Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De gyári hetes? Hetesen nem nagyon láttam még aranyszínű aggyal féktárcsát. 12eseken van ilyesmi.
Én sokáig EBC-t használtam gyári féktárcsával. Most gyári betétet fogok használni EBC tárcsával . Ha tudsz rendelni kintről EBC-t jó áron, akkor megéri. Viszont ha kicsit többet tudsz rá áldozni, akkor vegyél gyárit, mert egy EBC HH szinterhez képest is van különbség. Én Goodridge fékcsövet használok, de teljesen mindegy, milyen sodronyos csövet teszel fel, nekem előtte házilag összerakott volt fent, ugyanolyan jó volt mint a GR.
Nekem a gyári.
sziasztok.fékbetét csere elött állok,érdeklödnék ti milyet használtok,hol és mennyiért lehet kapni,gyári féktárcsa van fent.ja még valami fém fékcsővet milyet vegyek,előre is köszönöm a válaszokat.
Neked milyen tárcsa volt fent elöl a hetesen?
Konkrétan sosem használtam, mivel versenyolaj. Ha utcán mész nem ajánlom, hallottam róla dolgokat. Nem feltétlen a legdrágább kategória jó egy utcai motorba. Ha versenyzel, akkor tökéletes.
Hi!Van valakinek tapasztalata a motul 300v 10w40-es olajjal?
ez egy jó vételnek tűnik..
Ez nagyon szép!
Az ára is baráti. Vajon jól állna ez a szín összeállítás a zxr-nek is?Nagyon gondolkozom vmi frissítésen
Nem rossz vétel ennyi pénzért! Majd még gondolkozom rajta
akkor vedd meg ezt is én meg majd járok vele
Szép gép!
Korrekt állapotú hetes!
7r
Kösz!
Tom,

freemail-edre ment a link, ahonnan le tudod szedni a könyvet
Oké,megy a pakk!
Én pedig válaszoltam.
Írtam a címedre.
küldd a számlaszámot
3.000,- Ft.-ért postával megfelel?
Vagy 6-ot!
Csak hogy ne kelljen 5litert vásárolni!
Hi! Nekem még van itthon kb. 6-7 dl MOL moto racing 10w50 es olajom, tavalyi, de szakszerűen tárolt , szívesen felajánlom, utántöltögetni jó még szerintem. Nekem már nem kell, idén 5100 10w40-et kapott a kicsike, és köszöni jól van.
oké jól van na, azé meg ne egyé
csak gondoltam megkérdem, mert 1000 ért literje...
akkor meg majd rendeld a MOL-omat, ha épp eszedbe jut, ja meg a szűrőt is légyszi