Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kell segítség csak szólj!
kösz szépen !
Így már világos
Elvben olyan a kuplungmunkahenger, mint a féknyereg és annak dugattyúja, azaz zárt és ha leszeded, attól még nem jön ki semmi olaj belőle, mert a dugattyúja szépen benne marad. Ha folyik, akkor felújítás, gondolom. Ha esetleg szétszedhető, szét ne, csak leszedd.
Közben felfogtam, hogy nyitva épp a 7R service manual...
Helló mindenkinek!
Láncot+fogaskerekeket szeretnék cserélni, első lánckereket rögzítő anyán a lemezbiztosítást felhajtom,és már szedhetem is le (azt hittem),
de sajnos a kuplung munkahenger házából kilógó kis lapos nyúlvány egy+biztosítás (de minek)
Látom hogy a fedelet(amin van a légtelenítő) 2csavar fogja,gondolom ezt szedjem le hogy hozzáférjek a belső csavarokhoz(3db)!
A kérdés az h kifolyik e az olaj,kell azután légteleníteni,tömítést cserélni?
Mennyire komplikált a művelet?
Előre is köszönöm a segítséget
Jó gurulást nektek!
Tomika,
elvileg Niki írt neked a freemail-es címedre.
légyszi válaszolj már neki, ha lesz pár perced
kösz
ja, fékpedálom megjött, a többi úton van és kaptam instrukciókat a gátló beállítására amin el tudok indulni, de lehet újra töltetni kell
Szia! Tudok segiteni Adatlapomon elérsz!
Üdv.

Motoros pólók szezonkezdésre! Szerkeszd meg a saját, egyedi pólódat, kiegészítődet!

Kitűnő húsvéti ajándék!

www.motoros-polo.hu
mm helyett ml bocs. 4.5deci simán jó.
Ha 92-es, akkor gondolom egy ZXR-750-ről beszélünk. Annak 445+-4mm száranként az olajmennyiség, elvileg 5W-s olajat ír bele a manual. A perselyt kawa szervízben rendelj, szerintem ebből csak gyári van. Javaslom keresd fel Kawazsolti nevű felhasználót, ő jó áron tud neked szerválni, el is postázza.
hello!

az lenne a kérdésem hogy nekem van egy ZX7R 92-es nijám és az lenne a kérdésem hogy az első teleszkópba mennyi és milyen olaj kell? és még az hogy van egy persely a telóba olyat honnan lehet szerezni és mennyiért? vaálaszokat előre is köszönöm. széles utat!
ezért is ezer hála
Zsír! Mondtam, hogy rendes arc!
beszéltem ma Lacival, segítőkész volt, adott néhány tippet, azokat kipróbálom és ha még mindig szar lesz, akkor elviszem hozzájuk
Elvileg jövő héten hozom haza a kicsikét! Kapott sok kis csecse-becsét (rendszer, markolat, kormánysúly, kapaszkodó, ülés, tankpad, matrica, olajcsere, átellenőrzés) és már alig várom, hogy üvöltsön a Vance & Hines
Te géped hogy áll?
Hát az a fejidom pfff.....
Ez 97-es valószínű 99-es forgalombahelyezéssel, ami szopás, mer a regadó még több rá mintha 97 lenne a forgalmiban. Szép az az u.gy. fejidom .Kellene nekem is az "előfeszítésállítóra" ilyen szirom. Multkor láttam karbonból, de kokain ára van.
hat mer igazabol a svajci orvos felesegenek a 3. motorja volt, es hat megvettek karacsonyra az asszonynak, az meg nem talalta meg a fa alatt, csak a kovetkezo karacsonykor
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
'99-es akkómegménemfeketeaváza
Félre nem rakom - jobban, mint eddig - de szerintem nem kell aggódni, hogy egymásnak adják a csengőt a 7R lengővilláért sorban állók... Jó árat basi mondott, az alig van felette /kg a színesfém felvásárlási árnak.
Én tuti nem melegítenék semmit az asszonyon kívűl!
Hát van rajta egy két móker! De legalább gyári a festés!
ez így van, de csak pb-vel melegítve és folyamatosan húzva! nehogy elcsöppenjen