Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mehetünk úgy is mint tavaly, hogy Veszprémben találkozunk a Mc-nél, aztán Csopak fele legurulunk, és úgy át déli part felé, de akár egy kompozásban is benne vagyok Tihanyból Szántódra, aztán úgy Siófuck. Ha nem jó ez, akkor 71-esen Akarattya felé, aztán átvágni Aliga felé parti út és úgy Siófok.
Időjáráselőrejelzésre nem nagyon lehet alapozni. Pár napja még szennyes esőt jósoltak 23-ra, most meg már tisztát.
Én lehet, hogy a nehézbombázóval megyek
Mikor találkozunk Siófokon s hol? Ti a 7-s vagy a 8-s úton jöttök?
Szervusztok!
a tervezet szerint összefutunk, mindenki elmeséli mi történt vele mostanság, meglessük a fürdőző csajokat mán ha lesz olyan idióta aki bemegy a vízbe , aztán gurulunk a környéken, meg meg állva és fogyasztunk némi eleséget is
remélhetőleg az eső addigra elvonul és normál időnk lesz
ha vkinek van úticélja Siófokról, akkor most mondja vagy hallgasson mindörökké
Szarok a farmra és elmegyek én is!
Üdv, érdeklődnék! Jövő szombaton mi lesz a program?
Kampi
2 év műszaki
Szevasztok!

Valakinek nincsen eladó villaszárja 91 es j-s zxr be?Jó bele az L-es is...nekem megbaszódott a króm a baloson úgyhogy leves...

Ha valakinek van ne tartsa magába az ajánlatot!

üdv!
Makacsul betud lapulni az egyszer szent

tegnap 1 órán keresztül próbáltam kiszedni a régi csavart, de csak addig jutottam, hogy az imbuszkulcs meg forgott benne
csütörtökön majd a karbisaink kikönyörgik a helyéről és végre feltehetem az új fékpedált is
Most jött meg! Küldöm!
hello,

remélem amit én adtam fel azt te már megkaptad, de nekem jobb lenne, ha feladnád, simán postán, buborékos borítékban adtam fel neked én is.
az árkülönbözetről meg akkor tájékoztass és megoldjuk
Ezek szerint
Na akkor vannak közös ismerőseink
Dévaványán sok embert ismerek. Süle Lászlót és családját, Furka Sanyiékat, Zsiráfot, Dzsordzsót (900RR), Lujzát stb...
Szia!

megvan a csavar! Jössz vagy küldjem?
De de Dévaványa.
Kit ismersz onnan?
Hánykor gondoltátok a talit 23-án? Az idő nem biztos,hogy jó lesz időjárás
amúgy meg te is nyomogattad szombaton és a véleményed szerint dolgozott a csillapító de úgy is jössz a kifogással, hogy dolgozni dolgozott, csak szarul
bakker, nem én tekergettem el
ha már ennyire spíler vagy, akkor az én 85 kg-omra még merre tekerjek a dolgon
Merev felfüggesztésre buksz? A 3 klikk az kb olyan, hogy be sem tud rugózni. Próbáld ki hogy minden csillapítást kitekersz...olyan lesz mint egy hintaló
Hi,
állítottam a hátsó gátlón, most már biztonságosabb érzete van, csak sajna este 9 volt mire kiértem a gariba, így nem tudtam csapatni, csak egyet kerülni a városban, de mondom, határozottan stabilabb lett a gép
Tom, a nyomó fokozatom a full betekerttől 3 kattanás volt csak kifelé , most beállítottam az általad írt 15 re és láss csodát működik
a rugó előfeszítésem szerintem egy kicsit sok, de majd el kezdem azt is állítgatni, a végére még futóműGURU leszek
Üdv. Kawasaki zx7r elado sötét plexi,muzzy-sportdob, kis index, ujakksi mindene jo állapotu gyári ha érdekel valakit...