Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de, be indul! SOHA, DE SOHA NE AKARD HALLANI A HANGJÁT!
egyszerűen elkopott. senki nem tudja miért, hogyan, de borotválkozni lehet velük!
1 vagy 2 henger? ha kettő nem megy szerintem be sem indul.
Egyenként szedd ki a gyertyákat és nézd végig hogy mindegyiknél meg van e az éltető szikra.
Problema a kovetkezo:
nem megy legalabb 1 henger, az is lehet 2
Gyertyak ujak, gyujtaskabel nincs megtorve
Trafot nem tudom kitesztelni valahogy?
Gratulálok!
Betársulok a felvonulásba, bár Guro gépének égzengést megszégyenítő kályhacsövével nem tudom felvenni a versenyt...
előtte is szólj, de én azért még meggondolnám magam
de ha tudunk, megyünk neked zajt csapni
Köszi srácok! Kölcsön kértem egy szerelőtől,jó lesz.Most már tudom milyen kell
Képzeljétek nősülésre adtam a fejem!
Tervezek egy-kis motoros felvezetést haverokból,ismerősökből és akinek kedve van. Nem lesz nagy banzáj,többen lesznek a motorosok,mint a násznép
Szóval,ha valamelyik ninjás a környéken (Hévíz) járna aug 10-én délután 4kor,akkor szívesen látnám akár csak 1 perc gázhúzkodásra is Vocsora meghívást nem tudok adni,de egy üdítőre a vendégem aki jön
"szaréhugyé" nem kell valakinek egy 89es zxr750 főtengelycsapágyasan,kuka karbisorral?
Alkatrésznek vagy donornak.
Van egy vadi új bontatlan 530as láncom is.(extra erősített X gyűrűs)

530as láncot fel lehet valahogy rakni a 7R re?Még nem mértem de gondolom lánckerék is szélesebb nemcsak a lánc,kérdés van e 530ashoz lánckerék ilyen felnire és váltótengelyre.
Ez esetben nem adnám el a láncot.

Karcmentes víztiszta buborékos versenyplexi 89-90 re? 10ekm van benne!
Proxxon márkájú gyertyakulcs racsnis hajtóval,ha igényes vagyok akár még nyomatékkulcsos hajtóval is:)
1/2" -es krovára csatlakoztatható 16os kulcsnyílású gyertyakulccsal
kulcs
Van 3/8-os is.
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.. Mivel szoktatok gyertyát cserélni? Azon kívül,hogy kulccsal Amit a boltban találtam,legvékonyabb csőkulcs,az is éppen nem fér bele
igen Orbi barátunk, Kakucson lesz, tudod, ahova szombaton is jönni kellett volna
előtte úgy is beszélünk még és szerintem még akár be is ugrunk majd hozzád Tommal, hogy ihassunk finom IceT-t
35 pénz, és szinte új a guma és nem is döntötték le fullra
gondoltam most kipróbálom milyen és majd kiderül, de a hátsó gyors kopásától tartok, de hát ez van, majd kakucson ismét leszedem hozzá a szélét is
Gratulálok a kislányhoz!

27.-én hol lesz ,kakucson?
Én ott leszek....
Ár?
a héten lesz a gumacsere, a mostani kapott azért rendesen a "hidegben" , de az első tartaléknak még jó, de a hátsónak a közepe fullra kopott, majdnem szövetig
már meg is van az új, 2 körös diablo corsa 120 és 190 es méretben!
Én ott leszek!
én azért még reménykedem, Orbi ott lakik, csak kidugja az orrát, kampi-nak meg addigra meg már 4 hetes lesz a kislánya, szal egy napot kibír apuka nélkül , de a többiek nem tudom miért nem aktivizálják magukat
Szerintem 27én mi ketten leszünk azt pont. Nem sokan fognak eljönni
én nagyon készülök a 27.-ére, remélem sok sok 7-esnek is jó lesz és akkor egy nagy talit is tartunk egyben
Piccsába! 27-én megyünk még elvileg, ha Guro bácsinak is jó.
Csá TOM!

Péntek nemjó,osztrákba leszek baszod...Majd össze akasztunk vmi más közös időpontot.

Egyéb iránt,aki J-s zxr 750-re kíván feltenni 13-as első lánckereket az 530-as láncal annak jelzem hogy nem fog felmenni, mert annyira összehúzza a láncot hogy az beleér a kihajtó tengely szimeringházába.De kicserélték 14-esre,remélem az már felrakható..

ÜDV!
Igen jártam már azon is!Tényleg nagyon fasza! Illetve még Malta felé a Hafner csúcsnál lévő víztározóhoz vezető út is jó! Útba esik a Maltatal Fallbach vízesés is!
Most viszont útközben módosítottam az úticélon és a tengerpart lett belőle! Ausztriában csak annyit voltam hogy végigmentem a 69-es úton! A Soboth-i szakasz az király!