Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annyira azért nem vágyom a téli motorozásra.
telikesztyu latod nem hulyeseg. lehet meg van 6000-ert dainese
2-3 hete nem járt a masina, felnyomattam AC-vel a karbikat, szivatót ráhúztam, kb egyet tekert az önindító is pöccre indult elsőre, le sem állt.
Sikerült megröptetnem kicsit a masinát. Nem mondom hogy melegem volt, egy 30km-t utaztam, kb 40 percig voltam kint. Jó érzés volt azért meg kell hagyni, csak az nem, amikor bejöttem a lakásba, majd elkezdett megindulni az ujjaimban a keringés. Olyan mintha kalapáccsal rávertek volna
koszonom, akkor csak nem lesz ez rossz. Ez van az uj gepen, tavasszal kiderul mit tud
Szia! Nekem ilyen van. Utcán tökéletes volt,egyszerű felhasználó vagyok. Viszont éppen ezért sok múlik a gumin nekem. De ez meggyőzött és biztonságban éreztem vele magam. Mint,ha kicsit jobb lenne a pirelli supercorsanal is. Aki tud motorozni annak meg szuper lehet ez a gumi
akkor hajrá
Itt 0 körül van, elvétve vannak befagyott pocsolyák, remélem nem találok meg egyet sem.
Mert a Dia is vásárol, vele megyek 30-án
Miért nem holnap, ha már amúgy is eljöttök mogyorómig?
Bazz, itt min 10 cm hó van, az utak is havasak, jegesek, és kb -5 fok.
Persze. Viszont én most lehet kiviszem egy körre a békát. Itt csont száraz minden, süt a nap , természetesen 25 fok van.
Nekem D211 GP Racer lesz, holnapután megyünk érte Brianhoz elvileg.
Szerintem hasonló lehet a 209 is, biztosan jól fog.
209-es persze
Valaki ismeri ezt a gummat? Donlop Gp Racer M
Hogykapnádbe
igen Bird, 16 a mogyoródi pálya, ott van a ringtől 500 méterre
ha már ott leszel, beülhetnél egy karikára, már intézem az extra nagy méretet
Tom! Én megyek, de gokartozni nem fogok, csak okoskodni
Akkor most 16:00 a ringnél lévő pálya?
sziasztok valakit nem e érdekel 1 aprilia af1 sport pro limited ?
a motor 92-es kiadásu
müszakis
11 kw-os
jo gumik fékek stb.
adok hozá 1 másik blokot is!
+ba ajándékba!
cserébe érdekel kawasaki zx7r ha esetleg valakinek van!
vagy bármine zxr !
előre is nagyon szépen köszi!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
na akkor megdumáltam a sráccal, 16.00 ra ott leszünk , remélem mindenki motorral jön
jajaja
nekünk csak a kocsin múlik, mindgyán gyün haver és ráveszem, menjünk az ő gépével , mert ez a szemét idő havas lesz meg k.. hideg és nem szeretném törni tesóm fiestáját
Akkor szerintem 16.00 Hungarokart, ha megfelel mindenkinek. Petike vetted?
kozben sikerult alakitani a melohely programjan, jo a masik is.
Kedvcsinalo a jovo evre

http://youtu.be/lmO5MLJUx3E
en dolgozok, de delutan csak le tudok lecelni, hiaba kozelebb a silverkart, emiatt masik talan jobb
A silverkart 12.00-17.00 között szabad.