Ago motors padja, ahol mertek. Hetes meg megvan, ha hetvegen jol vizsgazik, akkor marad is, majd telen lemeretem max en is
Ha valakinek kell forcefield tornado alaoltozo pullover, van ocsoert
persze, azert irtam, hogy ma nem megyek hozza, mert nincs nalam a kupplung-kosar, igy inkabb megyek par nappal kesobb, de akkor mar azt is meg tudja nezni, ha viszem magammal...
Én azért nem mondtam még le a motorozásról. Most kisebb szervíz lesz jövő héten, aztán hajtom amíg le nem fagyok. Kakucs szerintem idénre már lecsó, gumit nem akarok venni, utcára meg még elmegy ez. Azért még összeröffenhetünk valami utcai karikára.
Gyere !Nagyátlagban 5 után végzek de nem vagyok otthon mert mindig megyek valamerre,de ha rám szólsz tel.-on akkor biztossabb...
Ja és ha esik akkor meg 90% hogy otthon...pedig most fog
Gyerekek most mi van itt vége a Zx szezonnak?Trágya az idő!
igen, engem...
ez a 21. szazad atka, senki nem bir teljes mondatokban beszelni...
a lamellakat meg ami meg volt visszaadtad. a kosarnak is meg kell lennie.
Mármint téged kell megkeresnem. Amit egyszer adtál motyót, abban lamellák voltak, meg egy kinyomótárcsa, de azt visszaadtam. Remélem, mert nálam nincs . Igazából nekem az a része kéne, amibe a generátormeghajtólánc lánckereke kapaszkodik. Alaplap, vagy hogy hívják.
De vazze elbukok akkor csomó pénzt:(
Utazás,posta,valutaváltási díj.
Így meg azért van egy fél jó váltóm a másik fél jó mellé,mostmár csak egy fogaskerék kellene.
Az vígasztal csak,hogy nem tégla volt a csomagban.
Hát ha vissza küldük bukok 2db postaköltséget meg a huf-euro kezelési költséget mind két irányból és még utazást is bukom(hozzád 2X,mert vissza is kellene vinni a váltót,bár ha én adnám fel postán akkor is egy utat bukok)
Most már mind1,leszarom....
Megpróbálok keríteni 1db jó fogaskereket vagy ezt felrakatom lézerhegesztéssel és vissza maratom.
Vagy veszek még egy váltót amin legalább az a fogaskerék jó de olcsó az ára és marad tartalék cuccom,amit akár később el is adhatok márkatársaknak ha valakinek szintén nem egész komplett váltó kell....
Rád bízom mit írsz neki de a kihajtó tengelyen amin a lánckerék van végig levannak kerekedve a kapcsolókörmök és ablakok meg hiányzik a tengely végén lévő tűgörgös csapágy illetve a "neutral finder,üres keresőnek nevezett 3db csapágygolyó és a középső két db ablakos fogaskerék alatti csapágyazás.
De 1500+ pozitív ítéletnél nem hiszem sokat érne egy negatív:(
Azért ha van időd rákérdezhetnél finoman mailban ezt hogy gondolta....
Akivel voltam nálatok munkatársam az meg vaterán rendelt laptopot és egy tégla volt a csomagba neki :(
Ha valakinek kell forcefield tornado alaoltozo pullover, van ocsoert