Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

Kérdésem:mekkora fordulatnál szabályoz le a zx7r?
Köszi
ok
Figyeld a fórumot, lehet hogy változik, de eddig úgy néz ki siófok!
Szia!
Van gyárim és utángyártottam! Adatlapomon elérsz!
Sziasztok! Valakinek nincsen esetleg elfekvőben egy kuplung karja?
merre lesz?
Kenesére biztos hogy megyek, de ilyen fórumtalálkára gondolok 23-ára.
Én cseréltem is a láncot, mert 80ezernl már illik, amúgy nem volt annyira nyúlott, de cefetül be voltak állva a szemek.
kenese?
Jól van, de te nem jössz találkára?
talán májusi citadella és kiprobálhatod ha gondolod
Nekem is eltűnt ez a bakelit Már van benne,új lánccal.Az olajpumpa láncát is megfeszítette a szerelőm.Ma ki is próbáltam és jóóó! Olyan halk lett a blokk Faszán visszaáll az alapjárat is.
Szép a kisöreg! Egyszer most már kipróbálnék egy ilyet is, a H széria hiányzik a skalpjaim közül...
hogy edzhető e azt nem tudom,, a két anyag pedig Adhéziós kötéssel kapcsolódik , méretre ugyan akkora lett a felület nem tudom , hogy súlyra lett e különbség , nekem is ez az első alkatrész amit így javítottam úgy hogy nem tudom hogy eltörik e vagy nem. Majd ha már megy akkor kiderül minden
Én cseréltem láncot, Did-et vettem szintén. Feszítő azóta is gyári, nekem még a szelepfedélben kellett cserélnem bakelit vezetőt, mert a régi elrepedt és bedarálta a blokk. Utána a karterban találtam meg a granulátumot, 90%-ban eltömítette a durva szűrőt. Néha érdemes belenézni a karterba.
igaz én ezeket nem tanultam részletesen de nagy fordulaton amikor a fötengely már rendesen forog nem törik ott el?
akkor a javitott felület ugyan olyan edzhetö felület? a két anyag hogy diffundál? kiegyensulyozás?nekem csak ennyi kételyem van
Én nem hallottam róla rosszat ... meg a suliba is tanultuk .. most kipróbálom meddig bírja
ez a fémszorás jo? nem tudom birja
Sziasztok
Vezérmű láncot cserélt már valaki?Mit kell még a láncal cserélni?Gondolok itt feszitő vagy valami.Mibe fályt?Láncott találtam,D.I.D-t nem vészes áron.Előre is köszi
főtengely-t fémszórással felszórták és csináltak rá külön csapágyat mert csak egy csap volt szétmenve a többi jó volt , meg az egyik hajtórúd az kuka volt és vittem helyette másikat amit még megtudtak csinálni ... Én 52e ért néztem hozzá csapágyat Kawasakiba .. a szerelést meg én csinálom úgy hogy az nekem ingyen lesz
enyémbe 60ért vettem fötengely hajtokar csapágyak komplett és 30ért berakták
fötengely megcsinálva hogy?
meg lett csinálva főtengely , hajtórúd , meg a hengerfej .. és most pénz hiány van de felhívom hátha mond nekem valami biztatót köszi a segítséget
csömörön probáltad ?laci 06309510644