Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ezt már szeretem, amikor a többi csak másodhegedűsként van említve
amúgy meg van egy suzuki-d is módkapcsolóval
A 7-esem még darabokban, mert "fúrunk-faragunk"
De majd kigurítom vmelyik másodhegedűst a garázsból.
150-180-210 LE?
Videót róla. Jövő héten megyünk valamerre gurulni. Társulsz?
Nekem ezek a polírozott dolgok kurva macerásnak tűnnek takarítás szempontjából. Vagy csak türelmetlen vagyok?
A mattfeketét meg soha nem csíptem. Én úgy vagyok, mint a szarkák: csillogjon bazzzeeee!
Sokan foglalkoznak használt gumival, meg újjal is.

Fektigumi.hu náluk most pl. az új 120/70 17",180/55 17",190/50 17" Pirelli Diablo Corsa első 20000ft,hátsó 30000ft,párban 45000ft.Ha párban veszed a gumikat azokat a motorodra 6000 helyett 5000 ft-ért felszerelik. Rengeteg használt gumija is van Tibinek. Telefont megér.

Szikora Bandi www.batszimotor.hu tegnap voltam nála először és besz@rás mennyi gumija van. Mezőberényben van, de kb hetente - kéthetente mindíg körbemegy a túrajáratával a Dunaújváros-Székesfehérvár-Bp útvonalon is és így nem kell hozzá lemenned. Előtte azért érdemes rácsörögni, hogy milyen gumi milyen árfekvésben érdekelne és akkor azokból berak párat a furgonba. Korrekt motoros!

Itt a neten meg Briant ajánlják sokan. Őt is ismerem és korrekt srác, sok gummával.

Szóval tőlem azt csinálsz amit akarsz
jut eszembe, tegnap voltam egy szerelő havernál itt a városban és mit kell látnom a műhelyében? egy felpolírozott 7-es, mattfeketére fújt vázzal
a polírozást értsétek úgy, hogy amit lehet.. még a féknyereg is és a féktárcsa közepe is
na ezzel az emberkével felveszem a kapcsolatot, így egyre több szépségben gyönyörködhetnek majd az utca halandói
így kell ezt csinálni
Bird bácsi, vmi frankó gumifellelő helyet tudsz ajánlani, mert lassan esedékes lesz a csere
Ja-ja Néztem rá Muzzy-t, Akrapovic-ot, D&D-t, Vance & Hines-t és még egy pár márkás cumót, de az akra aranyárban van, muzzy bácsi olyan 140 + vám+áfáért jönne be (200), többet meg érdemben nem igen találtam. Egy rakat sz@r van a neten, törött, csúszott, hamisított kókler ratyik. Ááááá megőrültem pár nap alatt amíg bolyongtam a világhálón. Csütörtök este meg megláttam Bandi oldalán a vatta új rendszert és pénteken nyitás után 1 perccel már hívtam is
na akkor lehet majd szép kis hangversenyt csinálni házon belül is
Tegnap kellemes meglepetésben volt részem. A rendszert a Bátszi motornál néztem ki, és idáig is tudtam, hogy a tulaj Szikora András egy segítőkész, önzetlen ember, de tegnap annyi mindenben segített munkaidőn kívűl, hogy le a kalappal előtte!
Ennyi motoros cuccot nem sok helyen találni az országban, érdemes benézni: www.batszimotor.hu
Ha halilalipapi! A legendára vettem egy másik legendát: Vance & Hines zsír új rendszer
A hangja
Nem szeretnék minden pályanap után olajat cserélni, én is túlzásnak éreztem, csak gondoltam inkább megkérdem a biztonság kedvéért . Holnap megyek megnézni egy 7-est, ha minden OK, akkor majd remélem vki lesz olyan tündibündi hogy a pályán megmutatja az ideális íveket !
Köszi az infókat a pályanapról, így már van némi kis sejtésem hogy mire számítsak ha kimegyek. A többit meg majd megkérdem tőletek a helyszínen !
Hungaroringen csoportbontásban motorozunk. Kawasakis pályanapokon 2 ill 3 csoport van, max 65 fővel. 20 percre mész fel, zászlójelzésre jössz le. Kakucson ilyen nincs, ha nagyon sokan vannak akkor esetleg lehet csoportbontás de nem jellemző. Motor autóval ill gokarttal nem mehet. Ha van gokart kakucson, akkor 30 percenként cserélünk. Én hétköznap szoktam kakucsra járni, mert hétvégén heringparti van és megmondom őszintén nem szíesen kerülgetem az mz-ket robogókat meg a mazsolákat méterenként.
Egy kis ízelítő, általam készített onboard a Hringen és kakucson.
null
http://www.sportmotor.hu/motor...
Olajat baromság cserélni pályanaponként, ha teli vagy akkor cserélj, ártani nem fog, de még a versenyszerű használatban levő gépeken is X versenyenként cserélnek olajat.
az autós napok mindig külön vannak tartva!
ha van gokart is meg motoros is, akkor felváltva mennek 30-30 percenként általában, de Kakucson ez is megegyezés kérdése.
Kakucson én pl végig 2-esben megyek 8-13 ezres fordulatig, de csak két egyenesben tudod kihúzatni, mert ez egy kanyargós technikás pálya, nem Hring. nem az olajat, hanem a gumit szoktuk sűrűbben cserélni , persze ez azért attól is függ mennyire kened illetve mennyit mész és milyen a pálya hőmérséklete
ha van még kérdésed csak nyugodtan
Ja még vmi !
Annó a Red Baronban azt mondta az egyik csóka, hogy egy komolyabb pályanap után érdemes olajat cserélni a gépben. Szal ha ti úgy mentek ki pályázni hogy 1500 km van az olajban akkor pályanap után lecserélitek?
Sziasztok!
A pályanapokról szeretnék némi infót kérni a rutinos pályásoktól.
Olvasgattam a neten kakucs és az euroring oldalát. egy ilyen nyílt nap mégis hogy néz ki? Autósok, motorosok kerülgetik egymást, vagy egyik nap mocisok másik nap autók harmadikon meg a go-kartosok?
Még sosem voltam ilyen közelében viszont szeretnék úgy bedőnteni egy kanyarban hogy biztosan tudom nem egy lerobbant IFA vár rám a kanyar túloldalán !
Előre is köszi!
Megrendeltem az Ivanicstól elméletileg holnaptól 30% kedvezmény
ok! rendben,köszi
Ezen a hévégén nem hiszem, szar idő lesz, meg szombaton nem érek rá, de jövő héten menni kéne!
Szia! Megjött a csillag hétfön ahogy megbeszéltük nálam lesz át tudom adni!
Rendelésre!

ok intézem!
ezek is rendelésre jönnek?
ha igen, akkor légyszi rendelj nekem és akkor egyben hozom majd el a másik csavarral
Tengely 12980ft anya 2500ft
Nincs mit! Csörrents meg ha 7végén gurulsz valamerre, lehet csatlakoznék.