Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kawazsolti!
a hátsó tengelyre ( 41068 ) és a koronás anyára ( 92015A ) tudsz mondani vmit? rendelésre jön vagy sem, ár
Hasznald egeszseggel pajtas, remelem ezzel a tarcsaval mar csak nem lesz gondod
hát igazán átpattinthatnál egy szettet vagy már nem is kell az üléstakaró
Olyan jó lett a gpé, ezentúl Bárónak fogom hívni . Csak ez nem vörös, hanem zöld...fasza a nyomáskapcsoló is, ezért meg Neked hála a közreműködésért! Remélem hamarosan gurulunk!
Pofás! Remélem ez már beválik!
Pedig ha tudnád, hogy 3 garnitúrát is vett! Hiába, akinek bejött az élet...
Jóféle, még szőrös
Bárki tud ilyen gumit venni, csak bele kell nyúlni a zsebbe, jó mélyre
és ha egyszer ilyen gumit tudsz venni, akkor rám miért nem gondolsz ?
Én ma 3 óra leforgása alatt összeraktam a gépet. Megjöttek a tárcsák, köszönet Janinak! Beszereltem a Goodridge nyomáskapcsolót felülre, fékolajat cseréltem, beszórta a kereket, idomot fel, azt gyí. Mentem is egy kört, tökéletesen elégedett vagyok, böszme jól megy, baromi jó egyenletes és erős a fék és a féklámpa is minimális nyomásra kapcsol, szóval most már nem kell félnie a mögöttem jövőnek, hogy nem látja ha fékezek. A vigyor kiült komor orcámra, amikor az elkerülőn elcsavartam a gázkart. BÖSZMEJÓÓÓÓ
Eredeti ára nem biztos hogy 6, én ennyiért kaptam. Viszont Kawazsolti biztos tud hasonló áron.
Az faxa,akkor megrendelem a gyárit.
Köszi
Nem bírják, max egy szezon. Tavaly 6ekm futás után télen összefosta magát. A gyárit nem tudom mennyit bír, gyanítom többet, mert a Jani is mondta, hogy ugyan szimplaajkas a gyári, de sokkal precízebb, passzentosabb. Ráadásul 6-ért vettem a pár gyárit, az u.gy. 4eft. Sokat nem spórolsz, max időben előbb meg tudod venni a fost.
Sziasztok
Olvastam hogy járt már valaki ugy mint én,a kilométeróra meghajtással.Szóval ami a felniben van,ami hajtja az óra meghajtót,szerintem az ment szét,és nem akad meg rendesen.Lehet e vele valamit kezdeni,vagy cserés?
Előre is kösz az infókat.
Hali
Beszéltem a Janival hozzá viszem a telókat ill az egész motort.
Viszont az után gyártott szimeringek azért jól bírják szerinted?
25-30 között megkímélt állapotban?
Amelyik megkímélt az úgy is marad
a tali mehet bárhol és bármikor!
ma elkeztem a pályázós szezont Kakucson....Euroringes egész éves pályahasználat örömére!

őt is meghívjuk ?
tervezzük a Mátrát is, mert Tomika még nem volt arra felé ( pedig már elég öreg )
az osztrákok engem kb még Mosonmagyaróvárnál lőnének le
ismerős, azaz én csajszit keresek 25-30 között!
csak megkímélt állapotú érdekel
Amit a többség megszavaz,arra megyek veletek én is
Úgysem voltam még ilyen közös guruláson