nekem minden nap a sportmotor megnyitása az első hát nem elfér itt lent a monitor alján az a kis ikon
gokart remélem lesz, de Janav kezdeményezte meg Tomika, ennek a szervezését most rájuk hárítom
Nekem nem kell magyarázkodnod , nem én vagyok a főnököd Én ilyenkor szoktam elolvasni a híreket, szakmai dolgokat keresgélek és természetesen a háttérben futnak a motoros oldalak
Na lesz gokart?
nekem 7 től lesz pihi de csak délig, aztán megint ide vissza 3 óra hosszra, aztán megint pihi és este kezdem előről
nem csak a neten lógok, ez egész gyár gépállapotait kell folyamatosan csekkolni , de azért a fórum belefér
Te dolgozol? Pfff , max lógsz a neten és sasolod a kawás mozdulásokat Nálam vége a reggeli nagy hajtásnak, még a kajcsi is jó volt, így most kicsi pihike
Üdv. Már kérdeztem párat azzal kapcsolatban ,hogy nem indul a gépezet,(van szikra -kábelon, -gyertyán, karburátor kitisztítva..)
Lehet hogy hülyeséget kérdezek, bocsi ha igen,,
Kondenzátor.Esetleg lehetséges? nyomás alatt nincs szikra.
Igazából kísértetiesen hasonlít a probléma a régi skodám problémájára, ugyanis ott ha meghalt a kondi, akkor elkezdett durrogni, csattogni, és nem indilt. hiába volt szikra.
Lehetséges?, és ha igen akkor merrefelé találom a mocin? sehol sem találom. bocs ha marhaságokat beszélek.
Még valami. segédvázon jobb oldalt van egy fekete féltégla .az micsoda? még nem sikerült rájönnöm. Mitsubishi embléma van rajta.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Üdv.
a keménységről és sem mondtam le elhiheted.
szerencsére én az embereim nagy részét válogathatom, ez megadatott
persze a melóhelyen csak 10% haverság és csak a munka után van 100%
na most már lefekszem, mert minnyán kelni kell
A főnök legyen kemény, bratyizni nem jó. Persze nem kell állatnak lenni, de sajna nem mindíg tudod megválogatni a munkatársaidat. Sajna sok éves tapasztalat, hogy sokan visszaélnek ha rendes vagy velük. Ezért kell a power!
én jó emberekkel veszem magam körül, ha munkatársként viselkedsz velük, akkor ők is másként állnak a dolgokhoz.
de most már lassan tényleg lépek.
ha vkinek lesz kedve este 21.30 tól ismét itt leszek
további szép napot minden zöldségesnek
ezek a napok elvileg nekem is rendben vannak
és igen Tomika, még mindig itt vagyok, éjszakai ügyeletes vagyok a héten, de reggel meg kell várnom az embereimet egy kis eligazításra stb.. de fél 9 körül már majd indulok haza
hát alvásból a héten nekem se sok jut, és amilyen hülye vagyok, most így meló után még megyek edzeni is egy kicsit nem mint ha nem lennék hulla, de ha már egyszer gyúr az ember...
a gokart számozása más mint a pólóké szerintem
Aludni? Minek? Hajnalban kezdtem és nyomom kb délig. Utána alvás, közben álom egy RR-el, majd ébredés és vacsi. Ezek után megnézem a Barátok Közt sci-fit majd újra alvás. Izgi napom lesz
XXL-es gokart? Az még nem elég. Pólóból is 3XL-es kell De tudod pénz nem számít
gokart remélem lesz, de Janav kezdeményezte meg Tomika, ennek a szervezését most rájuk hárítom