Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megszoktam.vártam már 3.5hetet váltószimeringre..
ok.akkor is csak 15. után kapom,ugye? kivel küldöd?
Bocsi de a fene nem gondolta volna hogy egy ilyen alkatrész nincs a nagy kawa európánál
Ok! Intézem köszi!
Szia!

Akartam irni pont, pénteken délután jön meg
szia! vezérműlánc érkezett?
akkor rendelj nekem egyet légyszíves, és ha nem is most hétvégén, de még a műszakim lejárta előtt ( ápr közepe ) elgurulok érte.
kösz
Rendelnem kell sajna nincs polcon
ha szombaton netán Pécs felé keverednék akkor el is hoznám a csavart, de előtte még egyeztetünk.
és kösz
kösz, amint megérkezik az emberem aki regisztrálva van a vaterán azonnal érdeklődöm a cucc után
A kókler állapotúaknak már most sincs ára, de egy gyári állapotúnak most is megkérik az árát. 350-ért is láttam 7R-t, meg 800ért is és nem azért, mert olyan fiatal volt.
Szépnek szép,csak a sárkány nem tetszik rajta.Én nem nagyon szeretem ha nagyon cicomás a gép.Lehet az enyém se tetszik mindenkinek.Szép a vas,igy kép alapján,bár volt már hogy megnéztem a képet gyönyörű átautóztunk az országon,megláttam,és csak azért próbáltam ki hogy ha már ennyit jöttünk.Bár az is igaz 2hete kocsiért voltunk,és amire aszt mondtam meg se nézzük,azt hoztuk el.Nézd meg mert ha enyire csillog villog az is sántit,mert a külcsiny elviszi a szemed,beleszeretsz,és a hibáin átsiklasz.Hidd el tudom tutira.Nézd meg a gazdáját,hogy milyen,kereskedésbe mondjuk nemtudod megnézni.Én tavaly beszéltem az előző tulajal,mondtam lecserélem idén egy 10esre,aszt mondta ne hirdesem hivjam,vissza veszi.Csak hát jó gazdasági mutatók vannak.Pár év és olyan nyomot ára lesz,amiért meg már nem adom oda.Üvegvitrin,oszt ki a nappaliba.
szombaton valami ovatos gurulgatas?
Egy nagyon szép állapotút láttam mostanában, de azt sajnos nem ajánlhatom, mert egy haver kinézte már.
OK.
Itt van egy a vaterán.Igaz már lejárt de kérdezz rá hátha meg van még neki.3000-et meg ér.
http://auto-motor.vatera.hu/al...
csavar új 1500ft fékpedál 15980ft
az is, de a legnagyobb szükségem a fékpedált rögzítő csavarra lenne, persze egy ép fékpedál sem ártana
Kiakartam magam probálin kis kategoriában élveztem nagyon a kanyarokat de az egyenesekben majdnem elaludtam. Mi kell neked hátsó lábfékkar?
Tomika,

az idomokról érdeklődtem, de a srác, akinél most leledzenek a kincsek belgiumban van, kb egy hónap múlva jön haza, elvileg kapok hívást ha hazaért
a jövő évi jety-re kell?

nekem meg vki szerezhetne egy hátsófék kart, és hozzá egy nagy fejű belső kulcsnyílású csavart is, ami a lábtartóhoz rögzíti, mert sajnos a jelenlegi csavart asszem csak barmolás árán tudom már csak eltávolítani , a műszakira meg nem ártana, ha nem törött fékkarral vinném a kicsikét
Szia!
Nem tudsz egy jó hetest eladót? Jó pair nélkül is? Gyári nem tákolt érdekel!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx_7_r-4365347
Ok, majd igyekszek keresni vmi szervizt a környéken, mondjuk amilyen szerencsém van mindig az ország másik felén akadok olyan dologra ami nekem tetszik , szal, az hogy 2szer-3szor elmenjek megnézni, nem olyan jó ötlet, a yamahámat debrecen mellett balmazújvárosban vettem, szal győrből, az pont egy napos kiruccanás volt.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx_7_r-436534
7 erről mi a véleményed illetve véleményeteket?