Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv volt valaki tenap citadella?
köszi az infót rápupillázok...
karasnában van egy akra rendszer karbon dobbal.évek óta rakosgatják, tán még alkudozni is lehet. az'szem olyan 140.000 HUF körül megválnak tőle
hát az RRbe még mindig van alacsonyfordulatnál torpanás és úgy érzem nehezen pörög fel...viszont magasfordulaton teljessen jól megy és el is forog rendessen de azért..1-2 héten belül szeretném átnézetni valakivel ,hogy szezonra makulabácsi legyen ..

és a másik tervem a közeljövőben ,hogy 110 %os legyen mindene az utolsó csavarig és ,hogy kapjon egy novicsento akra rendszert vagy egy muzzyt és azzal együtt egy szinkront.
RR normálisan üzemel? Tavaly voltak vele valami karbigondok, ha jól emlékszem?
fasza gep, gratula neki
a zx9 helyett cbr
barátom 954-e
Na,már pont akartam kérdezni.Én is köszi.
Megjött a rács .Köszi.
Bocsesz én nem erre a 9-esre gondoltam! Nekem pl. a 2002-es 9-esek jönnek be a legjobban. Na olyat veszek
Az a lényeg, biztonságban ideérjen hozzám.
vaterafutar a legolcsobb aszem, mert ez kilog a ket kilobol
ugy talan utanvettel 1600 korul van
vagy elore utalsz, talan egy 1000 korul? ez utobbiban nem vagyok biztos
Ha megvan, mennyiért tudod feladni futárral?
Ez nem utolsó szériás.
Ha arra az utolsó kiadású 9-esre gondolsz, akkor az fajin
van egy jó kis 9-es is kawazsolti boltja előtt van lefényképezve, arra mit mondasz?
az még lehet engem is érdekelne
De de akkor azt hallottam,pedig Ercsiben voltam én nem a kipufogót szoktam tömni ,aszt mégis van üvöltés .Még pedig:LESZÁLLNÁLMÁRRÓLAM!
Zsolti! Küldesz róla infót, oldalcímet, képet stb..
Meglátjuk ....
tegnap 19 környékén nem hallottad azt az üvöltést?
mert ha nem, akkor még nem tömetem újra a dobomat
hát igen, ez a fő baja a srácoknak. én teljesen egyet értek veled és épp most jöttem meg egy kis ismertetőről, amit a srácaimnak tartottam.
én is szeretnék nekik jobbat, de erről az adózásról nem a cég tehet, csak hát 120 embert felrázni nem egyszerű
üzleti "titkokat" meg persze nem fogok itt kitárgyalni max majd egy kis pizzázgatás közben , csak érdekelt a dolog, hogy nálatok is ilyen feszült -e a helyzet.
ami meg a neten olvasható, na azt egy 0,4 -es szorzóval azért meg kell ám szorozni, ha érted mire gondolok
a lényeg meg amúgy is a 7-esek uralma legyen
na ennyit itt a munkáról , innen csak is a jól megérdemelt szórakozásról szóljanak a beírások
Szia! Találtam egy 7RR 1999-es! törötten 1030km van benne érdekel téged az eleje lecsó 1500 euró
Nah rákerestem a neten, hogy miért is van ez a mocorgás. Szinte gondoltam, hogy az egykulcsos adó okozza a gondot. Erre mit mondjak? Azt, hogy van olyan cég ahol szintén csökkentek a bérek az új adó miatt és ott sem volt, voltak korrekciók? A két oldal közötti kommunikációt mindíg is fontosnak tartottam, de egy bizonyos szint vagy hangvétel után sajna bekövetkezik az állóháború.
Nem tudom, hogy miért akarnak sztrájkolni, és nem ismerem a munkavállalói szerződéseket és az SZMSZ ill. Kollektív szerződést sem. Így nehéz bármit is mondani. Sokszor én is egyetértenék az emberekkel, ha ott dolgoznék velük, de ilyenkor elmagyarázom nekik, hogy van egy tulajdonos akinek köszönhetően ők dolgozhatnak és vannak törvények, rendeletek amelyeket be kell tartani (pl. egykulcsos adó) és sokszor egy vállalkozás is csak sodródik az árral. Mindenki szeretne többet keresni és sokan még a több munkától sem zárkóznak el, de a mai gazdasági helyzetben ahogy figyelem a gazdasági híreket, elemzéseket illetve a baráti beszélgetésekből szerzett infók alapján örül az ember ha munkája van. Én ahogy látom az idei év még keméynebb lesz, mint a tavalyi.
Szóval nem tudom, hogy most mi van nálatok?! Meg lehet, hogy az nem is publikus és nem is idevaló. Azt meg pláne nem akarom, hogy bajod legyen abból, hogy beírkálsz vállalati dolgokat a netre.

De hogy a topiktól se kanyarodjunk el: Hajrá ZX7R!