Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyári 38as karbiban talán 190es, de nagyobb mint a ZZR-ében. Hogy most az enyémben mekkora van, az jó kérdés...
A rossz benzinpumpáddal mit kezdesz?:)
Ha kiakarod dobni gondolhatnál rám....
Én már régebben írtam de mintha falnak beszélnék...
(mikor egy robbantott ábra volt a a karbiról ide beszúrva)
Van megoldás a kitisztítására.
Mekkora fúvóka van benne? Mert az enyémben 155ös ,de állítólag 180 és 200 kell,bár ez már túl nagynak tűnik.
Kész a vas estére
Fzr 1000 benzinpumpa ment bele-kedves Ridingsoul barátom régi vasából -és a kipufogóm is fel lett újítva,vagy is újratömve Holnap megkergetem és meglátjuk,remélem minden ok lesz
Bár ennyire nem egyszerű a dolog hogy ZZR karbi, mert mondta, hogy a 7R műanyag! tolattyúja és tűje van benne, ZZR keverőcső, ZX9 főfúvóka, vagy valami ilyesmi, szóval elég meredek mix
D-s 93-tól asszem.
melyik zzr 1100 karbi ez pontosan ami rakerult neked?
Nálam a vas, rá lett lőve a ZZR porlasztó a gépre és megérte. Számomra a hangsúly most a használhatóságon volt és sikerült, ugyanis 6-ban 1200rpm-től már gyorsul a motor mindenféle rángatás kihagyás nélkül, kegyetlenül élvezem, hogy 4-ben fordulok be 10-el a derékszögű kereszteződésekben. Összességében mindenhol nyomatékosabb lett, böszmébben megy. Alig kap anyagot, szóval annyi, hogy meg kell várni míg istenigazából bemelegszik, de nem kormol, és remélhetőleg kisebb lesz a fogyasztása is. Állítólag ennél kevesebb anyagot nem kaphat, mert akkor levegővel menne...
Szét lehet szedni, csiszold meg a pólusokat, menni fog, bár lehet ennek itt a vége. 12 körül van a bontott.
Kérdeztem a mestert, aki karburálta a gépemet, azt mondta az ilyen egy henger leállás, karbigond, méghozzá van egy furat benne amivel állítólag még fúvókadörzsárral sem tudsz átmenni, az bedugul, de elég ha beszűkül kosz miatt, máris nem megy a henger. Azt nem mondta el melyik ez a furat, meg amúgy sem tudnám leírni.
Ne aggodj Tibi baratom, holnap reggel elkezdi csinalni a csavp erden, az ert hozza kimatekolja.
A homerod jelado csavarjat, ami a termosztat hazaban van, nem adod el nekem?
vecsesi bonto, en tavaly itt vettem 20/9745559
megvan a hiba .
Benzinpumpa rossz.Néha megy néha nem.
Ötletek? Honnan szerezzek?
Az enyém nem csapkod bár most nem is megy
Még nem beszéltem a szerelővel,de hallottam olyat is,hogy a trafó csinál gebaszt néha. De nekem hidegen tök simán,jól megy
OK, akkor csörgess meg és visszahívlak!
Egy órán belül megyek a vasért, majd leírom hogy megy. Állítólag picsamód el kellett vékonyítani neki az anyagot, viszont nincs benne luk és állítólag ha eléri a 10.000-et, onnantól úgy forog le a fordulat, mintha üresben lenne
Pénteken meg már nem leszel itthon mi?
AGECIBE!
Tomika!
ezt nem fogod elhinni, de most reggel néztem és holnap meg holnap után Kakucs zárva van építkezés miatt
tök jó, hogy tegnap este még nem volt kiírva semmi
gondolkodj rajta, hogy hova menjünk egyet kerülni, mert nekem teljesen elgurult a gyógyszerem
kurvapicsába!
Igazad van dödötö!
Szóval
Akkor két hetetek van hogy átgondoljátok :)
Mindegyik csapkod 10 felett...
Viri!

Ha kell az óra, akkor az enyémet oda adnám komplett a műszerfalat, mondjuk 8ért. (képet látsz a videóim között róla, meg a képeim között is találsz egyet)
http://www.sportmotor.hu/motor...

Leszámítva a fordmérőt hogy 10 ezer felett csapkod hibátlan.

Én meg megvenném a sráctól 20 ért amit árul, aztán reménykedem hogy az nem fog csapkodni.

és akkor így nem kéne megbontani egyiket sem.
Hello! Mennyit kérsz a km óráért? Engem érdekelne a dolog!
Képet kérnék róla, ha még megvan és persze egy árat . viri01@freemail.hu, vagy ide is írhatsz.
holnap hívlak majd és egyeztetünk, de ha nem lesz motorod, akkor ahogy ígértem felveszünk kocsival és akkor MITO és 7-es motorozás lesz, te ezen ne aggódj, csak készülődj