Nem bomossel voltam, sarga Masterrel. Csak a batyamnak mentem cuccert. AGOek elpakolasznak meg egy darabig. Kulonben meg ha utcara lesz, akkor eleg a rendszer szerintem is. Nekem is 130 korul volt azzal, tok gyari karbival. Amugy is tok szep darab kar volna szetberhalni
Janav!
Pont mondta AGO, hogy előttem mentél el a boltból. Te voltál a bömössel?
Tuningolni nem fogom, max egy rendszer ráugrik. Az előzőt felhoztuk 144-re, de ez megmarad így. A mesterhez csak dumálni ugrottam be, de nagyon elfoglalt volt.
Sziasztok!
Hátsókerékről fagatnék valakit.Az érdekelne,hogy a lánckerék felőli oldalon,a lánckerekes izé belemeg a felnibe a gumi micsodákban.Na ez a kettő közé van valami hézagoló,vagy csak ugy simán össze és kész.Én nem találtam,gondoltam megkérdezem.
köszi előre is.
Orbi!
Köszi! Tudod ami késik, az nem múlik! A brit fickó nem reagált a leveleimre és mérgemben vettem egy sima R-t
1996-ban a 7RR-nek volt síktolattyús karbija (Flatslide), a 7R-nek nem!
Specifikációban:
- a 7R (1996)- Keihin 38mm CVKD (Constant Velocity) carburettors / Ram Air System (dual intake)
- a 7RR (1996)-Keihin 41mm FCR (Flatslide) carburettors / Ram Air System (Double Intake)
Előtte:
- a ZXR 750 (1993-1995) - Keihin 38mm CVKD (Constant Velocity) carburettors / Ram Air System (single intake)
- a ZXR 750R (1993-1994) Keihin 39mm FCR (Flatslide) carburettors / Ram Air System (Single Intake)
Üdv 7R tartók! Eddig abban a tudatban éltem,hogy csak a 7RR-en volt síktolattyús a karbi!
Ezek szerint az én 96-os gépemen is síktolattyús,(vagy nem) !
Talán F2Tom megoldja a rejtéjt
Szép időt,sok kanyart!
Az alvázszám sajnos nem jó, nem tudja beazonosítani a KawasakiHungaria, illetve 96-ban síktolattyús karburátorral szerelték az ZX7R-t, nincs benne membrán.
Sajnos így nem tudok segíteni.
na azért ez nem oly vicces
az elmúlt 2 hónapban csak ezzel foglalkozom
a hülye postás meg azt sem tudja, hogy mit kezdjen azzal az alumínium darabbal!
a seggem meg már rohadtul viszket!
alu súbertes a leslie membránja. másik kupak, másik tű, maceráns!
megpróbálok szerezni műanyag súbertest, ha nem sikerül hétfőn veszek egy másik karbit! azt már csak nem lopja el a postás a k...a anyukáját.ha igen muszáj leszek orálisan zaklatni.
Feladtam a rugót!