Bird+ukawa! Lehet egymás mellett ültök és jot röhögtök most hogy lefikáztátok.... Na egy példa.::: haverom piros cbr1000 azt akart régota venni. Talált egyet lrfikázták ugyanugy ahogy ezt is nem vette meg. Másik héten a szomszéd faluba megvették és azota is teljesen zsir állapotban van. Ennyit a forumos fikázásokrol. Ezért nem adok rá.
Na te is. Nem kéne hallomásbol... Valaki azt mondja egy hirdetésröl enyém volt ne vedd meg streetfighter volt,stb.stb egyböl elhiszed ugyanmárr........ kettö db ember fikázza folyamatosan nem veszed észre ? Nem karják hogy másnak szép motorja legyen...
NA megbeszéltük. Talán 600-ba rendszerstöl stb stb. Még azt is elmondta a tag ad olajat hozzá stb.Banki lefoglalt volt ö vette ki onnan ,de tényleg szépen megy mi legyen vegyem ne vegyem bekináljak 570-et? merjek?
Ahogy mondod biturbo ! De ez magyarország sokan forumoznak. De nem nagyon lehetett olyanokat olvasni,hogy egy idegen beirja ,hogy de szép!vedd meg! hanem szét hajtott streetfighter volt stb .stb .stb. Gyözödj meg a motor állapotárol és te döntsd el milyen és NE HALLGASS SENKIRE !
Bird+ukawa ! Szerintem sem a joindulat szol ki belölük. FOlyamatosan enyém volt ujonna nvettem de mit kapott jaj de sokat utána szét lwtt baszva ja biztos a 11évet mert ugye 2000es lekövette kinél mit kapott. MESSZIRÖL JÖTT EMBER AZT MOND AMIOT AKAR.......
Az én felnim is meg van ütve és semmi baja. Súly sem kellett rá több,csak a pereme sérült. 18 éve hajtják kegyetlenül,vagy megkímélve ki tudja!? Kit érdekel! A gép nekem megfelel,sok helyen látszik,hogy van benne km,de működik és teszi a dolgát. Mindenki tudja ,hogy motorok -szerintem- 3-4 év felett öregek. De szeretjük őket.
Szerintem szép ez a moci! Ha a hangja is jó,akkor annyit megér! Ha cserés volt a blokk,na bumm, már nem a régi szar van benne legalább Ha tetszik vedd meg! Sok sikert hozzá!
Na urak. Ez a tipikus IRIGYSÉGBÖL leszoljuk a másik motorját és lehetö legfosabb multat TALÁLJUK ki szegény motorrol. Miközben halvány lila fingotok sincs rola.
Pedig orrekt srácnak tűnik,mondta hogy blokk ki lett cserélve papir is van rola / tipusazonos/ blokkot kapott. Muzzy rendszer meg mit tudom ki is probáltam szerintem fasza,jo állapotban is van ,a gumik tényleg ujak,a lánc uj,blokkja szépen szol. De akkor még alkudozok vele. Amugy ö valami hivatalas elado banki lefoglalt motorok szoktak nála lenni. De milyen az ára?
Tudom,hogy régen a tiéd volt. Képeim is vannak róla, Pesten csináltam 2000 v. 2001-ben a motorkiállításon, tankbőr és martin dob volt rajt és egy ZXR750 mellett állt.
Ami engem bosszant az az, hogy nagy játékos az eladó és valaki be fog fürödni...
igen,én is így vagyok ezzel.azért is vettem meg az enyémet,mert ebben 85km volt. A 30ekm hihetetlen-persze attól lehet jó és rossz is bármelyik.De a sok p....tnak ez számít "mennyi van benne?" Erre csak annyit lehet mondani 5-6 liter
Most vittem egy spanom 636-osát műszakizni. 05-ös évjárat szinte karcmentes, 17ekm az órájában. Műszakin kiderült, hogy az előző műszakin 2 éve az előző tulajnál 33ekm volt az órában. Szóval most reálisan 38e van benne. Hibátlan a gép, nem erről van szó, de ez jellemző a magyar parasztokra. Én inkább benne hagyom a 90ekm-t az órában, és elmondom a lehetséges tulajnak, hogy mi a múltja a gépnek, mint hogy visszapörgessem...
GURO + UKAWA!
Ja ez a motor az enyém volt. Drágámat vatta újan vettem Mo-on és most már nem venném meg használtan
Hetekkel ezelőtt már leírtam, hogy miért és nem akarom senki üzletét rontani, de nálam kapott egy nagyon drága Muzzy felkészítést és 140 paci fölött nyomta a padon. Eladtam és akkor streetfighternek lett átépítve az új tulaj által. Szinte csak 1 keréken ment. Aztán egyszer az autópályán kikandikált a hajtókar. Kapott egy használt szívet Angliából és szépen lassan visszaépítették. Majd újra gazdát cserélt. Utána az OTP oldalán láttam meg (merkantil). Még kawazsolti-hoz is levitték eladni, de Zsolti szerint siralmas állapotban volt pár hete. Sok extrát kapott a kicsike és imádtam. De szörnyű volt látni amit utána kapott
Én nem szoktam hazudni és átbaszni embereket, ezért is mondtam el ezeket a múltkor is, mert egy használt motornál nem árt ismerni a múltat. Az idom, meg persze hogy karcmentes. Nálam pihent a garázsban évekig becsomagolva. A tank meg újra lett cserélve, de az már megint egy másik ügy volt.
Szerintem szép ez a moci! Ha a hangja is jó,akkor annyit megér! Ha cserés volt a blokk,na bumm, már nem a régi szar van benne legalább Ha tetszik vedd meg! Sok sikert hozzá!
Ami engem bosszant az az, hogy nagy játékos az eladó és valaki be fog fürödni...
Ja ez a motor az enyém volt. Drágámat vatta újan vettem Mo-on és most már nem venném meg használtan
Hetekkel ezelőtt már leírtam, hogy miért és nem akarom senki üzletét rontani, de nálam kapott egy nagyon drága Muzzy felkészítést és 140 paci fölött nyomta a padon. Eladtam és akkor streetfighternek lett átépítve az új tulaj által. Szinte csak 1 keréken ment. Aztán egyszer az autópályán kikandikált a hajtókar. Kapott egy használt szívet Angliából és szépen lassan visszaépítették. Majd újra gazdát cserélt. Utána az OTP oldalán láttam meg (merkantil). Még kawazsolti-hoz is levitték eladni, de Zsolti szerint siralmas állapotban volt pár hete. Sok extrát kapott a kicsike és imádtam. De szörnyű volt látni amit utána kapott
Én nem szoktam hazudni és átbaszni embereket, ezért is mondtam el ezeket a múltkor is, mert egy használt motornál nem árt ismerni a múltat. Az idom, meg persze hogy karcmentes. Nálam pihent a garázsban évekig becsomagolva. A tank meg újra lett cserélve, de az már megint egy másik ügy volt.