Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Akkor ne felejtsd el magaddal hozni! Majd rád csörgök délután vmikor ,hogy merre jársz!
Az nincs közel. Közelebb nem volt?
Nem is adtam érte egy fillért se. Az üzemanyagköltséget meg győr és békéscsaba közt, elkönyvelem tanulópénznek !
Erre azt szoktam mondani, nemhogy 600-at, de semennyit nem adnék érte...
The szhemét! Aranyosak együtt!
Gratula hozzá!
zxr750/zx7rr
Ja meg a gyújtáskapcsoló kulcsnyílása is érdekesen meg van sérülve, be van horpadva, mintha talán csavarhúzóval feszegették volna, szal az a kis lemezke ami arra szolgál hogy ne folyón be a víz, srégen be volt ragadva, szóval lehet hogy túl finnyás vagyok de névre írva 600 pézt akkor se adnék érte ha magam nyomtatnám a dellát!
Na szóval, a kereskedő srác egy olyan nyik-nyak link alak volt akitől egy doboz gyufát sem vennék nem hogy ilyen nagy összegű dolgot.
Elől az összes fékpofa vason van, a lánc por száraz, a hűtőn ÉRDEKES sérülések. Pont a első kerék mögött van megsérülve, benyomódva a hűtőbordák, mi azt gyanítottuk hogy becsukták az első villát. Ránézésre a villanyak rendben volt, de mai huzató padok csodákra képesek. A motorblokkon jobb oldalt a redva megragadva, szal vmi biztos szivárog, vagy az olaj vagy a víz vagy kifúj.DE nem tudtok rendesen megnézni mert az oldal idomot nem akarta levenni, csak nyivákólt hogy azt nem egyszerű meg macerás! A egész újra van fújva, csak pár anyán látszik meg a váz egy pontján hogy az oldalán is "közlekedett". A hangjára már nem is voltunk kíváncsiak! Ja meg az első villán, jobboldalt, ahol az első tengely átmegy, szét van barmolva a csavar körül a villa. Az alvázszám stimmet, tényleg 2000-es évjárat, de ennyi az össz pozitívuma. Szóval nekem túl sok volt a kérdőjel a moci körül.
kíváncsian várom! de akkor melyikkel jössz a talira?:)
Ránézésre sem volt bizalomgerjesztő...azért kíváncsi vagyok mit tapasztaltál.
bővült a Kawa paletta egy 94 es ZXR750 el képet rakok fel nemsokára
Na,miért mi volt a gond vele?
bocs, hogy tegnap nem tudtam odaadni neked a motyót, de csak 23.30-ra értem haza
legközelebb összehozzuk
Na mindegy, nem írom be mégegyszer az egész storyt, lényeg, hogy nagy csalódás az a moci!
Hol a szöveg többi része?
Sziasztok!
Tegnap megnéztem a vasat! http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx_7_r-4365347

H
Dolgozom
Hali.
Gyűjtöd ám a kawákat
Mivel foglalkozol,mert én is ezt akarom csinálni
Leslie! Összehozzuk a tárlatvezetést Idén még egy RR és egy 9-es jó lenne
Egyszer szeretném megnézni a gépeidet (távolabbi jövő és még ebben az életben között, valahol, nem sürgős )
Amikor az eriggyet vettem, nagyon szép volt és természetesen megkérdeztem a titkot. Az pedig a mosókesztyű. Persze, ha azzal is macerásnak találod a pucolást, akkor tényleg felesleges a polír. Amit helyette adsz a motorjaidnak, többet ér.
Leslie!
Semmi extra, mert ez a 7-es megmarad utcai harcosnak
Mivel most vettem így zsákbamacskának tekintem és átnézzük a blokkot, futóművet, szokásos olaj + szűrőcsere. Megkapta a rendszert, kap egy undertailt, új rendszámtáblatartót, új indexek, új tankpad, új markolatok pfff mondjam még....
Szeretem a tökéletes dolgokat és mivel nem a kávézó előtt szoktam parkolni a motorommal, így nem szeretném ha valami keményebb csapatás közben betojna alattam a gép.
Polír ügyben meg úgy vagyok, ahogy mondtam. Lehet én vagyok inkább macerás és nem a polír?
150-180-210 Le
tiszta gixxer megoldás, csak neked ez 3 motorban van meg
Az olajcsere intervallumot mindenki maga dönti el. A gyári ugye 6e vagy 6 hó - amelyik előbb. Versenymotoroknál lehet menetenként is. De a versenymotor fő ismertetője, hogy több 10000 euróba kerül(t), csak a felső tartományban használják, stb.
Nálam pl. az olajcsere ideje:
1. periódust elérte (legkésőbb ekkor)
2. váltási kultúra romlott (ez fullszintnél is lehet előbb, mint az adott motortípus csere-periódusa...)
3. egyéb (nem tetszik a színe, csúszik a kuplung tőle, stb.)

Bird: talán épp az a polír előnye, hogy a légy is eltaknyol rajta, azaz nem tapad úgy meg a retek. Onnantól pedig egy jó mosókesztyűvel még egyszerűbb.
Mit fúrsz-faragsz? :)
suzukim? Heee?