manapság elég kevés ember van aki hajlandó az igazat be ismerni vagy el ismerni főleg ha valami nagy kutya valakije vagy a szomszédja vagy televan lével mint a déli bus
Sajnálatos, tükröt nézni manapság luxus. A vicc az hogy ezek a motorok hangosak, messziről hallani kell az előttem lévőnek hogy érkezek, van amelyik úgy befosik, amikor beérem, hogy lerántja az autót a padkára...
Ja az akksit és a fékkarmantyút el is felejtettem szintén volt nálam is
A baleset meg úgy történt hogy egyszer volt hol nem volt....
A lényeg, hogy városon belül előztem egy f@szt. Aki balra nagyívben bekanyarodott előttem
Tegnap előtt volt fél éve Még mindíg kórházba járok, vartak ,lemezeltek, szegecseltek. Még az is lehet, újra gipszet kapok néhány hétre
Persze még neki állt fentebb . Azóta húzódik az ügy per lesz belőlle A szakértő 68-72-őt állapított meg, ami végül is belefér(ne) mert az is megállapításra került ha 50-el megyek akkor is bekövetkezik a baleset Szóval ki tudja még, hogy zárul ez bármi lehet...
Hogy történt a baleset? Szép kis rokka volt a 9esed. Nálam ugyanez volt a történat amikor megvettem, minden ami cserélhető, lánc, lánckerék, akksi, gumik, fékbetétek, légszűrő, olaj, szűrő, fékolaj, fékbetét, fékkarmantyú, minden kuka volt, viszont bontatlan blokk, reális km/50e/ csúszásmentes volt az egész, gyári fény...mindez 200eft-vel a magyar árak alatt. A 200 rá is ment a felújításba, de így egy olyan motorról van szó, amiről tudom mi van benne és még ma 85ekm-nél is gyönyörűen teljesít...
A használtautón hirdetem a roncsot. A napokban felhív egy faszi érdeklődik a motorroncs után. Össze-vissza hímel-hámol, mondom nyögd már ki, hogy mit akarsz végre
Végül is kiderült, hogy neki is egy ugyanolyan motorja volt mint nekem, ma már olyan túl sok nem fut abból a színből arra volt kíváncsi nem-e az ő motorja volt-e, mert akkor nagyon el lenne keseredve Megnyugtattam, hogy biztos nem, mert olasz volt előtte. Hallottam ahogy leesik a kő a szívéről...
Nekem is olasz gépem volt. én forgalmiztattam, A lánc a gumi az olaj a fékbetétek, minden ami fogyó-kopó le volt lakva róla
Ezek cseréje után egy nagyon pöpec kis gép vált belőlle persze csak az ominózus napig
Én mikor régebben eladtam az egyik szeretett motoromat (amit mindíg puha ronggyal pucolgattam, új űléshuzat, új fényezése volt előtte volt felújítva a motor új dugattyú, csapszeg, hajtókar, tűgörgők, stb...stb... szívem lelkem benne volt abban a vasban) egy gyereknek aki a környéken lakott, már a mikor rótta a próbaköröket a szívem szakadt meg, mondjuk a gyereken is látszott hogy nem nagyon tud motorozni... Elvitte rá 2 héttel láttam a motort az egyik oldalidom széttörve, tükör már csak 1 volt első lámpa betörve fényezés szana szét karcolva ülés kiszakadva hát gondolhatjátok mit éreztem
Én sem tudtam az előéletét az enyémnek, mivel olasz, de előbb megbíztam az alapokban annak ellenére, hogy minden ami kopó volt el is volt rajta fogyva, ennek ellenére egy nagyon jó motor. Megnéztem magyar gépeket is előtte, hát siralom...
A baleset meg úgy történt hogy egyszer volt hol nem volt....
A lényeg, hogy városon belül előztem egy f@szt. Aki balra nagyívben bekanyarodott előttem
Tegnap előtt volt fél éve Még mindíg kórházba járok, vartak ,lemezeltek, szegecseltek. Még az is lehet, újra gipszet kapok néhány hétre
Persze még neki állt fentebb . Azóta húzódik az ügy per lesz belőlle A szakértő 68-72-őt állapított meg, ami végül is belefér(ne) mert az is megállapításra került ha 50-el megyek akkor is bekövetkezik a baleset Szóval ki tudja még, hogy zárul ez bármi lehet...
Végül is kiderült, hogy neki is egy ugyanolyan motorja volt mint nekem, ma már olyan túl sok nem fut abból a színből arra volt kíváncsi nem-e az ő motorja volt-e, mert akkor nagyon el lenne keseredve Megnyugtattam, hogy biztos nem, mert olasz volt előtte. Hallottam ahogy leesik a kő a szívéről...
Ezek cseréje után egy nagyon pöpec kis gép vált belőlle persze csak az ominózus napig
Áprájá és Nádjá