Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Muzzy matrica vagy 10db? Ugye jófej 7es tulaj vagy?!,voltá?l,lehet,hogy csak Hondad van ? na mindegy ,a talira hozhatnál nekem

Akkor Veszprémbe menjünk először?
ez a típus nem jó, hanem a legjobb és legszebb Kawa illetve talán motor a földön
de a simson után egy kicsit nehéz és erős lesz talán
úgy veszem észre nem tud senki sem a saját fórumán maradni, mert itt zajlanak az események
amúgy meg szép jó reggelt eksönke
Sziasztok
Még kezdő vagyok,és sosenem volt nagymotrom (de a szimót bátran nyelezem ) ezé szeretnék egy zx7-est venni ,most áruljátok mán el nekem,h az jó motor ?
és van olyan ami nem a bird-é volt
De rosszat ne irjatok mán mert csak jót akarok hallani
hogy látsd tényleg milyen jó fejek a 7-es tulajok, vesszük a bocsikérést
Na jo nem összeveszni akarok veletek csak véleményt nyilvánitottam én is.
Lassan írom, hogy megértsd GURO! Én ezt nem tudhatom, mert se gixxerem, se ktm-em. Lehet, hogy nem is az enyém volt a moci? Még a végén az is kiderül. Véletlen egybeesés, hogy még az oldalidomon lévő Muzzy matricákból is van vagy 10 db a garázsban A tankpad is csak véletlenül hasonlít arra amit én vettem és raktam fel. Az üléshuzat is csak véletlenül egyezik meg azzal amit én rendeltem, stb stb....
De én rosszindulatú kis gonosz manó vagyok és nem akarom, hogy másoknak is szép motorja legyen. Én vagyok a kici, pici Szmeagold. Gaszdám majd én vigyázok kici motojodra és majd cép cúnya lesz, mire felébredsz
igazából egy újabb blokkcsere és akár még jó is lehet
Ááá én azt a megkímélt gépet most hagyom másoknak. Másnak is legyen öröme
De én nem tudhatom, mert nem értek hozá.
most cserélheted, engedélyezem, mert tegnap este feltettem az általad házhoz szállított csodaszép idomokat , szal most lehet teperni, hogy kijjjjéééé a szebb
amúgy meg ha az összes motorodon lecseréled a markolatot, akkor lehet meg is tudnád venni a régi " megkímélt, csodaszép " 7-esedet
Te meg mit szólsz bele? Teeeee ZZR-es, ex ZX7R-es. Na húzzá vissza a járatba!
Mi a fassz, elkezdődött a tavaszi szünet a suliban?
Figyu GURO! Szerinted vehetek új kormánymarkolatot a motoromra vagy azt sem szabad, mert akkor már szebb lesz a motorom, mint valaki másnak?
Miért van olyan érzésem, hogy akiknek sértő az írásom azok érdekeltek a bizniszben? Leszarom, hogy nem tetszik a véleményem. Én vettem új motorként és 7 évig használtam. Rengeteg pénzt ráköltöttem és imádtam ezt a motort. Utána eladtam egy kollégámnak. Direkt azért írtam, hogy már hetekkel ezelőtt kifejtettem a véleményemet a motorról, hogy ne úgy látszódjon a dolog, hogy rontani akarom a motor hírét. De ami igaz az igaz. De ti biztos jobban tudjátok, mert nagyon okosak vagytok. Biturbo és ktm! Nem mondhatom el a véleményemet a volt motoromról? Pfff...na miért nem? Nektek nem tetszik? Hát azt meg leszarom. Rossz fára pisiltetek, mert aki ismer az tudja, hogy önzetlenül segítek és nem az a nyerészkedős típus vagyok. Ahogy GURO is mondta itt mindenki örül, ha egy új tulaj lép be a társaságba. Tomika is rögtön tolja az infót bármilyen beállításról, szerelési segédletről. Viszont az lenne az igazi paraszt dolog, ha nem mondanánk el az igazságot azokról a motorokról amelyeket ismerünk. Ennek ismeretében majd a vevőjelölt eldönti, hogy neki ér annyit a motor avagy sem. Nem akarom, hogy másnak is jó és szép motorja legyen? Biztosan ismertek és azért mondjátok. Bizti ezért szereztem GURO-nak meseszép idomokat a motorjára és vittem el neki "lakásig". Mi hasznom is volt a buliból? Annyi, hogy van egy mosolygós ZX7R tulaj akinek tudtam segíteni! Nem akarom, hogy másnak szebb motorja legyen? Akkor tuti ezért vettem és 4 évvel idősebb motort mert az szebb. Érdekes felfogás. Aztán majd most ne gyertek azzal, hogy azért vettem régebbi kiadást, mert nem volt másra pénzem. Akkor tényleg nem ismertek. Igényes vagyok a dolgaimra és ha annyira nem szeretném, hogy másnak jó legyen akkor már régen megvettem volna gépet a merkantilnál és röhögnék a markomba. Szánalmas a próbálkozásotok.
Mindíg is utáltam a parasztokat. És itt nem azokra gondoltam akiket a földművelés miatt nevezünk így, hanem akiket az eszük tett azzá.

