Ragasztott,de műxik.A felfogatásnál is tört,de a helyén van.Bontottban nem drága,sőt!Mondjuk,ha van....Ha másra már nem tudok költeni,veszek egy új tartályt.(és nem esik be egy bontott)
Megnézem milyen,mert úgy rémlik a zxr n ragasztott és nem a 7R n.
Gondolom ha ragasztott nem érdekel,mert tiednek is az a baja mint a legtöbb 750nek.Az új ára viszont megfizethető,kérdezz rá Zsoltinál!
Bizony.A blokkja volt teljesen kuka.(hengerfej,főtengely-csapágy,váltó,stb....a szokásos minden)Minden más ép.Magyar papírral.Ha lett volna felesleges kp-m,megveszem.De nem volt!
Kiegyenlítő-tartály kellene esetleg.Nem létszükség.A plexit hagyjuk...
60e ért papirost adtak el?
Ha csak plexi kell én közel 30ért vettem és oda adom 15ért(fél ár) ha mást is viszel alkudni lehet a 15 -ből!
Nézd meg a Zerogravity árakat a danger.hu forgalmazza itthon.
Mennyi is az annyi forintosítva?Nemrég adtak el egyet,az tényleg filléres volt......(60e)
Plexi mibe fájna?Na csak óvatosan,mert vezműlánc csere előtt vok....Nem kínlódok tovább,legyen cserélve oszt jónapot!
A J-s zxr-nek 530-as a gyári szettje,és a lánckerék azonos a 7R-el csak annak 525-ös.Tehát elvileg egy zxr lánckerék szett felmegy a 7esre is és fordítva...Pl nekem felmenne a 7 RR 520-as verziója...
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Egyénileg méretben,színben,formában!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
Gyakran vagyok msn-en és az E-maileket is gyakorta nézem!
Üdvözlettel:
Mitozozi
Régen valaki mintha írta volna,hogy van bontott de hibás váltója.
Ki volt?
Ötödik sebesség kihajtótengelyen lévő fogaskereke és a kis lánckerék melletti csapágy milyen állapotú?
Meg lehet érdekelne a harmadik fokozat kuplung felőli fogaskerék is(ez még határeset).
Pontos évjáratot kereskedésben tudnak mondani.
Modellt meg vázszámból te is tudsz.
Illetve ha 7R ről van szó akkor a hűtőre menő csövekből és váz színéből megállapítható.
H szériánál meg a hűtő alakja,hátsó lánckerék,stb ha még nem csereberélték.
hibátlan állapotút meg lehetetlen találni,de ez érződik is az árakon,mert régen zxr nem volt 1M alatt 7R meg 1,5M alatt ma már ez felére csökkent de az állapotuk épsége is.
a főbb szerkezeti elemeken illetve a gyári fékcsöveken rajta van a gyártási év minden motornál!
a felniken a"küllőn" van rajta egy kis karika, amiben az évjárat szerepel, Pl 98 azaz 1998 as az alkatrész és hát legtöbbször a motor is, de akdnak évfordulón készült gépek, Pl az enyém, aminek van 98 as és 99 es alkatrésze is, de már fekete vázba tették bele azaz 99-es modellként jött ki
a fékcsöveken feliratozás van / jel után 98 stb
az ülés aljában , asszem a gyári fékkar tövénél is van de még számtalan helyen, szal ha néhány fontosabb elemet megnézel,. akkor az is kiderül, hogy mennyire összekókányolt a motor vagy mennyire van egyben
az idomok belsejében is benne van a gyártás, de mondom, rengeteg alkatrész árulkodik
remélem érthető voltam
Ha van türelmed olvasd vissza a topicot jó pár hónapra visszamenőleg, ugyanis számtalanszor kiveséztük már ezt a kérdést. Az évjáratot legpontosabban úgy határozhatod meg, ha egy kawa kereskedésben utánakérdezel. Nagy vonalakban meg lehet állapítani az adott típust, mint ZXR-750H-J-L, illetve ZX-7R az alvázszámból, de ezen belül az ávjáratot nehéz. A 7R vázszáma ZX750P-vel kezdődik, gyanítom a H-s ZXR-é ZX750H-val stb. Javítsatok ki, ha tévedek...
