Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez akkoriban volt, amikor nem sok munkám volt.

beszarás, neked aztán van időd pepecselni-szöszmötölni
Eladó egy kevés kilométeres példány, német papírokkal, nem érdekel?
Bird!
nem volt pofája a 12-esekkel csatlakozni hozzánk , meg hát a nosztalgia
Azért hiába 96-os, egy gyári állapotúnak megkérik az árát...
Szép kis masina, rémlik, hogy láttam a használtautón. Egyébként Bird, mi adta az inspirációt a vásárláshoz? Annyit beszéltünk a témáról, hogy Te is megkívántad a járgányt?
vélemény
f2tom-ra megy
nyomom tovább, Bird épp most engedélyezte
már le is papírozta, már csak el kell hoznia
Én is kíváncsi vagyok!
néztem fajintos a gépsárkány, ezzel már beveszünk a "bandába"
lesem
Küldtem mailt GURO cimbi! Sasoljad
megjött a gátlóm, szombat de. vissza is teszem és viszem vissza a kicsikét a fűtött gariba, ahol majd takarítgatás, szépítgetés, felkészítés köv. és jöhet a szezon
De már csak bal kézzel
A mentőt vártam
Azért kemény hogy 8 napon túl gyógyulód lett, aztán ott telefonálgatsz lazán a roncs mellett.
örülj hogy csak igy végződött lehetett volna rosszab is igy legalább még boszant6tunk még 1 kicsit
Mert állítja az igazát.
Ugyanis ha ott a helyszínen, vagy később a rendőrségi meghallgatáson elismeri a felelősségét, abban az esetben indul ellene egy szabálysértés, aminek a vonzata kb. 30-45 ezer forint, benyeli a saját kárát ami kb. 2 kiló , visszaesik a bónuszfokozata, ami szintén néhány ezer forint többletkiadás. Akkor ennyiből megússza és én is megkapom a lovét a kötelezőtől.
Mivel nem ezt tette, sőt igazságügyi szakértőt hívatott, ettől függetlenül ellene indult az eljárás, csak nem szabálysértés miatt(mert továbbgördítette az ügyet) hanem bűncselekmény miatt, mivel 8 napon túl gyógyuló súlyos személyi sérülésem lett
Szeretné Ő már visszalapátolni a szart a lóba , csak, hogy már nem lehet.
Aki bukik az fizeti a szakértő díját 200 E forintot, nyomozati díjat, perköltséget ecetera ami még bizony kövér számok. Ezen felül, ugyanúgy megmarad a javítási költség, mert azt ki fizetné ki Persze ügyvédje is van az is csak lehúz rólla valamicskét. Meg még felfüggeszetett börtönbüntetést is kaphat a barom
Nem beszélve arról, hogyha maradandó lesz a sérülésem.
Úgyhogy neki bele kell kapaszkodni minden szalmaszálba. Itt van az, hogy már nincs visszaút.
Én csak a motorom áráért küzdök A tb-ből bejött 3 kiló, a roncs egyik felét értékesítettem már, úgy néz ki a blokkot is viszik, nekem lassan összecsurog az 5 kiló, ami az akkori piaciár volt kb. ha még meg is nyerem az már extraprofit lesz.
Végül is én szenvedek érte már fél éve és nem is én b@sztam el a kanyarodás szabályait...
Relatív, hogy milyen hangos valami. Attól függ, hogy mennyire húzod neki. Az enyém asszem mindenkiénél hangosabb volt, te is halhattad, úgy emléxem az adatlapos h ringes képet te csináltad
Viszont én épp nem kentem neki alacsony fordulaton mentem. Pláne szokásom volt, hogy a városban nem ijesztgetek senkit
Egyébként sem voltam városi motoros, épp pestre tartottam fórumostársakhoz, közös motorozásra Én a városban csak annyit mentem amennyivel elhagytam hazúlról ill. amennyivel hazaértem. Mivel nem túl nagy helyen lakom nem akartam közútálatnak örvendeni ezért csak városon kívűl fordult el a markolat
Ha a hangból indulunk ki, előrefelé töredéke hallatszik mint hátrafelé. Télen azért van felhúzva az ablak mert fázik a paräszt, nyáron meg mert melege van. Plusz ha szól a rádió, vagy valami zene, nem is kell hangosnak lenni már a külső környezetből nem hallasz semmit (tapasztalat)
Nálam annyi volt csak, hogy egyszerűen nem nézett bele a tükörbe, azt meglepődött amikor valaki ársuhant fekete páncélruhában a motorháztetőjén Én nem lepődtem meg. Én a másodperc ezredrésze alatt láttam, itt a vége, ahogy elémhúzta azt tudtam mi következik csak azt nem ,hogy végződik...
meg kerék csapágyak meg elsögumi meg hátso fék tárcsa
azt nekem is kellene
Jó lesz már ha kicsit melegebb lesz, végre ki tudom cserélni a kuplungot...
hétvégén már 10fok haza is gurulsz ha meg veszed