Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szasz Tomika,

nézted már az időképet péntekre?, ha esik, akkor leszopom magam
Csecs!
16. hétfő még jó is lehet, pont akkor kapok lét. Előtte Kenesén leszünk 4 napig. Kedd az cinkes. Hol nyomatod az ipart?
Csá tom!

Ez a mostani H ring kimarad mer melózok az új helyen sajnos vagy szerencsére...Utánna viszont vmi kakucsot össze akarok rakni a pótlás végett.Lime party is leves,de lehet megtudom oldani,addigra letisztul ez a meló dolog.Elvileg aznap éjszakás leszek,tehát 9:50 kor kell csekkolnom bicskén....Az elég húzos.De kakuccsal kapcsolatban még pofázunk.A pihenő napjaim hétfő kedd,16-17.-e. Majd ugatunk ezügyben úgyis.Na CSOKI!
Ok! úgy legyen!
Ha már tisztul a helyzet és tudjátok,akkor légyszi írjátok fel magatokat a "listára" .Zalaegerszeg és környéke fórumban megtaláljátok. Ott minden infó megtalálható.Ha segítség kell keressétek Ridingsoul-t ,Ő a megbízott szervező
Aki tud jöjjön ki Hringre péntek délután , 6-tól 8-ig ingyen motorozás, meg persze jó társaság!
Nekem is kb 40 perc pest, majd ledumáljuk.
a pontos találkát akkor majd telefonon leegyeztetjük, nekem innen pest kb 45 perc és akkor nem sietek
nem az M35 re gondolok, hanem a 4-es főútra, amit most aszfaltoztak újra egy kb 15 km es szakaszon, végig kint a 60-as tábla 200méterenként, de a minősége első osztályú és nyíl egyenes
neked meg most kellemes pihenést, nekem sajna még van pár órám, pedig tegnap du. fél 6 óta nyomom
Az M35-re gondolsz? Voltam arra tavaly. Izgalmas... Szerintem mi max 3 fele indulunk, ha kapkodod magad, akkor pesten ütközhetünk. Vettem gumit is, péntekig föl kéne rakatnom.
Hi,

hát ki, ha ezt annak lehet mondani pályázás nélkül
amúgy meg a pénteki menéssel kapcsolatban majd egyeztetnünk kellene, én elvileg negyed 4 kor tudok innen indulni, akár Fehérvár fele is mehetek, de talizhatunk vhol pesten is
ja és Hajdúszoboszló és Debrecen között közúti végsebességpályát építettek a 4-esből
Csecs! Kinyaraltad magad? Az én masinám meg fogyasztási rekordokat dönt!
Szeretnék én is menni....Remélem megjön a vezműláncom a héten és a szerelőm is tud időt szakítani rá.
Hi,

én még a mai napon közlöm a koresszal, hogy 10.-én hamarabb lépek le szal remélem ott tudunk lenni Tomikával egy kis Kawamuzsikát játszani .
most pénteken viszont esti motorozás a Hringen4 aki tud jöjjön
Naná gyere! F2Tom és Guro is jön legalább is remélem Minél több kawa lesz annál jobb,de mindegy csak motor legyen!
Örülök, hogy sikerült megoldani, meg, hogy fasza a gép! Ha tudok lemegyek én is a motoros esküvőre. Olyanon még nem voltam, tuti jó lesz
Nem csavarhúzó ugyan úgy fogja meg mint a szerviz könyvbe van.
A sok rossz hír mellé hadd mondjak egy jót is.
5.8l-es fogyasztást mértem ma a ZZR porlasztóval. És nem 100-al döcögtem.
Ilyen nagy dög motor kuplunghoz lett csinálva?:)
Mert a váltótengelyek közé ne dugj be csavarhúzót:)
Autószerelőnek tanulok, úgy hogy szerintem menni fog, már célszerszám helyett is van fogó amivel megtudom fogni csak a dugó kulcs hiányzik a dologhoz az meg beszerzés alatt
Remélem azért nem lesz nagy közdelem
Nem tudsz a blokkal eljönni Tápiógyörgyére?
5perc alatt szétkapjuk.
Bár nem tudom mennyire csináltál már ilyet meg mi a szakmád de ezer milió buktató lehet a javításnál!
Pl. ilyen törmelékeknél összes olaj járatot megkell bontani és szakszerűen takarítani,meg hajtókarokat párba válogatni,stb.

A moci javítását idő miatt nem tudom elvállalni de szét húzni segíthetek egyik vasárnap.

Hirtelen fejből nem emlékszek a pumpa láncára de ami rémlik:
-lekell venni a fogaskereket amihez bekelll nyulni oldalról(talán kuplung felöl ha jól rémlik de lehet másik oldalról)
A lánc után letudod húzni a pumpát amit emlékeim szerint 3db ötös csavar fog.
Van ott a lánc mellett egy vezető/terelő lemez azt is kikell szedni ha jól emlékszek de nem biztos(villáskulcs befér)
Kuplungot szétkell szedni és utána fér ki a helyéről darabokban!(lamellák,rugók,tűgörgős kosár,stb)
Kuplung mögött van olajcső! az mind a két blokkfelen rajta ha nem hazudok túl nagyot!

Kuplung levételéhez kell kuplung agy lefogó célszerszám is!
Azon kívűl ne lepödj meg ha nem a felső kategóriás dugókulcs ketté fog nyilni mint a tubarózsa :)

Kb. 110-130Nm körül van lehúzva az a anya amit sokan "krvvvaanyának becéznek" és szokott menetragasztó is alatta lenni meg sűrű menetes önzáró kialakítású(Levétel után látod "össze van rogyva" a vége ahol nincs 6lapolás rajta)

Sok sikert de én úgy érzem nagy küzdelmeid lesznek:)
Kuplung meg az olajpumpa lánc van fent. Csak a kuplunghoz 36 Dugókulcs kell nekem meg 32 nél megáll a tudomány úgy hogy hétfön megyek venni eggyet.
Az olajpumpa lánca hogy jön le? az a rész aminél nem vagyok képbe
Köszi!Semmi gáz,már szereztem egyet sasa barátom nem használt fzr1000ből.Most már csak Neki kell megadnom a pumpát
Tegnapelőtt mentem is egy 120kmes próbakört. Működik a gép,talán jobban is ,mint ezelőtt. Na,nem a pumpesz miatt,hanem új gyertyák és frankón belőtt karbik miatt (már amennyire lehet még ezeket) . Sikerült megszerezni az amcsi zxr beállításait és ezekel jó lett .
nem alkatrészeket írtam .csak segiteni probáltam sajnos az enyémbe is csere volt és azt raktuk be azóta is jól müködik.
Lehet következő az AC pumpád lesz vagy már volt cserélve?
Nem neked rozsdás a tankod?
Azon a szaron át kap áramot az ac ami ha megragad sok ampert vehet fel ami vezetékhibához vezet.
ezt a balról a 3. -t honnan szeditek?
Talán rá van írva,hogy "sűűűlj meg!"?