Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd lezsírozom még.
beszéltem a polírozott 7-es tuéajával
elvileg vmikor beregisztrál ide
ha elkészül a gépe, akkor szívesen csatlakozik
akkor elvileg a 23-a az jó? én reggel 9 kor tudok indulni kb, mert gyárleállás lesz, de 8 kor kisurranok a factory-ból
Én húsvét hétvégéjén elvileg szlovákiába megyek, de valahogy megpróbálom belepréselni, úgyis motorral megyek...
A minden hétvége ápr 23-tól értendő
1. F2Tom idő mindegy helyszín mindegy /Siófokot díjazom/
2. Bozsó750R idő ha meglesz tudom mondani melózok e,helyszín siófok kellemes!
3. GURO, április 23 ? ez húsvét szombatja / Siófok nekem /
4. kawazoli,igazándiból mindegy csak ne május 1 és május 8 között legyen.Siófok az jó.
5.Kampi, minden hétvége mehet s Siófok is. Csak megkerüljük a Balatont nem?
4. kawazoli,igazándiból mindegy csak ne május 1 és május 8 között legyen.Siófok az jó.
nekem meg 24-ével van problémám, mert sajnos meccsünk van és hát asszem az utolsó meccsem lesz az, mert egy faszkalapnak szarrá fogom törni a lábát, de ezt meg kell tennem!
de ha minden kötél szakad, akkor inkább titeket választalak, legfeljebb a következő szezonban török majd lábat
23 nekem meló 24. én reggel 6 kor végzek onnantól 2 nap ünnep utánna 4 nap szabadnap szóval : O))))
24 25 ünnep 26 27 28 29 szabadnap..
hazamentem meglesem, de 5-ös 6-os csavar kell bele kb
hogy milyen kialakítású, hosszúságú....
ja , és persze azt sem tudom, hogy akkor ezt most pontosan hogy is kellene majd felerősíteni , no meg hova, azon kívül, hogy a hátsó ülésre
3.
Én 100%
A helyszín Hungary..!
2.
3.
Aki tudna jönni, vagy szeretne jönni egy fórumtalálkozóra és esetleg tudna írni egy dátumot illetve helyszínt az írja utánam a listát, hogy tudjunk kalkulálni végre! Elkezdek írni egy listát, írjátok utánam, aki társulna!
Adjál infót miféle csavar kell hozzá, azt akkor lehet arra veszem az irányt.
üdv ez a kuplung szétesös volt?
nem nem eladó lesz, most festődik. gumipók haverom küldte át telón, egy cimbije küzd a vassal.
Nekem is hasonlo volt tavaly, meseszeruen jart az egyik henger (hol volt hol nem volt) Alapjarati fuvoka volt eltomodve
Nem kézmeleg,ráspriccelve vizet egyből elpárolgott,tehát forró volt,majd kezdett hűlni,mert "hidegebb" lett mint a többi,ekkor már nem ment az a henger.Szinte biztos karbi lesz,mert mindig csak az 1-es,2-es hengerrel csinálja.
Hát, a leömlő akkor is kézmeleg++ lesz, ha minden 100. munkaütem jön csak létre a hozzá tartozó hengerben, üzemi hőfokon meg nemigen fogdossuk.
Gyertyaszín: ez akkor mond valamit, ha a vizsgálni kívánt tartományban leállítod a motort, behúzott kuplunggal és akkor megmutatja, hogy akkor mit csinált. De hazamenve, kapu előtt megállva, majd eztán leállítva inkább az alapjárati képet fogja a szín tükrözni.
Ha minden kötél szakad, benzinpumpát is csekkold, bár az enyém véletlenszerűen szopatott több tanknyi közökkel és terheléstől függetlenül.
A benzin friss benne,azzal elvileg nem lehet gond.Máskor is csinálta már,ezért amikor elindítottuk tapiztam a leömlőket,és úgy éreztem megy minden henger,egyformán melegedett.Fordultunk vele egyet,és akkor már úgy tünt nem okés.Na ebből gondoltam hogy talán kap benzint,meg hogy bekormozódott(tegnapelőtt).Hülye voltam hogy tegnap nem szedtem vissza,így nem tudom milyen a gyertyakép.
Ha száraz akkor semmit nem kap. Ha fekete akkor sem hiszem hogy sokat kap.
Előtte mikor indítottad be, tavaly? Ha rég, akkor a benzin is régi benne? Ha a benzin régi, lett beleöntve stabilizáló adalék (mert nem őrzi meg a minőségét korlátlanul) ? Bár őszintén szólva még nem volt ilyen problémám, hogy az öreg benzin betaknyosodott volna, de, ha igen, akkor mint Tom mondta, karbipucolás.
Egyre gondolunk,nekem is a karbi a tippem.Tegnapelőtt száraz kormos volt,tegnap viszont már nem volt időm,kedvem visszaszedni,így nem tudom.Túl sokat kaphat?
Azért, ahogy elnézem a kép homályosabb részét, a légszűrő felőli tömítőgumi és perem is látott már szebb napokat (ahhoz képest, amikor az ezeket művelő pinokkió (fakéz, fafej) hozzányúlt ). Vagy csak úgy néz ki?