Ez a mostani H ring kimarad mer melózok az új helyen sajnos vagy szerencsére...Utánna viszont vmi kakucsot össze akarok rakni a pótlás végett.Lime party is leves,de lehet megtudom oldani,addigra letisztul ez a meló dolog.Elvileg aznap éjszakás leszek,tehát 9:50 kor kell csekkolnom bicskén....Az elég húzos.De kakuccsal kapcsolatban még pofázunk.A pihenő napjaim hétfő kedd,16-17.-e. Majd ugatunk ezügyben úgyis.Na CSOKI!
Ok! úgy legyen!
Ha már tisztul a helyzet és tudjátok,akkor légyszi írjátok fel magatokat a "listára" .Zalaegerszeg és környéke fórumban megtaláljátok. Ott minden infó megtalálható.Ha segítség kell keressétek Ridingsoul-t ,Ő a megbízott szervező
a pontos találkát akkor majd telefonon leegyeztetjük, nekem innen pest kb 45 perc és akkor nem sietek
nem az M35 re gondolok, hanem a 4-es főútra, amit most aszfaltoztak újra egy kb 15 km es szakaszon, végig kint a 60-as tábla 200méterenként, de a minősége első osztályú és nyíl egyenes
neked meg most kellemes pihenést, nekem sajna még van pár órám, pedig tegnap du. fél 6 óta nyomom
Az M35-re gondolsz? Voltam arra tavaly. Izgalmas... Szerintem mi max 3 fele indulunk, ha kapkodod magad, akkor pesten ütközhetünk. Vettem gumit is, péntekig föl kéne rakatnom.
hát ki, ha ezt annak lehet mondani pályázás nélkül
amúgy meg a pénteki menéssel kapcsolatban majd egyeztetnünk kellene, én elvileg negyed 4 kor tudok innen indulni, akár Fehérvár fele is mehetek, de talizhatunk vhol pesten is
ja és Hajdúszoboszló és Debrecen között közúti végsebességpályát építettek a 4-esből
én még a mai napon közlöm a koresszal, hogy 10.-én hamarabb lépek le szal remélem ott tudunk lenni Tomikával egy kis Kawamuzsikát játszani .
most pénteken viszont esti motorozás a Hringen4 aki tud jöjjön
Autószerelőnek tanulok, úgy hogy szerintem menni fog, már célszerszám helyett is van fogó amivel megtudom fogni csak a dugó kulcs hiányzik a dologhoz az meg beszerzés alatt
Remélem azért nem lesz nagy közdelem
Nem tudsz a blokkal eljönni Tápiógyörgyére?
5perc alatt szétkapjuk.
Bár nem tudom mennyire csináltál már ilyet meg mi a szakmád de ezer milió buktató lehet a javításnál!
Pl. ilyen törmelékeknél összes olaj járatot megkell bontani és szakszerűen takarítani,meg hajtókarokat párba válogatni,stb.
A moci javítását idő miatt nem tudom elvállalni de szét húzni segíthetek egyik vasárnap.
Hirtelen fejből nem emlékszek a pumpa láncára de ami rémlik:
-lekell venni a fogaskereket amihez bekelll nyulni oldalról(talán kuplung felöl ha jól rémlik de lehet másik oldalról)
A lánc után letudod húzni a pumpát amit emlékeim szerint 3db ötös csavar fog.
Van ott a lánc mellett egy vezető/terelő lemez azt is kikell szedni ha jól emlékszek de nem biztos(villáskulcs befér)
Kuplungot szétkell szedni és utána fér ki a helyéről darabokban!(lamellák,rugók,tűgörgős kosár,stb)
Kuplung mögött van olajcső! az mind a két blokkfelen rajta ha nem hazudok túl nagyot!
Kuplung levételéhez kell kuplung agy lefogó célszerszám is!
Azon kívűl ne lepödj meg ha nem a felső kategóriás dugókulcs ketté fog nyilni mint a tubarózsa :)
Kb. 110-130Nm körül van lehúzva az a anya amit sokan "krvvvaanyának becéznek" és szokott menetragasztó is alatta lenni meg sűrű menetes önzáró kialakítású(Levétel után látod "össze van rogyva" a vége ahol nincs 6lapolás rajta)
Sok sikert de én úgy érzem nagy küzdelmeid lesznek:)
Kuplung meg az olajpumpa lánc van fent. Csak a kuplunghoz 36 Dugókulcs kell nekem meg 32 nél megáll a tudomány úgy hogy hétfön megyek venni eggyet.
Az olajpumpa lánca hogy jön le? az a rész aminél nem vagyok képbe
Köszi!Semmi gáz,már szereztem egyet sasa barátom nem használt fzr1000ből.Most már csak Neki kell megadnom a pumpát
Tegnapelőtt mentem is egy 120kmes próbakört. Működik a gép,talán jobban is ,mint ezelőtt. Na,nem a pumpesz miatt,hanem új gyertyák és frankón belőtt karbik miatt (már amennyire lehet még ezeket) . Sikerült megszerezni az amcsi zxr beállításait és ezekel jó lett .
Lehet következő az AC pumpád lesz vagy már volt cserélve?
Nem neked rozsdás a tankod?
Azon a szaron át kap áramot az ac ami ha megragad sok ampert vehet fel ami vezetékhibához vezet.
nézted már az időképet péntekre?, ha esik, akkor leszopom magam