Ukawa! Ja-ja még egy Martin karbon dobbal indult a buli , utána viszont megérkezett Muzzy nagybácsi amcsiból

Biturbo! Szerintem nem ér 650-et, de mindenki maga dönti el, hogy neki mi mennyit ér. El lehet adogatni róla dolgokat és akkor beljebb lesz az ember. Ha nem tetszik a vélemény amit kapsz, akkor minek kérdezősködsz? Bezzeg ha azt írnánk, hogy kurva jó és másnap behalna, akkor itt tobzódnál. Tudod mit, akkor vedd meg, király a gép! Ukawát pedig nem ismerem elvileg. Lehet, h találkoztunk már valahol, de tuti nem ül itt mellettem. De ezt is jobban tudod. Nem adsz a fórumos fikázásra? Összekevered a fikázást a véleménnyel. Ha nem szeretsz rossz dolgokat hallani, akkor nem kell kérdezni.
Vedd meg a gépet és legyél vele boldog.
A szánalmas magyarázkodást meg, hogy kié is a telefonszám és miért is van ott ahol, azt meg hagyjuk
Na hirtelen ennyi jutott eszembe.
én csak azt nem értem, mi a fasznak kell ide be irogatni, ha közötök nincs a 7-esekhez
ha ismernél közülünk párat, akkor tudnád, hogy csak örölünk, ha egy új fajtárs érkezik közénk, aki ráadásul használja is a motorját és eljön egy-egy talira ill Lime Partyra stb
ha lett volna benned annyi, hogy néhány oldalt visszaolvasol, akkor rájönnél, hogy itt mindig mindenki segít a másiknak és egy jó humorú társaság vagyunk, és azok is azok, akik pl hondával járnak ( ugye Petike )
arról már nem is beszélek, hogy ha ismernéd Bird-öt, vagy annó olvastad volna a cikkjét erről az említett motorról, akkor tudnád, hogy az ú szavára lehet adni...
szal mi nem lebeszélni akarjuk a lehetséges tulajokat, csak megóvni őket a későbbi kellemetlenségektől, mert erre a típusra amúgy is lehet költeni
remélem felfogtad és további kellemes motorozást, már ha van neked is és nem csak a haverjaidnak
Na, a rendszer amiröl beszélsz azt neki adtam el nem is olyan rég az a tesomnak a gsxr1000 k4-esen volt fent. De azt nem mondom meg mennyiért adtam el ...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_ninja_zx-7r-4480696
Senki nem mondta, hogy ne vedd meg. De szerintem inkább itt érdeklődj mert olcsóbban megkapod ugyanazt .
Az irigységről pedig annyit, hogy inkább járj nyitott szemmel...
Különösebben nem érdekel.Ja és a Yoshimura rendszer amit szintén töröltél a suzuki mellől de a Kawa mellett még ott van.Az a tied vagy a ktmsxs450f-é.
bocs akartam irno hogy kb 30percre van tölem.
Na mint mondtam szertnék egy zx7r. AMi arra számra van irva. Tölem kb 330percnyire lakik. Mondtam,hogy számolja be a gsxr-t. Ezért lett oda irva az ö száma mert attol függ mennyibe sztámolja be mennyiért lehet eladni d. Kielégitö a válasz? de felejtös a beszámolás ugyhogy majd az én számomra lesz kiirva,.
NA te meg mit idegeskedsz? Aki akarja kitölti aki nem nem. Mi az hogy mit ugatsz ? Csak annyit mondtam,hogy hallomásbol nem veszed meg.De hiszen te tudod mert mayer vagy adás vételben mert soknál ott voltál mint tanu. De akkor te is tudod,hogy te neked kell meggyözödni rola hogy milyen állapotu szarva rá ki mit mond na mind1 ...
erről
http://kepfeltoltes.hu/view/110414/n_vtelen._www.kepfeltoltes.h
u_.jpg

és erről

http://kepfeltoltes.hu/view/110414/n_vtelen2._www.kepfeltolte
s.hu_.jpg
Ne idegelj fel kedves anonym "barátom". Ez az én privát véleményem, senki nem kért meg senkit hogy ne vegye meg a motort, én sem most jöttem a falvédőről, ismerem a magyar motorkerékpár kereskedőket és eladókat, nem egy vételnél voltam ott és én is vásároltam már párat, úgyhogy ne szólj bele légyszíves hogy mit mondok! Te vagy az eladó, vagy mi? Itt mindenki azt ír, amit gondol, nem nyilvánosan rontjuk a hírnevét. Töltsd ki az adatlapod, mielőtt ugatsz!
Nemtomi! Te miröl beszélsz?