Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Böfentek,szivesen mennék,csak nekem a dunántul messze van,meg a slickek is oda lennének egy nap alatt.Osztrákba is jó lenne,de ott a hangja miatt tarkón lőnének a labancok.Ha a mátra környékét tervezitek,vevő vagyok.
Ismerős csajszi keres gs 500-t 2004-től! Esetleg tudtok vmit, csak korrekt állapotú érdekelné.
Előre is kösz!
Kampi
Üdv, Balaton környéke nekem bármilyen formában mehet! Ha úgy adódna jöhetnek más mocival is vagy csak a zöld szín játszik?
Kampi
én is így vagyok néha: hol itt hol ott!van hogy magamon kívül!
szerintem ha hazaértem csörgök, feltéve ha addig nem verem földhöz a ku...va telefont!
Szerintem igen, addig átmegyek másik haza a tolattyúkért (karbisor, kupakok itt, rugók, tolattyúk "értelemszerűen" - ott )
hát 1 próbát megérne!
be vagyok zsongva mint állat!
holnap után érek haza, alszom egyet és eltűnök megint 3 napra!
ha péntek este összefutunk és megnézzem/zük az neked megfelel?
Bocs, elfelejtettem: a méret alapján stimmel a karbitest, tehát a tolattyúk (műa./fém) és a kupakjaik térnek el csak - elvileg.
Nekem 8, hogy hová megyünk. Alapjában véve lusta ember vagyok így bárhová megyünk én ott eldőlök a fűben
Tudom en mar nem tartozom a csapathoz, de ha megfelelo idopontot talaltok lehet en is jonnek. Becs kornyeket meg nem felejtettuk el remelem!
Jóccakát!
de igen,ez is felröppent, nincs elvetve a dolog
na pá, mert egy kissé korábban kell kimásznom a barlangból
na mára ennyi, reggel szeretném látni, hogy a többség tiszteletét tette az oldalon és ideböffent vmit
Tehát nem mostanában
Mátra nem jött szóba? Beiktatva egy kis Szépasszonyvölgyet?
amint kiderül hova tudnánk a legtöbben megjelenni és nem utolsó sorban, amikor már reggeltől estig motorozható idő van és pl a csajokon sincs már túl sok felesleges gönc
mikor lesz ez a zőccséges tali?
csak nehogy a végén visszacsípjünk
Tudom-tudom, csak gondoltam odacsípek egy kicsit.
Nem vesztem el, csak lappangok. Szinte minden nap beolvasok ide is.
amúgy meg ezek 7-esek, ezeket nem szerelgetni kell, hanem csak szeretgetni
az elveszett fiú is bejelentkezett
Csak vicc volt, bocsi mindenkitől!
a többiek szerelnek
csak egy legény van talpon e vidéken
Szlovákiát, Keszthelyt, Siófokot is díjazom. Szegedet nem részesítem előnyben.
Ezért viszem csak a felnit a gumishoz, mert nekem még a csupasz felnit is képesek elkúrni. Úgy néz már ki a felnim, minhta megesztergálták volna peremét...