Előre is üdv a csapatban!
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, Kawasaki ninja 750-es motor vásárlás előtt állok. Pár dolgot tudnátok mondani, hogy mire érdemes odafigyelni? Nem a szokásosra gondolok mint egyenes futás, ép váz, hanem típushibákra. Alkatrészekben mennyire ellátott ez a típus? Másik, hogy hogyan tudom leellenőrizni a valós évjáratot? Köszi előre is!
Üdv!
Gondolom ha ragasztott nem érdekel,mert tiednek is az a baja mint a legtöbb 750nek.Az új ára viszont megfizethető,kérdezz rá Zsoltinál!
Kiegyenlítő-tartály kellene esetleg.Nem létszükség.A plexit hagyjuk...
Nevem végig kis betűvel,közte pont.
Előre is köszönöm:)
Ha csak plexi kell én közel 30ért vettem és oda adom 15ért(fél ár) ha mást is viszel alkudni lehet a 15 -ből!
Nézd meg a Zerogravity árakat a danger.hu forgalmazza itthon.
Plexi mibe fájna?Na csak óvatosan,mert vezműlánc csere előtt vok....Nem kínlódok tovább,legyen cserélve oszt jónapot!
Akkor J -s lánckereket kell csak vennem:)
A J-s zxr-nek 530-as a gyári szettje,és a lánckerék azonos a 7R-el csak annak 525-ös.Tehát elvileg egy zxr lánckerék szett felmegy a 7esre is és fordítva...Pl nekem felmenne a 7 RR 520-as verziója...
ÜDV!
Matrica készítéseket vállalok!
Egyénileg méretben,színben,formában!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
Gyakran vagyok msn-en és az E-maileket is gyakorta nézem!
Üdvözlettel:
Mitozozi
Ki volt?
Ötödik sebesség kihajtótengelyen lévő fogaskereke és a kis lánckerék melletti csapágy milyen állapotú?
Meg lehet érdekelne a harmadik fokozat kuplung felőli fogaskerék is(ez még határeset).
Modellt meg vázszámból te is tudsz.
Illetve ha 7R ről van szó akkor a hűtőre menő csövekből és váz színéből megállapítható.
H szériánál meg a hűtő alakja,hátsó lánckerék,stb ha még nem csereberélték.
hibátlan állapotút meg lehetetlen találni,de ez érződik is az árakon,mert régen zxr nem volt 1M alatt 7R meg 1,5M alatt ma már ez felére csökkent de az állapotuk épsége is.
a felniken a"küllőn" van rajta egy kis karika, amiben az évjárat szerepel, Pl 98 azaz 1998 as az alkatrész és hát legtöbbször a motor is, de akdnak évfordulón készült gépek, Pl az enyém, aminek van 98 as és 99 es alkatrésze is, de már fekete vázba tették bele azaz 99-es modellként jött ki
a fékcsöveken feliratozás van / jel után 98 stb
az ülés aljában , asszem a gyári fékkar tövénél is van de még számtalan helyen, szal ha néhány fontosabb elemet megnézel,. akkor az is kiderül, hogy mennyire összekókányolt a motor vagy mennyire van egyben
az idomok belsejében is benne van a gyártás, de mondom, rengeteg alkatrész árulkodik
remélem érthető voltam
Előre is üdv a csapatban!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, Kawasaki ninja 750-es motor vásárlás előtt állok. Pár dolgot tudnátok mondani, hogy mire érdemes odafigyelni? Nem a szokásosra gondolok mint egyenes futás, ép váz, hanem típushibákra. Alkatrészekben mennyire ellátott ez a típus? Másik, hogy hogyan tudom leellenőrizni a valós évjáratot? Köszi előre is!
Üdv!
Köszi Nikinek is és Guronak is meg mindenkinek