal hirdetett ugyanez a pali 535e-ért( beszéltem is vele, küld képet stb., stb. ), aztán hirtelen lekerült , most meg újra fel 590-ért. A képeket azóta is küldi...
Úgyhogy van bent csavar. Vigyázzatok vele
a jelenlegi időkép szerint még fajintos is lesz az időjárás
amúgy meg ha annyian összejövünk, akkor szar nap már nem lehet a dologból
szerintem a találkozót 11 körülire kellene tenni, persze nem mindegy, hogy Siófokon röffenünk össze vagy pedig Veszprémben
úgy izgulok már
jaa,azt hittem gyorsabban mentek..akkor nem lesz gond
de a viccet félre téve ,lehetne már 23.
megígérjük, hogy tartjuk a 200 + - 40-et
de tényleg, nem a száguldozás miatt megyünk, hanem hogy megmutassuk, hogy ezek a világ legszebb motorjai és hogy összetartunk
akkor lehet én is elugrok veszprémbe de ti állat tempót mentetek tavaly is veszprémből a szezon elején meg pláne nem hajtok. na majd max megvártok csak legyen jó idő. megpróbálok kérni go-pro camot meg legyünk örökítve
van még egy heted
nekem meg most szedték ki azt a berohadt csavart, már csak ide kell hogy érjen kawazsoltitól az új és akkor felteszem az új pedált is
meg asszem az új ruhát adom már a kicsikére, mert hát csak ki kell nézni majd vhogy
GURO!
Még mindíg nincs kész!

Alkonyat! Engem lehet, h érdekelne. Tudsz dobni képet + árat a mail címemre: kawasakizx7rkukacfreemail.hu
Köszi!
igen igen, az kapja be!
én a ZXR 007-re pályázom
aki ezt előttem megveszi, azt kinyírom , na ez volt most a keménykedés
de tényleg Bird, gyere már a 7-eskével, mert mégis csak úgy az igazi
a hírdetések között nem a te régi gépedet árulják mint megkímélt db
Üdv. HA valakit érdekel MUZZY-KIPUFOGORENDSZER ,, ZX-7-re akkor nekem van egy hibátlan. Beszámolok gyárit egy sportdobbal pl.
Ne keménykedjél GURO!
Ja és kapja be aki megvette a ZXR750-es rendszámot!
Tomika,
én úgy is Fvárra megyek onnan meg arra, amerre a többieknek a legjobb, szal megyek majd utánad
ha nőnemű a bombázód, akkor hozhatsz magaddal többet is de felhívnám a figyelmedet, hogy ez most itt a 7-es fórum és 7-es találkozót szervezünk
majd Brno-ba menet villoghatsz a nagyvassal
Csak gyere!