Hát Guro jó lenne ha még idén tudnánk veretni egy Kakucskát!meg ez a többiekre is vonatkozik....
Hétvégén Enduróztam arra most van a legjobb idő nagyon jó ám az is
asszem vége a szezonomnak
olajfolyás a kuplung főmunkahenger felől és nem tom mikor lesz időm egyáltalán nekiállni szétszedni a gépet és még a MITO-ba is ki kell cserélnem a komplett blokkot
azért igyekszem, hátha okt elején lesz még egy kakucsnyi jó idő
Össze lett nézve a két váltó és a kihajtótengelyen a hatodik fogaskerék a régi váltón szét van málva a német váltón meg pont a kapcsoló körmei szarok(Ez kapcsolja a kettest).
Valószínű fel lesz hegesztve a német váltón ennek az egynek a kapcsolókörme,mert a többi összerakható a két váltóból.
Mivel sajnos még nem találkoztunk ezért itt mutatom meg magam: 1:08-nál ZX9-es barátommal illetve 1:16-nál jómagam esőruhában.(néztem az előrejelzést és készültem )
Lehet javítás lesz,mert megnézem a két váltóból a legjobb dolgok után mi marad.
Ezen a váltón a fogaskerekek fog felülete ép csak a kapcsolókörmöknél(köröm is,ablak is) van lekerekedve az egyik tengelyen.Azt fel lehet pótolni és vissza munkálni csak nem olcsó.
A tiedet nem lehetne javítani?
Mint említettem,az enyémben is szar volt a váltó és javítva lett.(esztergálva vagy mi )Nekem egész jól működik.Nem kellene kipróbálni neked is ezt a megoldást?Veszteni valód nincs,csak nyerhetsz.
2db csapágy hiányzik az ebay.de ről rendeltről de ez még nem lenne gond pont az a kettő jó a másikon na de kihajtó tengelyen 4db fogaskeréknél végig a kapcsolókörmök helyénél lekerekedve másik tengelyen meg 2db fogaskeréknél :(
Asszem az lesz a vége,hogy Kakasdról méregdrágán veszek váltót:(
Adatlapomon a hirdetésemben megtalálod az elérhetőségem.
Néha-néha dolgozok is kicsit,de az utolsó derüs napokat még kihasználhatnánk,ha így nyár végére végre összeállt a gépsárkány.
olvastam a mail-edet, hát sajnálom a dolgot, de jövőre talán többünknek összejön mind motorilag, mind anyagilag és talán nem egy versenyen tudunk majd indulni.
neked meg csak további sikereket és egyre jobb köridőket tudok kívánni
azért még mindig a 750 az igazi
Na, akikkel beszéltünk a zx kupáról (jövő csütörtökön lesz) azoktól s.o.s. egy emailt várok, ma lesznek fejlemények, és ott mondom mindenkinek hogy mi van.
Ftom, Kttom, ZX7Rider, Guro, Janav, Kampi
meg akinek még kedve van az szintén email-t küldjön:
Amúgy nem kell haverodnak 20-23 000 Ft-ért Alpinestars GP Pro, fehér színben? Jóbarátom kezén csak négyszer volt, úgyhogy garantált a jó állapot! XL-es kézméretre való.
Jah, a csávó aszódi, onnan hoztam a Dunlopokat először.
Irjam meg a csavonak, hogy szar a valto, kuldjuk vissza?
Hétvégén Enduróztam arra most van a legjobb idő nagyon jó ám az is
olajfolyás a kuplung főmunkahenger felől és nem tom mikor lesz időm egyáltalán nekiállni szétszedni a gépet és még a MITO-ba is ki kell cserélnem a komplett blokkot
azért igyekszem, hátha okt elején lesz még egy kakucsnyi jó idő
Valószínű fel lesz hegesztve a német váltón ennek az egynek a kapcsolókörme,mert a többi összerakható a két váltóból.
Ebay.de -ről meg összes német kapja be
Mivel sajnos még nem találkoztunk ezért itt mutatom meg magam: 1:08-nál ZX9-es barátommal illetve 1:16-nál jómagam esőruhában.(néztem az előrejelzést és készültem )
Ezen a váltón a fogaskerekek fog felülete ép csak a kapcsolókörmöknél(köröm is,ablak is) van lekerekedve az egyik tengelyen.Azt fel lehet pótolni és vissza munkálni csak nem olcsó.
Mint említettem,az enyémben is szar volt a váltó és javítva lett.(esztergálva vagy mi )Nekem egész jól működik.Nem kellene kipróbálni neked is ezt a megoldást?Veszteni valód nincs,csak nyerhetsz.
2db csapágy hiányzik az ebay.de ről rendeltről de ez még nem lenne gond pont az a kettő jó a másikon na de kihajtó tengelyen 4db fogaskeréknél végig a kapcsolókörmök helyénél lekerekedve másik tengelyen meg 2db fogaskeréknél :(
Asszem az lesz a vége,hogy Kakasdról méregdrágán veszek váltót:(
Néha-néha dolgozok is kicsit,de az utolsó derüs napokat még kihasználhatnánk,ha így nyár végére végre összeállt a gépsárkány.
neked meg csak további sikereket és egyre jobb köridőket tudok kívánni
azért még mindig a 750 az igazi
Ftom, Kttom, ZX7Rider, Guro, Janav, Kampi
meg akinek még kedve van az szintén email-t küldjön:
doczi.tibor@invitel.hu
Jah, a csávó aszódi, onnan hoztam a Dunlopokat először.