Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Új Évet mindenkinek
"SZÁRNYALÁSban" gazdag új évet kívánok minden kedves zöldvérű barátomnak !
Boldogat, Eredményest, Sikerest, Benzingőzöst, Gumicsikorgatóst, Hibamentest, Olcsóbenzinest- vagy - Nagyfizetéses Új Évet Kívánok minden fórumlakónak!
BUÉK minden fanatikusnak!
Próféta beszéljen belőled pajtás!
az ideinél szárazabb kawanapokkal tarkított, balesetmentes boldog új évet kívánunk mindenkinek!
Új esztendő!
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Bocsi srácok.
Sajna én sem tudtam jönni, másképp alakultak a dolgok, tovább maradt nálam a fiam mint ahogy tervezve volt, így a rallyra sem mentem. Jó a vidi nagyon, legközelebb már remélem nem jön közbe semmi. elég sokat járok ott a ring körül és még sosem voltam itt gokartozni, de akkor remélem nem bántátok meg hogy idejöttetek?
Mindenkinek BÚÉK, egyetek igyatok ami belefér.
Nyomtam fel videót Használható kép nem nagyon lett...
Gokart
Nem-nem
A második futamban a Dénes legjobbja 28.272 volt, az enyém meg 26.158. De nem is ez a lényeg, hanem hogy végig hangosan vihogtam a bukó alatt. Valahogy így:
minden fasza volt gyerekek ezt meg kell ismételni
a pogácsa csak a kezdet
aki meg mindenáron meg akar fordulni egy kanyarban, az ne csodálkozzon, hogy találkozik a normál irányba haladókkal
a legjobb idők: Tom, 26,158 Petike, 27,556 Dénes, 28,942 nekem meg 25,549
ha megnézitek a listát, látszik, hogy csak akkor lehetett jót menni, ha már elég melegek voltak a gumák, de szerintem aki a 22 valajányas rekordot tartja, az nem először ment ott, talán nem is csak 8 percet egyhuzamban és tuti nem nyom 85 kg-ot
ráedzünk és lezúzunk mindenkit
Persze hogy volt 57, mer 3szor keresztbeálltam, te meg még jól nekem szállsz. Kemény volt, én éjfélre értem haza, még Tbányán is voltunk. Csinálhatunk még ilyet, nagyon bejött. Aki nem jött az sajnálhatja, társaság is jó volt! Ja Bird a pogácsa marhajó, de a többi is ígéretesen fest!
Helló srácok!
Most lehet kiröhögtök, de nekem izomlázam van a tegnapitól!
Jó volt!Néztétek az időket? Tominak volt egy 57,917-es ideje
Viszont Guro legrosszabbja 29,8 volt.
Majd csak lesz tavasz, egyenlore az utcaban kettot fordultam, ez kb semmire sem eleg, hangja eleg furcsa egyenlore
szerintem ez még talán jobban is néz ki ebben a sínben kíváncsi leszek majd a véleményedre ha mész majd vele egy kicsivel többet
Van pedig zolt ebben is, csak ez pont kek volt. Igy jartam
majd legközelebb csatlakozol
a gép szép, csak sajnos nem zöldséges
Sracok elnezest mindenkitol, tegnap mar ott voltam par km-re.
Csak a batyamnak akadt egy kis gondja. Gusztustalan dolog egy vallas.
Kepek viszont a ma reggeli muszakirol
Egészségetekre!
nekünk is bejött , a cuccok meg egyenesen fenségesek , kösz
Hát má be is kaptam,alig találok be az ajtón .Éljen az elő szilveszter.
Királyság volt srácok!
Lazacsavar! Mondtam már, hogy bekaphassa maga?
Bird.+ ugye azt is ,hogy mire nem