Elvben olyan a kuplungmunkahenger, mint a féknyereg és annak dugattyúja, azaz zárt és ha leszeded, attól még nem jön ki semmi olaj belőle, mert a dugattyúja szépen benne marad. Ha folyik, akkor felújítás, gondolom. Ha esetleg szétszedhető, szét ne, csak leszedd.
Közben felfogtam, hogy nyitva épp a 7R service manual...
Helló mindenkinek!
Láncot+fogaskerekeket szeretnék cserélni, első lánckereket rögzítő anyán a lemezbiztosítást felhajtom,és már szedhetem is le (azt hittem),
de sajnos a kuplung munkahenger házából kilógó kis lapos nyúlvány egy+biztosítás (de minek)
Látom hogy a fedelet(amin van a légtelenítő) 2csavar fogja,gondolom ezt szedjem le hogy hozzáférjek a belső csavarokhoz(3db)!
A kérdés az h kifolyik e az olaj,kell azután légteleníteni,tömítést cserélni?
Mennyire komplikált a művelet?
Előre is köszönöm a segítséget
Jó gurulást nektek!
Tomika,
elvileg Niki írt neked a freemail-es címedre.
légyszi válaszolj már neki, ha lesz pár perced
kösz
ja, fékpedálom megjött, a többi úton van és kaptam instrukciókat a gátló beállítására amin el tudok indulni, de lehet újra töltetni kell
Ha 92-es, akkor gondolom egy ZXR-750-ről beszélünk. Annak 445+-4mm száranként az olajmennyiség, elvileg 5W-s olajat ír bele a manual. A perselyt kawa szervízben rendelj, szerintem ebből csak gyári van. Javaslom keresd fel Kawazsolti nevű felhasználót, ő jó áron tud neked szerválni, el is postázza.
az lenne a kérdésem hogy nekem van egy ZX7R 92-es nijám és az lenne a kérdésem hogy az első teleszkópba mennyi és milyen olaj kell? és még az hogy van egy persely a telóba olyat honnan lehet szerezni és mennyiért? vaálaszokat előre is köszönöm. széles utat!
Elvileg jövő héten hozom haza a kicsikét! Kapott sok kis csecse-becsét (rendszer, markolat, kormánysúly, kapaszkodó, ülés, tankpad, matrica, olajcsere, átellenőrzés) és már alig várom, hogy üvöltsön a Vance & Hines
Ez 97-es valószínű 99-es forgalombahelyezéssel, ami szopás, mer a regadó még több rá mintha 97 lenne a forgalmiban. Szép az az u.gy. fejidom .Kellene nekem is az "előfeszítésállítóra" ilyen szirom. Multkor láttam karbonból, de kokain ára van.
hat mer igazabol a svajci orvos felesegenek a 3. motorja volt, es hat megvettek karacsonyra az asszonynak, az meg nem talalta meg a fa alatt, csak a kovetkezo karacsonykor
Félre nem rakom - jobban, mint eddig - de szerintem nem kell aggódni, hogy egymásnak adják a csengőt a 7R lengővilláért sorban állók... Jó árat basi mondott, az alig van felette /kg a színesfém felvásárlási árnak.
Így már világos
Közben felfogtam, hogy nyitva épp a 7R service manual...
Láncot+fogaskerekeket szeretnék cserélni, első lánckereket rögzítő anyán a lemezbiztosítást felhajtom,és már szedhetem is le (azt hittem),
de sajnos a kuplung munkahenger házából kilógó kis lapos nyúlvány egy+biztosítás (de minek)
Látom hogy a fedelet(amin van a légtelenítő) 2csavar fogja,gondolom ezt szedjem le hogy hozzáférjek a belső csavarokhoz(3db)!
A kérdés az h kifolyik e az olaj,kell azután légteleníteni,tömítést cserélni?
Mennyire komplikált a művelet?
Előre is köszönöm a segítséget
Jó gurulást nektek!
elvileg Niki írt neked a freemail-es címedre.
légyszi válaszolj már neki, ha lesz pár perced
kösz
ja, fékpedálom megjött, a többi úton van és kaptam instrukciókat a gátló beállítására amin el tudok indulni, de lehet újra töltetni kell
Motoros pólók szezonkezdésre! Szerkeszd meg a saját, egyedi pólódat, kiegészítődet!
Kitűnő húsvéti ajándék!
www.motoros-polo.hu
az lenne a kérdésem hogy nekem van egy ZX7R 92-es nijám és az lenne a kérdésem hogy az első teleszkópba mennyi és milyen olaj kell? és még az hogy van egy persely a telóba olyat honnan lehet szerezni és mennyiért? vaálaszokat előre is köszönöm. széles utat!
'99-es akkómegménemfeketeaváza