a benzin cso megy re erre a muanyag csavarra. ilyen ket oldalt menetes kozepen hatlapfeju. Ezeknek ez az atka, ha valaki nem ilyent szerel nap mint nap, rogton letori. Direkt ugy van csinalva.
Igy a hetvegen csak ti gurultok, en meg pihenek.
jo nektek, en meg nezhetek valami uj csovet a triumphra. Tank leszedesnel eltort valami muanyag bizbasz. Itthon horror az ara, ki kellett epitenem egy nemet kapcsolatot. Ilyenkor sirja vissza az ember a kawat!
Tom! Az üléshuzatot a Corsaro-ban vettem és a Bagster gyártja. Rátűzni meg 2 perc alatt rátűzte egy kárpitos szaki kb 500 Ft-ért mm pontossággal
Zsolti! Az enyém sajna nem RR csak R, de az angol fickó a 94-es RR-t 1,4 milláért árulta, árulja. Csak nem reagált több emailre sem. Úgy meg nehéz bizniszelni. A 9-esre még nem reagált egy cimbim sem.
ha esetleg egy kis infót csepegtetnél még pl az árakról, vagy elérhetőségről, azt megköszönném
kampi testvérrel az előbb beszéltem, új gumik fent vannak, most indexeket tesz fel, de már ő is várja a tavaszt
igen, én se szeretek síelni, nekem az öröm, ha tapad rendesen
ráadásul Franciában van a kis dög , ment a csigazabálókhoz
szombaton én is kerülök egyet a városban , de tényleg csak itt, hogy ne feledkezzenek meg a hangjáról
Örülök ha nem látok havat, nemhogy síeljek . Én meg kicserélem a kuplungszerkezetet szombaton. 9-10 fokot mondanak, végre el tudok gurulni spanomhoz, neki van légkulcsa.
lehet hogy puha, de ezen annyi barázda van , mint egy esőgumin
szombat de. gátló be és gurulok vissza a fűtött gariba, hát kíváncsi leszek tavasszal mit mutat a gép.
ha ennyien összejövünk, akkor egész szép kis képeket tudunk majd csinálni a találkozókon
Orrbi most épp síel, ha hazaért elvileg csörget, hogy mi a fasz van vele
Tom! Tudod gyűjtő vagyok Az angol RR-t szerettem volna megvenni, de a fickó több email üzenetemre sem reagált. Erre fel megveszem ezt a 7R-t. A bosszú
Egy legenda az legenda is marad. Garázsban elfér, enni nem kér, akkor meg miért is ne?
Igy a hetvegen csak ti gurultok, en meg pihenek.