Egyéb iránt meg totál kiment a fejemből hogy megérdeklődjem mit hekkeltek a dáki gépén.De gondolom azóta előrelépés történhetett már a hányatott sorsú gép ügyében...
Tomika!
ne hergeld a Tbányaiakat, mert a végén elrendeznek oszt nem lesz kivel motorozzak
27-ére van már néhány haver is, aki bejelentkezett, de ez meg szégyen, hogy pont a 7-esek nem aktivizálják magukat
akinek nem inge ne vegye magára
Sziasztok!
Tapasztalt már valaki olyat,hogy.A motor nekem áll egész 7en 7végén meg bikáznom kell.az aksi toppon van uj.A szikra elég gyenge hidegen.Az öniditóm jó meglett nézetve.A szt mondja a szerelő,hogy vagy a trafó nem az igazi vagy a gyujtó kábel van elöregedve,és elvész az áram,és kevés a gyertyának.Tud valaki hozzászólni.Menyit kóstál egy garnitura gyujtókábel,és a trafó a gyertyapipába van ha minden igaz.
természetesen augusztusban is szeretnénk tartani találkozót, a lényeg, hogy az idei szezonban egyre többször és többen fussunk össze ha lehet, eszmecserére, közös gurulásra stb
Nem lehetne következő hó 10. után valami pénteki napon?
Bár ha a többieknek jó nekem8.
Vagy legyen most is tali amire nem megyek meg következőhóban is amire megyek :)
Oks majd vissza adod,egy hamar nem lesz összerakva a hetesem mert szeretném nagyon jóra:)
Karbik tűszelepei illetve az O tömitéseket te is megtudod nézni ha úszóházat leszeded.
De tuti rendbe minden a csöveknél?
Nekem a csövek elvoltak öregedve,átlátszó "simsonos benzincsővel" meg ledugózott csavarokkal,stb volt.
Egyszer elkezdett 3hengerezni nekem is és rendbe raktam a csöveket és jó lett egyből.
Még a ram air szelepének a csatlakozása is szét volt csúszva.
1-4 2-3 kösd össze és egyikről a ram air szelep másikról meg a hengerfej tetején lévő szelep.Vákum cső ha repedt autósboltban kapsz de sajna nem olcsó.
kedves Mindenki!
immáron sokadszorra szeretném jelezni, hogy július 27-én Kakucson találkozó kerül megrendezésre, azaz lenne, ha elég sokan eljönnétek!
Tomika, Orbi és jómagam ott leszünk, élvezkedünk egy jót és valószínűleg a MITO is ki lesz nyírva
Vasra 7-esek és gyertek el!
A triumph matrica azert nem kell
csak a karbival lehet valami, szikra van mind a negyen rendesen mas mar nem lehet a problema.
Gondolom valami kiakadhatott a karbiban es omlik a benzin bele. Szerdan megy a szerelohoz az kideriti
te egész napra jönnél, vagy csak délutánra?