Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van még 12-es a garázsban
Akkor majd egyeztetünk Marcipánnal. Én is benne vagyok akár egy pénteki v. szombati indulásban. Árak meg még teljesen normálisak kajában, szállásban. 2 éve is nagyon atom zsír új koliban voltunk, parkolóval, internetel stb.. fillérekért.
Részemről okés, elméletileg 14-től otthon leszek. De mielőtt jönnél, szokásos módon .
egyre jobban érdekel a dolog, mert nekem igen nagy élmény volt az ott akkor
mehetünk 12-essel is, csak akkor szerezz nekem is egyet , nem tom eksönke
viszont ha mennék, akkor szerintem a szombat-vasárnap lenne a legjobb, mert a jegy úgy is egész hétvégére szól, a szállás meg akkor sem volt drága és este tudunk egyet sörözgetni-dumálgatni
Jaja megyek Brnoba. Idáig úgy néz ki, hogy Marcipánnal megyünk 2 db ZX12R-el. Tavaly lazán kigurultunk vasárnap reggel 140-160 körüli utazóval és ott vettük meg a jegyet. Futamok végén meg haza és Bábolnánál egy kis hazai ízek miatt megálltunk a mekinél
Idei évre még nem terveztünk semmit, de mehetünk akár szombaton is, mert szállást tudunk szerezni és van egy kedvenc pizzériánk ahol még az egyik felszolgáló magyar volt
Néztem a jegyeket és a legolcsóbb 7000 Ft körül van (D,G szektor), 10 ropi körül van a T2,T3, C,D,G és van még szintén ezek a szektrok + paddock 18 ropiért. Az uccsóval egy gondom van, hogy nem pit lane, csak paddock, így nem lehet a depónál elől sétálni, fotózni, csak hátul a kamionoknál
Szóval még elég képlékeny a dolog, de ha többen vagyunk az csak jó!
ja-ja paszta mindenhova kenve még jó hogy nem jutott hozzá ipari menyiséghez, mert még a blokk is azzal lenne beragasztva a vázba.
ma kínkeservesen beindítottam!minden gázadásra egy valag üzemanyagot büfizik vissza
szerintem holnap du csörgök és beszaladok hazafele egy kis tanácsadásra ha nem zavarok
meg is kéne alkudnunk, mert szerintem jó lessz,
nekem mindegy mivel jössz, csak gyere, mert veled egész a csapat
12-eseknél olvastam, idén is mész Brno-ba?
érdekelnének a részletek asszem
Na az bizti
vagy csak a pilótájuk az
Azok nehézbombázók
Minden megoldható!
nekem ez is bejön, de akkor be kell pofátlankodni hozzátok
van már 2
A 23-a faxa, Béla napi szezon nyitó gurulás, este meg ennek örömére full KO !
GURO! Majd veszek egy zöld vadászgépet és utánatok megyek
a csavar és az ellendarabja is benne van, de lövésem sincs, hogy hogy kell majd felszerelni
Lehet annyira megtetszik a lila, hogy inkább a fart festem lilára
Akkor szombaton repülök!
Tomika,
a csavar is benne van
nem ezt a hozzáállást vártam tőled
a szívátültetés után most először indítottuk el a MITO-t
kkemény a kis dög
Én mindig melózom, nem ígérek semmit, mert nálunk a locsolós hétvégén is hajtás van. De majd meglátjuk
1: hely:Siófok ok
2: időpont: ok
Szeva 100%!

Fazék nagyeséllyel holnap jön! Üzent, hogy délelőtt hívjam, aztán megbeszéljük a délutáni talit!