Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan a púp, csak Guro-nál van egyelőre.
Elég lenne, mert van nekem gyárim hátul, csak a buzi digók megkurtították a szárát és hányásul néz ki. Szóval a foncsort, meg a vezetékeket át tudom hekkelni. Búra is van rajta? Szép gyárit szeretnék. Igazából a sárvédőt is megvenném, ha lenne valakinek eredeti hosszúságú. Felrakom a rendszámvillanyt is.
Amerikában ez megy,a filmeket megnézed nem is láttál még olyan dukkót erre felé,most néztem egy régebbi amcsi motoros filmet,hát haverral meg meg kellet állitani hogy melyik milyen moci.A pup meglett?Nem lehet arról sablont csinálni?
csak a muanyag resze eleg? Mert a belseje kicsit korrodalt, ha igen, van ketto, gratisz neked adom
Így elbaszni egy hetest
Nincs valakinek fölös gyári hátsó hosszúszárú irányjelzője?
dehognem, Bekescsaba melle, es nem tudom a szamat az embernek csak a cimet. Kellene a forgalmi masolat
Még egy karburálás visszavan, aztán mérhetünk. Te 7R-edet nem tudod hova adták el?
ne felj, lattak mar ezek karon varjut, de a meresnel ugyis kiadja, hol kap sokat es hol keveset. A wartex kesz, szombaton vegre ki birom probalni. Kicsit gurultam tegnap, bitang eros 5-6000-ig, meg nagysagrendekkel konyebb
Hogy áll a "wartburg"?
Vágom, csak nekem nem gyári karbi van fent, szerintem aki ráoperálta, jobban tudja, hova nyúljon. Bár ugyanolyan forma a karbi, csak nagyobb torokkal.
Sima ugy, csak legyen jobb ido, ott ha gondolod van ember aki be is tudja loni a karbit tisztessegesen. Emlekszel nekem is maszatolt vele itt sok mindenki, de a vegen itt raktak rendbe
arra majd valamit kitalalok
Említetted hogy van valami ismeretség olyan helyen, ahol van fékpad. Valamikor, ha már jobb idő lesz, szeretnék méretni egyet.
Rendben, ha megkapod feldobod valahogy postára, vagy valamire?
igen
Akkorra ér oda hozzád?
Szia Tom!

batyam ugyeskedese miatt a marc 15 valoszinu marc 18 lesz, elore is elnezest a keslekedesert
Rendelésre tudom hozni Mondjuk más szemüvegem van más szinü óraktáron!
30-án megyek Pécsre,ezeket próbálni is szeretném.köszi!
14000 26900
225spm0010 és 186spm0002 csak árat írj sorrendben! köszi
Nézd meg a kawasaki.hu weboldalon ird meg milyen cikkszám és mondom az árát
az nem,köszi,1éves:) viszont akciós kawa napszemüveg érdekel:) expon nem lesz?
Dpd futárral megy váltószimmeringem van vagy 10 db raktáron nem kell?